The Eagle Academy

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Sedan starten 2003 har The Eagle Academy varit Australiens bästa val för australiensiska och internationella studenter som letar efter en komplett sport-, fitness- och rekreationsakademi med många alternativ. Eagle Academy förbättrar ständigt och byter kursutbud för att ge våra elever precis vad de vill ha. Vi har nu engelska och företagskurser!

Eagle Academy har kvalifikationer och kurser inom Business, English Language, Outdoor Recreation, Sport och Rekreation och Fitness för att öka sitt utbud av användbara kurser för dem som söker arbete i idrottsföreningar, gym, turism, gästfrihet eller andra affärsområden. Kasta i vår kända vänliga service, och det är lätt att se varför över 500 studenter från alla kontinenter har valt att studera på The Eagle Academy under det gångna året.

Vårt mål är att ge hög kvalitet på undervisning och coaching i högkvalitativa miljöer till ett rimligt pris för att ge våra studenter en distinkt fördel gentemot andra.

Vi arbetar med andra ledande sportacademier och centrum för att leverera våra program (se nedan). Genom att använda dessa specialiserade akademiker, alla ledare i sina valda sporter, får vi tillgång till en rad högsta kvalificerade tränare och bästa anläggningar i Australien.

Om eleverna är intresserade av allmän sport eller rekreationskunskap som näring eller sportadministration instruktörskurser i Fitness, Surfing eller andra vattenlevnadsaktiviteter; en karriär inom näringslivet; eller för att förbättra sina färdigheter i talat och skriftligt engelska; vi kan tillgodose deras behov.

Vi har nu campus i Fortitude Valley, Carina, Broadbeach och Coolangatta!

Vi vill gärna välkomna dig till akademin och lita på att din valda kurs är allt du hoppats på, att din sport-, fitness-, affärs-, rekreations- eller engelskförmåga förbättras och viktigast av att du njuter av din tid med oss. Vänligen meddela oss om vi kan hjälpa till när som helst.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se Advanced Diplomas » Se Certifikater » Se Diplom » Visa kurser »

Program

Skolan erbjuder också:

Advanced Diploma

Advanced Diploma of Leadership and Management

Campusstudier Heltid 18 månader Öppen antagning Australien Southport Brisbane Coolangatta + 2 fler

[+]

Med tanke på våra inklusioner, och de faciliteter du får använda, ser du att ingen konkurrent kan matcha våra priser för värde. Om du inte håller med, skicka oss en konkurrents erbjudande skriftligt, och vi är säkra på att vi kan slå det för dig.

Verktyg: Studenter kan ansöka om erkännande av tidigare lärande eller direktkredit. Detta kan minska kurstiden.

Studenter måste studera alla 12 enheter nedan för att få kvalifikationen.

[-]

Certifikat

Certificate III i Fitness

Online Campusstudier Deltid 12 månader Öppen antagning Australien Southport Brisbane + 2 fler

Denna examen ger kunskaper och färdigheter för en individ att vara behörig i en rad olika aktiviteter och funktioner som kräver självständigt arbete inom ett definierat område av träningsinstruktions situationer och aktiviteter. [+]

Denna examen ger kunskaper och färdigheter för en individ att vara behörig i en rad olika aktiviteter och funktioner som kräver självständigt arbete inom ett definierat område av träningsinstruktions situationer och aktiviteter. Kvalitetsresultat inkluderar att ge träningsinstruktion för grupper, lag eller gymprogram. Arbete kan genomföras på platser som gym, fitnessanläggningar, pooler, samhällsfaciliteter eller utomhusmiljöer.

Kurslängd: 12 månader (52 veckor, bestående av 40 veckors undervisning och 12 veckors semester).

Studenter kan påbörja studier med induktion på vilken måndag som helst som godkänts av direktören, och allmänna klasser fungerar alla veckor utom semesterperioder (se term och semesterblad).... [-]


Certifikat iii i affärer

Online Campusstudier Deltid 6 månader Öppen antagning Australien Southport Brisbane Coolangatta + 3 fler

Denna kvalifikation återspeglar de olika rollerna hos individer inom olika branscher som tillämpar ett brett spektrum av kompetenser med viss diskretion, bedömning och relevant teoretisk kunskap. De kan ge teknisk rådgivning och stöd till en lag. [+]

Denna kvalifikation återspeglar de olika rollerna hos individer inom olika branscher som tillämpar ett brett spektrum av kompetenser med viss diskretion, bedömning och relevant teoretisk kunskap. De kan ge teknisk rådgivning och stöd till en lag. Nyckelkunderna för denna kvalifikation är inhemska och internationella elever som vill arbeta som kundservicetjänstgörare, datainmatningsoperatör, generalkonsulent, administrativ chef eller ordbehandlare.

Kursens längd:

6 månader (28 veckor, bestående av 20 veckors undervisning och 8 veckors semester).

Studenter kan påbörja studier med induktion på vilken måndag som helst som godkänts av direktören. Allmänna klasser arbetar med alla veckor utom semesterperioder (Se Akademins akademiska kalender).... [-]


Diplom

Diploma of Business

Campusstudier Heltid 9 månader Öppen antagning Australien Southport Brisbane Coolangatta + 2 fler

[+]

Certifiering också anpassad till behoven hos personer med liten eller ingen yrkeserfarenhet, men som har goda teoretiska affärsmannaskap och kunskap som de skulle vilja att utvecklas i syfte att skapa ytterligare utbildning och sysselsättning.

Med tanke på våra inklusioner, och de faciliteter du får använda, ser du att ingen konkurrent kan matcha våra priser för värde. Om du inte håller med, skicka oss en konkurrents erbjudande skriftligt, och vi är säkra på att vi kan slå det för dig.

Verktyg: Studenter kan ansöka om erkännande av tidigare lärande eller direktkredit. Detta kan minska kurstiden. BSBADM506 Hantera affärsdokument konstruktion och utveckling [-]

Kurser

ELICOS Intensive Spoken and Written English Course (Beginner – Advanced)

Campusstudier Heltid 12 månader Öppen antagning Australien Southport Brisbane + 1 fler

[+]

Visa studenter ska vara medvetna om att agenter kan agera på vår väg att rekrytera studenter. Dessa ämnen finns listade på vår hemsida.

Nivå

[-]

Videoklipp

Carina Campus

Fortitude Valley Campus

Southport Campus

Kontakt

Adress, rad 1 56 Nerang St.
4215 Southport, Queensland, Australien

Adress, rad 1 360 St Pauls Terrace
4006 Brisbane, Queensland, Australien

Adress, rad 1 70 Griffith Street
4225 Coolangatta, Queensland, Australien

Adress, rad 1 56 Zahel Street
4152 Brisbane, Queensland, Australien