Läs den officiella beskrivningen

Ansvarig budskap Välkommen till Perth, Western Australia - Porten till Australien, en stad med ett avundsvärt klimat och en vänlig och säker miljö.

Phoenix Academy är en helt svenska ägs och drivs familjeföretaget.

Vi är stolta över att dela med dig:

En vacker och unik trädgård campus, 10 minuter från CBD. En best practice Institution erbjuder kvalitet i världsklass undervisning. Ett läge i ett av de bästa livsstils städerna i världen. Undervisning och administration personal åtagit sig att uppnå dina mål.

Sedan vår etablering 1989 vårt motto har alltid varit "We Care". Vi verkligen bryr sig så mycket att dina behov och förväntningar inte bara uppfylls men överskred! Jag är alltid tillgängliga att tala med eleverna personligen.

Robynne Walsh B.Ed M.Ed rektor och direktör

Phoenix Advantage

Vacker trädgård campus. Internationella befolkningen. Små undervisningsgrupper. Klassrum är utrustade med den senaste undervisningsteknik. Erfarna och kvalificerade lärare. Utmärkta dator och Internettjänster samt på campus WiFi. Online lärande alternativ. Komplett utbud av examinationskurser. Fliexible kurser som passar alla behov och nivåer. Innovation och flexibel läroplan. Starkt fokus på förmåga att tala. Full informationsprogram och Nivåtest vid ankomsten. Arbetslivserfarenhet / Praktik Program. Äventyrs resecentrum och tjänster. Rekreation anläggningar inom gångavstånd. På campus Residence (Beatty Lodge) De vänligaste och bästa hemvistelse familjer i Perth. Internetbaserade Phoenix engelska kompetenstest (iPEPT)

Under 25 år 36.000 studenter från mer än 50 länder har välkomnats på flygplatsen, bosatte sig i en kärleksfull semester familj eller i studentboende och vårdas på ett kvalitetsspråkprogram.

Dessa 36.000 studenter har alltid varit inom räckhåll för Robynne och Brian som med deras team av lojala och engagerade personal har gjort det till sin uppgift att ge varje elev en känsla av att de är lika viktiga som Megumi och Kaz var 1989.

Marie Gorman, chef för Studentcentrum är en uppskattad medlem av företaget efter 23 år, Kate Tarrant som Senior Director också markera sitt 23: e år. Ann Lyall Demi Pair / Au Pair Manager har 21 år under sitt bälte som gör vår registrator, Jessica Gorman och chef för yngre åldrar Program Margaret Stuart. Mark Belton vår General Manager har uppnått 15 år med företaget som har vår akademiska direktör, Lisa Barbagiovanni och Chefer för vår lärarutbildning Division, Antony Atkinson och Daniela Multari.

Stabiliteten och säkerheten för personalen innebär att ständiga förbättringar sker och system fungerar bra. Var och en har en känsla av stolthet och prestation i att vara en del av Phoenix laget.

Fester under året ingår agent cocktailpartyn, studentfester, 25-årsjubileum stipendier och bekräftelser för personal och studenter.

Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

Certifikat

Phoenix Academy

Detta program är utformat för australiska och internationella studenter vid pre-grundnivå som behöver en bro mellan tidigare akademiska studier och de akademiska kraven i ... [+]

Detta program är utformat för australiska och internationella studenter vid pre-grundnivå som behöver en bro mellan tidigare akademiska studier och de akademiska kraven i australiska universitet. Programmet är ett certifikat IV kurs under svenska kvalifikationer. Efter avslutad programmet, studenter är berättigade till direkt tillträde till Murdoch University, Edith Cowan University, Curtin University och Monash University och andra universitet i val vid första året nivå.

VEM är detta?

År 11 & 12 akademiker som vill påbörja sina studier vid universitetet i det första året av en Bachelor of Business eller handel i en Western Australian universitet men som:

har inte träffat universitet akademisk inresevillkoren kanske inte har träffat universitets engelska inresevillkor vill möjlighet att snabbt spåra sina studier ... [-]
Australien Perth
Januari 2020
Engelska
Heltid
6 - 12 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska

Diplom

Phoenix Academy

Phoenix Diploma of Business erbjuder studenter en väg till andra året universitet. Efter avslutad Diploma of Business och uppfyller universitet minimi behörighet, avgångs ... [+]

Phoenix Diploma of Business erbjuder studenter en väg till andra året universitet. Efter avslutad Diploma of Business och uppfyller universitet minimi behörighet, avgångselever från Diploma of Business har möjlighet att överföra till relevant grundexamen program med ett år av avancerade stående på Curtin, Murdoch och Edith Cowan universitet.

Diploma of Business (Direct Entry) innefattar BSB40212 Certificate IV i företagsekonomi.

VEM är detta?

