Tec-NQ

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

OM OSS

På Tec-NQ är handel en karriär av förstahandsvalet. Tec-NQ är en registrerad träningsorganisation (RTO) och en gymnasium som har varit i drift sedan 2007. Tec-NQ erbjuder ett brett utbud av utbildnings- och utbildningsprogram till Townsville och North Queensland, däribland heltidslärarutbildning, efterfrågad branschutbildning, pre-employment-program och skolbaserade lärlingsprogram.

Vår historia

Ursprungligen grundades som australiensisk teknisk högskola North Queensland organisationen finansierades som en del av de federala regeringarna australiska tekniska högskolans program. 2009 avslutade programmet och lanseringen av Tec-NQ som en oberoende organisation i början av 2010.

Tec-NQ har vuxit gradvis sedan starten och för närvarande studenter och lärlingar inom snickeri, VVS, Elektroteknik, Automotive, Engineering och IT.

Tec-NQ öppnade 2015 en regional träningsanläggning (RTAF) för både regionalt baserade studenter och lärlingar.

Tec-NQ levererar även certifikat 111 i elteknik i Mackay för lärlingsutbildning. Studerande måste vara anställd som lärling inom branschen.

Tec-NQ styrelsen och personalen är stolta över att tjäna lokalsamhället.

Vår skillnad

Varför välja TEC-NQ?

 • Vi är lokala
 • Flexibla träningsmöjligheter
 • Samarbete
 • Personlig service
 • Expertutbildare
 • STATE-of-the-art faciliteter

Vår träningsmodell

 • För att ge mer tid för att din lärling ska kunna arbeta och hjälpa ditt företag att växa, är vår träningsmodell en strömlinjeformad funktionell väg för din lärling för att få maximal praktisk kompetens och kunskap för att bli skicklig snabbare.
 • Utbildning på jobbet : Vi kommer till din arbetsplats för att utbilda och bedöma med lärlingen.
 • e-lärande : Vår e-Learning-plattform tillåter självstudier mellan kontakt med facilitator och mindre tid ute på arbetsplatsen.
 • Högskolebaserad träning : där identifierad Tec-NQ kommer att erbjuda blockträning med hjälp av högskolelaboratorierna, vilket möjliggör vital praktisk träningsutbildning som inte kan erhållas på arbetsplatsen.
 • Kompetensbedömningsprocesser : För erfarna anställda som aldrig fått en kvalifikation i sin handel, kan vi genomföra en snabb kompetensprocess som bedömer personalens nuvarande färdigheter mot de nationella utbildningsstandarderna för att snabbt kunna fullfölja kvalifikationen. Denna process är användarvänlig och snabb vilket gör det möjligt för erfarna anställda att uppnå en kvalifikation på kort tid.

Fördelar med blended learning

 • Tec-NQs leveransmodell möjliggör mer flexibilitet i hur ofta din lärling återkallas från arbetsplatsen för att utbilda sig, så att du bättre kan hantera dig personal och nuvarande arbetsbelastning.
 • Lärlingar tillgodoses genom flera träningsmetoder för att de ska vara engagerade och framsteg efter behov.
 • Utbildning på arbetsplatsen gör det möjligt för dina lärlingar att utvecklas i sin egen takt och inte hängas upp av andra lärlingar i blockträning. Tillgänglig blockträning är förhandlad vid anmälan och körs i 2 veckor, så att din lärling snabbt kan komma tillbaka på arbetsplatsen.
 • Tec-NQ kan utföra arbetsplatsutbildning som rör det arbete som för närvarande utförs vid besökets gång. T.ex. Om din lärling gör svar på svarv kan Tec-NQ anpassa sig genom att träna och bedöma din lärling på de kompetensnivåer som gäller kopplingsarbete.

Platser

Townsville City

Address
54 Discovery Drive. Douglas Townsville QLD Australia
4814 Townsville City, Queensland, Australien

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Ackrediteringar

Program

För tillfället finns inga program att visa

Vänligen förfina sökningen ovan, kolla in våra populära kategorier nedan eller gör en sökning på nyckelord.


... or simply by choosing your degree: