Läs den officiella beskrivningen

Pacific College of Technology är en prisbelönt registrerade leverantör av yrkesutbildning, som erbjuder kurser i redovisning, företagsledning och informationsteknik. Genom att fylla i ett diplom / Advanced Diploma med oss, eleverna öppna upp en väg att komma in i de flesta universitet i Australien och är väl förberedda för verkliga arbete.

Top 10 skäl att välja Pacific College of Technology

College är Aqsa godkänd och CRICOS registrerats. Alla våra kurser följer ramen australiska kvalifikationer och träffa AQTF standarder. Vi har högkvalificerad och stödjande personal för att hjälpa dig smidigt övergå till att studera i Sydney. Vi erbjuder en mycket konkurrenskraftig prissättning. Du kan överföra intjänade på Pacific College of Technology till universitetet. Kollegiet har flexibla klass tider (kvällar och helger finns). Kurser på Pacific College of Technology ger dig rätt kompetens och kunskap för att lyckas i en dynamisk arbetsmiljö. Vår lärare ger praktisk, praktisk utbildning i en högteknologisk och innovativ miljö. Det finns ett bra utbud av utvalda kurser som passar dina behov. Högskolan ligger precis intill Auburn järnvägsstation i hjärtat av Sydney, Australien.

Hands-on, praktik

Vi fokuserar på de praktiska färdigheter du behöver för att kunna utföra i ditt valda yrke. Vi ger dig en fast grund i teorin, sedan lära dig att tillämpa den på verkliga affärssituation.

Erkänd av australiska universitet

Alla våra kurser är regeringen godkänt, så att de känns igen av australiska universitet och högskolor. Genom att ta ett diplom (eller högre) med Pacific College of Technology, kan du få kredit mot en kandidatexamen program.

Förbered för universitetet

Vi hjälper dig att förbereda för vidare utbildning vid ett universitet i Australien genom att lära dig viktiga akademiska färdigheter som uppsats, rapport och tilldelning skrift, forska, referera och kritisk analys.

En trevlig lärande

Du kommer att njuta av din tid i Australien med vår avslappnad och vänlig campus atmosfär. Dessutom hjälper vi dig att ha kul genom att sponsra aktiviteter som utflykter till sevärdheter Sydney, grillar och idrottsturneringar.

om Sydney

College ligger i Auburn, vilket är cirka 20 km från Sydney CBD. Högskolan ligger 2 minuters promenad från Auburn järnvägsstationen, vilket gör det möjligt för studenterna möjlighet att njuta av bekväma transportmedel, närliggande köpcentra, marknader, restauranger och underhållning. Sydney har en av de bästa miljöerna för unik lärande och sociala upplevelser.

Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

Advanced Diploma

Pacific College of Technology

Denna examen ger kunskaper och färdigheter för en individ att planera, design, hantera och övervaka ett företags informations- och kommunikationsteknik (IKT) nätverk som ... [+]

Denna examen ger kunskaper och färdigheter för en individ att planera, design, hantera och övervaka ett företags informations- och kommunikationsteknik (IKT) nätverk som en oberoende IT specialist eller som en del av ett team som ansvarar för avancerade säkerhetssystem ICT nätverk. Kvalificeringen har en hög nivå ICT teknisk bas med lämpliga säkerhetsåtgärder enheter och möjligheten att specialisera sig på ett antal områden, bland annat röst, trådlös, infrastruktur och hållbarhet nätverk.

Efter ett framgångsrikt slutförande av alla enheter i den här kursen, studenter är berättigade till Advanced Diploma of Network Security-ICT60215. Möjliga titlar som är relevanta för denna kvalifikation inkluderar:... [-]

Australien Sydney
Januari 2020
Engelska
Heltid
52 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska
Pacific College of Technology

Denna kurs är utformad för studenter som vill utveckla färdigheter och kunskaper i planering, ledning, administration, löner, upprätthålla en arbetsgrupp nätverk, organis ... [+]

Denna kurs är utformad för studenter som vill utveckla färdigheter och kunskaper i planering, ledning, administration, löner, upprätthålla en arbetsgrupp nätverk, organisatoriska och affärshandlingar, dokument design och utveckling, förvaltning av mänskliga resurser och samordna lag eller chefer på mellannivå i små, medelstora och stora organisationer.