År 11 & 12 akademiker som vill slutföra en Bachelor of Business eller handel i en Western Australian universitet men som:

kanske inte har träffat universitet akademisk inresevillkoren kanske inte har träffat universitets engelska inresevillkor vill möjlighet att snabbt spåra sina studier skulle föredra att studera det första året av universitetet i en mindre mer stödjande miljö VAD HANDLAR DET OM? ... [-]
Australien Perth
Januari 2020
Engelska
Heltid
6 - 12 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska

Kurser

Phoenix Academy

Akademiska engelska för High School Preparation Program körs från Akademins Perth campus i en fridfull trädgård, ligger bara 10 minuter från stadens centrum. Staden campu ... [+]

"Syftet med Phoenix Akademiska engelska för High School Preparation Program är att förbereda eleverna för att ange gymnasieutbildning i Australien."

Phoenix ACADEMY

Akademiska engelska för High School Preparation Program körs från Akademins Perth campus i en fridfull trädgård, ligger bara 10 minuter från stadens centrum. Staden campus ingår också Beatty Lodge (självhushåll på campus boende) bör föräldrar och familjer väljer att besöka från utlandet. Studenterna kommer från hela världen för att studera i Akademins Akademiska engelska för High School Preparation Program, och denna nationalitetsblandningen ger en kulturellt känsligt och säker miljö för unga människor. ... [-]

Australien Perth
Januari 2020
Engelska
Heltid
2 - 48 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska
Phoenix Academy

Phoenix Academy Academic English - Högskolan Förberedelsekurs är godkänd uppfylla de engelska språkkrav för direkt inmatning (ingen IELTS nödvändigt), till västra Austral ... [+]

Academic English - UNIVERSITET FÖRBEREDELSE (EAP)

Phoenix Academy Academic English - Högskolan Förberedelsekurs är godkänd uppfylla de engelska språkkrav för direkt inmatning (ingen IELTS nödvändigt), till västra Australiens Curtin, Murdoch och Edith Cowan universitet på både grund- och forskarnivå.

VEM är denna kurs för?

Denna kurs är utformad för studenter som inte uppfyller de engelska behörighet för universitet på antingen grundnivå eller forskarnivå.

VAD HANDLAR DET OM?

Kursen utvecklar akademisk engelska och studieteknik som krävs för att lyckas i studien på en högre nivå i Australien. Kurs komponenter inkluderar:

Akademiska läs- och skr... [-]
Australien Perth
Januari 2020
Engelska
Heltid
36 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska
Phoenix Academy

En studie och arbetsprogram för att hjälpa dig att göra det mesta av din Working Holiday Visum och uppleva det "riktiga" Australien. ... [+]

En studie och arbetsprogram för att hjälpa dig att göra det mesta av din Working Holiday Visum och uppleva det "riktiga" Australien.

Maximera din arbetstillfällen genom att förbättra dina vardagliga och arbetsplatskommunikationsförmåga Få ett jobb i en av de starkaste ekonomierna i världen idag NY GENERATION ENGLISH (kvällskurser)

En allvarlig engelska program där lärande är flexibelt och är utformad för att ta dig dit du vill vara och ändå lämna dig tid att njuta av livet!

General English (dag klasser):

Studera bolags kurs och utveckla dina globala kommunikationsförmåga

GLOBAL BUSINESS SKILLS

Global Business Skills fokus på mjuka färdigheter som krävs för att lyckas i dagens globala affärsmiljö.... [-]

Australien Perth
Januari 2020
Engelska
Deltid
6 - 17 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska
Phoenix Academy

En allvarlig engelska program där lärande är flexibelt och är utformad för att ta dig dit du vill vara och ändå lämna dig tid att njuta av livet! ... [+]

New Generation English En allvarlig engelska program där lärande är flexibelt och är utformad för att ta dig dit du vill vara och ändå lämna dig tid att njuta av livet! Klasser från grundnivå och uppåt - vägar till fortsatta studier tillgängliga Valfria Särskilt fokus Klasser Tillgång till Online Engelska läranderesurser Nivåer: Elementär (A1 +) till Mellan (B1) General English / IELTS Preparation Designad för att förbereda studenterna för IELTS General och Akademiska undersökningar, samt förbättra General kunskaper i engelska. Fokuserar på tentamen uppgifter och strategier i de fyra tentor och levereras som ett rullande läroplan med varje vecka ... [-]
Australien Perth
Januari 2020
Engelska
Deltid
2 - 48 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska
Phoenix Academy

Utveckla din globala Human Capital med ett skräddarsytt svenska Gap Year Program på Phoenix Academy. ... [+]

Utveckla din globala Human Capital med ett skräddarsytt svenska Gap Year Program på Phoenix Academy.

GLOBAL BUSINESS SKILLS

Global Business Skills fokus på mjuka färdigheter som krävs för att lyckas i dagens globala affärsmiljö.

CERTIFIKAT IV i företaget (BSB40212) Diploma of Business - WORK READY (BSB50207) Cambridge First Certificate in English

Studieavgift: $ 225

[-]
Australien Perth
Januari 2020
Engelska
Deltid
6 - 12 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska

Learn English with Creative Teaching