Sydney School of Business and Technology (SSBT)

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

om SSBT

Vi är en omfattande, mångkulturellt, yrkesutbildning institut som ger etablerade vägar till utbildning av hög kvalitet garanterar att din framtid lyser klarare.

Vi inbjuder dig att komma och studera under vår stora södra himlen.

historia

Sydney School of Business and Technology grundades 1999 för att tillgodose behoven hos den framväxande DOT.COM näringslivet. År 2000 SSBT blev ett privat aktiebolag. Samma år fick SSBT Registrerad Training Organisation status (RTO) och blev även Commonwealth register över institutioner och kurser för utländska studenter (CRICOS) registreras.

Vi valde Sydney och CBD som önskad plats med tanke på utländska studenter. Vi har många års erfarenhet av att erbjuda tjänster till utländska studenter som vi har upplevt ledningsgrupp och kvalificerade lärare för att ge utbildning av hög kvalitet till både inhemska och utländska studenter.

Shine Brighter

SSBT vill att du ska ha en dynamisk framtid. Vi tror att öppna böcker och öppna sinnen leda till nya upplevelser och spännande äventyr. Studera i vår ständigt utvecklas institut och anpassa sig till denna framåt teknologiska värld.

Låt oss hjälpa dig att vidga dina vyer, lysa klarare!

Platser

Sydney

Address
Level 1,
301 George Street

NSW 2000 Sydney, New South Wales, Australien