Entry Pathways

Tillträde till detta program kan vinnas genom följande vägar:

kvalificering pathway

Detta inkluderar alla kvalifikationer klar som anges i de akademiska kvalifikationer kraven nedan. Sökande med lämpliga tidigare tertiära studier som uppfyller en del av de akademiska kraven för kursen kan beviljas "kredit" och / eller tillträde till kursen med "avancerade stående. Se Student Handbook för information om avancerade stående.... [-]

Australien Sydney
Januari 2020
Engelska
Heltid
12 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska
Pacific College of Technology

Denna kurs är avsedd för personer som arbetar och / eller som vill arbeta i den professionella redovisning jobb roller i finansiella tjänster och andra industrier. ... [+]

Denna kurs är avsedd för personer som arbetar och / eller som vill arbeta i den professionella redovisning jobb roller i finansiella tjänster och andra industrier.

Studenterna kommer att lära sig att hjälpa ledande revisorer och genomföra arbetsuppgifter inom ett brett spektrum av manuella och datorbaserade redovisningsfunktioner, inklusive skatteplanering, finansiell modellering, intern och extern revision, finansiell planering förvaltning, personlig finansiell planering och förvaltning av ett team eller avdelning.

Kursen lär dig också kommunikation och människor färdigheter som krävs för att lägga fram rapporter, att vara medveten om de rättigheter och skyldigheter för arbetsgivare och arbetstagare och att leda ett team på ett effektivt sätt.... [-]

Australien Sydney
Januari 2020
Engelska
Heltid
24 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska

Certifikat

Pacific College of Technology

Syftet med kursen är att ge studenterna de kunskaper, färdigheter och förhållningssätt inom företagsekonomi tillsammans med ett brett spektrum av relevanta allmänna affär ... [+]

Kurs Outcomes

Syftet med kursen är att ge studenterna de kunskaper, färdigheter och förhållningssätt inom företagsekonomi tillsammans med ett brett spektrum av relevanta allmänna affärsmannaskap för att genomföra följande roller:

Executive personlig assistent Kontors Administratör projektassistent Behörighet Studenter som söker tillträde till kursen måste fylla skolgång år 12 eller motsvarande australiska grad.

Mogen ålder studenter (21 år och äldre) kan få tillträde till de program diplom och certifikat utan formella akademiska meriter.

Student som tidigare genomgått en Certificate III, Certificate IV eller Diploma kvalificering i Australien behöver inte ge skolbetyg.... [-]

Australien Sydney
Januari 2020
Engelska
Heltid
6 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska
Pacific College of Technology

Denna examen ger kunskaper och färdigheter för en individ att installera och hantera småskaliga nätverk, antingen som ett oberoende nätverk supporttekniker eller som en d ... [+]

Denna examen ger kunskaper och färdigheter för en individ att installera och hantera småskaliga nätverk, antingen som ett oberoende nätverk supporttekniker eller som en del av ett team.

Efter ett framgångsrikt slutförande av alla enheter i den här kursen, studenter är berättigade till Certificate IV i informationsteknologi Nätverk-ICT40415. Möjliga titlar som är relevanta för denna kvalifikation inkluderar:

nätverksstöd nätdrift stöd nätdrift tekniker nätverkstekniker nätverksstöd tekniker

Vägar från kvalet:

ICT50415 Diploma of Information Technology Networking eller en rad andra IKT-Diploma kvalifikationer.

