Phoenix Academy

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Ansvarig budskap Välkommen till Perth, Western Australia - Porten till Australien, en stad med ett avundsvärt klimat och en vänlig och säker miljö.

Phoenix Academy är en helt svenska ägs och drivs familjeföretaget.

Vi är stolta över att dela med dig:

En vacker och unik trädgård campus, 10 minuter från CBD. En best practice Institution erbjuder kvalitet i världsklass undervisning. Ett läge i ett av de bästa livsstils städerna i världen. Undervisning och administration personal åtagit sig att uppnå dina mål.

Sedan vår etablering 1989 vårt motto har alltid varit "We Care". Vi verkligen bryr sig så mycket att dina behov och förväntningar inte bara uppfylls men överskred! Jag är alltid tillgängliga att tala med eleverna personligen.

Robynne Walsh B.Ed M.Ed rektor och direktör

Phoenix Advantage

Vacker trädgård campus. Internationella befolkningen. Små undervisningsgrupper. Klassrum är utrustade med den senaste undervisningsteknik. Erfarna och kvalificerade lärare. Utmärkta dator och Internettjänster samt på campus WiFi. Online lärande alternativ. Komplett utbud av examinationskurser. Fliexible kurser som passar alla behov och nivåer. Innovation och flexibel läroplan. Starkt fokus på förmåga att tala. Full informationsprogram och Nivåtest vid ankomsten. Arbetslivserfarenhet / Praktik Program. Äventyrs resecentrum och tjänster. Rekreation anläggningar inom gångavstånd. På campus Residence (Beatty Lodge) De vänligaste och bästa hemvistelse familjer i Perth. Internetbaserade Phoenix engelska kompetenstest (iPEPT)

Under 25 år 36.000 studenter från mer än 50 länder har välkomnats på flygplatsen, bosatte sig i en kärleksfull semester familj eller i studentboende och vårdas på ett kvalitetsspråkprogram.

Dessa 36.000 studenter har alltid varit inom räckhåll för Robynne och Brian som med deras team av lojala och engagerade personal har gjort det till sin uppgift att ge varje elev en känsla av att de är lika viktiga som Megumi och Kaz var 1989.

Marie Gorman, chef för Studentcentrum är en uppskattad medlem av företaget efter 23 år, Kate Tarrant som Senior Director också markera sitt 23: e år. Ann Lyall Demi Pair / Au Pair Manager har 21 år under sitt bälte som gör vår registrator, Jessica Gorman och chef för yngre åldrar Program Margaret Stuart. Mark Belton vår General Manager har uppnått 15 år med företaget som har vår akademiska direktör, Lisa Barbagiovanni och Chefer för vår lärarutbildning Division, Antony Atkinson och Daniela Multari.

Stabiliteten och säkerheten för personalen innebär att ständiga förbättringar sker och system fungerar bra. Var och en har en känsla av stolthet och prestation i att vara en del av Phoenix laget.

Fester under året ingår agent cocktailpartyn, studentfester, 25-årsjubileum stipendier och bekräftelser för personal och studenter.

Platser

Perth

Phoenix Academy

Address
223 Vincent St
West Perth
Western Australia, 6005

Perth, västra Australien, Australien
Telefon
+61 8 9235 6000