Stora studieområden: ... [-]

Australien Sydney
Januari 2020
Engelska
Heltid
52 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska
Pacific College of Technology

Denna examen reflekterar bokföringsarbetsroller inom finansiella tjänster och andra industrier som kräver redovisning stödfunktioner. ... [+]

Denna examen reflekterar bokföringsarbetsroller inom finansiella tjänster och andra industrier som kräver redovisning stödfunktioner. Målgrupperna för denna kvalifikation är personer som behöver kunskaper och färdigheter för att arbeta i de finansiella tjänster och redovisningsområdet. Denna grupp kan vara: lokala och internationella studenter, anställda som behöver kunskaper i finansiella tjänster. Den primära vägen från denna kvalifikation är sysselsättningen inom redovisningsarbetsroller. En ytterligare utbildningsavsnitt utnyttja kvalifikationer som Diploma of Accounting skulle stödja karriärutveckling.

Behörighet

Kraven för inträde i denna kvalifikation är:... [-]

Australien Sydney
Januari 2020
Engelska
Heltid
12 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska

Diplom

Pacific College of Technology

Certifiering är avsedd för personer som arbetar och / eller som vill arbeta i den professionella redovisning jobb roller i finansiella tjänster och andra industrier. ... [+]

Certifiering är avsedd för personer som arbetar och / eller som vill arbeta i den professionella redovisning jobb roller i finansiella tjänster och andra industrier.

Behörighet

Kraven för inträde i denna kvalifikation är:

Eleverna måste vara över 18 år, Studenterna måste ha ett framgångsrikt slutförande av australiska År 12 eller motsvarande. Slutförande av FNS40611 Certificate IV i redovisning är den föredragna vägen för inträde i denna examen.

Engelsk språkfärdighet Krav

Främsta beviset: För att erbjudas en plats på Pacific College, måste de utomeuropeiska studenten visa bevis på ett av följande tester:

IELTS 5,5 * TOEFL IBT 46 PTE Akademiska 42 Cambridge English: Advanced (CAE) 47 OET Pass TOEFL PBT 527 ... [-]
Australien Sydney
Januari 2020
Engelska
Heltid
18 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska
Pacific College of Technology

Denna examen ger kunskaper och färdigheter för en individ att hantera, som en oberoende IT specialist eller som en del av ett team, installation av en rad nätverk, inklus ... [+]

Denna examen ger kunskaper och färdigheter för en individ att hantera, som en oberoende IT specialist eller som en del av ett team, installation av en rad nätverk, inklusive internet, säkerhet och e-affärsintegration.

Efter ett framgångsrikt slutförande av alla enheter i den här kursen, studenter är berättigade till Diploma för informationsteknologi Networking-ICT50415. Möjliga titlar som är relevanta för denna kvalifikation inkluderar:

nätverksadministratör IT-administratören IT-drift administratör nättjänster administratör nätverksstöd samordnare nätdrift analytiker nätsäkerhet samordnare nätverkets e-business koordinator ... [-]
Australien Sydney
Januari 2020
Engelska
Heltid
52 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska
Pacific College of Technology

Denna kurs är utformad för studenter som vill utveckla färdigheter och kunskaper i planering, ledning, administration, löner, upprätthålla en arbetsgrupp nätverk, organis ... [+]

Denna kurs är utformad för studenter som vill utveckla färdigheter och kunskaper i planering, ledning, administration, löner, upprätthålla en arbetsgrupp nätverk, organisatoriska och affärshandlingar, dokument design och utveckling, förvaltning av mänskliga resurser och samordna lag eller chefer på mellannivå i små, medelstora och stora organisationer.

Behörighet Studenter som söker tillträde till kursen måste fylla skolgång år 12 eller motsvarande australiska grad.

Mogen ålder studenter (21 år och äldre) kan få tillträde till de program diplom och certifikat utan formella akademiska meriter.

Student som tidigare genomgått en Certificate III, Certificate IV eller Diploma kvalificering i Australien behöver inte ge skolbetyg.... [-]

Australien Sydney
Januari 2020
Engelska
Heltid
12 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska