Läs den officiella beskrivningen

Syn
Unity College Australia är ett registrerat yrkeshögskolan som syftar till att påverka livet genom att träna människor i en kristen miljö för arbete, intresse eller tjänst.

Uppdrag

Vårt uppdrag är att ge utbildning som:
 • är relevant och av hög kvalitet
 • hjälper studenter att uppnå excellens på arbetsplatsen
 • utvecklar en medvetenhet om andras behov och färdigheter för att svara på lämpligt sätt
 • främjar en uppskattning av kristen tros bidrag till själv och samhälle
 • främjar personlig modenhet och karaktärsutveckling som leder till en förmåga att effektivt bidra till samhället som helhet

Uttalande om tro

Doctrinally är Unity College Australia i mainstream av den kristna kyrkan, med sitt engagemang för skrifternas inspiration och auktoritet, evangeliets proklamation och Jesu Kristi tillräcklighet för alla mänskliga behov. Våra grundläggande övertygelser dras från kyrkans traditionella trosbekännelser (Nicene och Apostlarna).

College Ethos

Unity College Australia är engagerad i att leverera kvalificerade yrkesutbildningar från ett kristent perspektiv som syftar till att utrusta människor för att effektivt bidra till det moderna samhället.
Unity College Australia program strävar efter:
 • akademisk excellens (utveckla intellektuell disciplin och kompetens för att uppnå och utveckla kunskaper och färdigheter, samt ge en grund för vidareutbildning),
 • yrkeskompetens (praktiska färdigheter och metoder som relaterar till kristna ministerier och / eller arbetsrelaterade färdigheter) och
 • karaktärsutveckling - personlig tillväxt baserad på kristna karaktärsfunder.
Yrkesutbyten sträcker sig från service och ledarskap i kristen tjänst till kompetent och professionell service i allmänheten (t.ex. informationsteknik, samhällsomsorg, ledning och kreativ konst). Unity College Australia strävar efter en tydlig kristen filosofi för utbildning utifrån principer som kan tillämpas på alla delar av livet och arbetet.
Detta inkluderar kyrkliga ministeriet kurser som gör det möjligt för studenter att tillämpa det kristna livet praktiskt taget för att tjäna andra. Högskolans allmänna yrkesutbildning är öppen för studenter från alla nationaliteter, tron ​​och kulturell bakgrund. Eftersom det är trans-denominational och självständigt är kollegiet i stånd att kunna vädja till studenter från ett brett tvärsnitt av kristna strömmar.

värden

De ursprungliga värdena gäller för alla våra kurser:
 • Välkomnande: Vi försöker skapa en miljö som är välkomnande för alla studenter.
 • Förhållande: Effektivitet i anställning och ministerium kommer från starka relationer. Vi strävar efter att utveckla starka relationer och varaktiga vänskap bland studenter, personal och med samhället runtom oss.
 • Relevans: College söker att vara relevant och profetisk för vårt samhälle. Det har ett modernt fokus och syftar till att inkludera en rad kulturella uttryck.
 • Excellens: Högskolan strävar efter excellens, inte för egen skull, utan i vår hängivenhet till och för Guds ära, som upprätthålls i kyrkan och i det bredare samhället.
 • Marketplace: Kollegiet är engagerat i att tillhandahålla effektiv träning för tillämpning på samhällets arbetsplatser och marknadsplatser.
 • Hela personen: Vi anser att utbildning innebär mer än bara att förvärva kunskaper och färdigheter, och att karaktären och andlig utveckling är viktiga aspekter av lärande och personlig tillväxt.
Följande värden har speciell tillämpning på kristna ministeriet kurser:
 • Enighet: College är trans-denominational och öppen för alla medlemmar av Kristi kropp och större samhälle som pratar om våra etos och värderingar. Vi försöker att tjäna kyrkan och komplettera snarare än dubbla aktiviteter som bedrivs av andra.
 • Konungariket: Vi önskar att människor ska vara engagerade i att betjäna Guds rike, oavsett om de är kyrka, på arbetsplatsen eller på marknaden.
 • Kyrkan: Vi uppmuntrar deltagande i lokala församlingar av troende och kyrkan som helhet.
 • Kreativitet: Kollegiet syftar till att reflektera och vårda den kreativitet som Gud har gett oss. Vi försöker utforska kristen kreativ upplevelse.
 • Ministeriefärdigheter: Högskolan är engagerad i att utveckla effektiva kunskaper inom elevernas liv.
 • Gud fokuserad: Vi tror på behovet av att utveckla ett pågående nära förhållande med den levande Gud. Detta inkluderar utvecklingen av en passion för att bättre förstå och tillämpa Guds Ord.
 • Evangeliet: Den doktrinära grunden för skolan är de etablerade kristna trosbekännelserna (Nicene, Apostlarna). När det gäller trossamfund söker vi enighet i väsentlighet och tolerans i de icke-väsentliga.
 • Helig Ande: Vi tror att ministeriet är mest effektivt när det görs under Honoms bemyndigande. Vi önskar att se Guds övernaturliga närvaro på jobbet inom och genom livet för alla som kommer i kontakt med högskolan

Historia

Unity College grundades i Canberra, Australien 1995, och har grunden i gräsrotsnivåutbildning för lokala kyrkor. Namnet Unity College valdes för att återspegla enigheten mellan kyrkorna i Canberra för att poola sina resurser och ge utbildning som tidigare endast ges av större kyrkor i huvudstäderna.
1998 fick högskolan sin status som Registered Training Organization (RTO) och började leverera statlig ackrediterad utbildning med särskild tonvikt på kristen tjänst och kreativ konst. Sedan dess har högskolan tagit ett nationellt fokus för att ge utbildning i andra centra runt om i landet genom partnerskap.
Från och med 2004 har platser i New South Wales, Victoria, Queensland, South Australia, Västra Australien och Tasmanien åtagit sig att undervisa över ett utökat utbud av kurser.
Under de senaste åren har möjligheter att ge utbildning internationellt uppstått. Högskolan har också insett behovet av att träna i det allmänna samhället med en kristen världsutsikt och har lagt till ett betydande antal kurser med mer allmänna yrkesutfall till registreringsomfånget de senaste åren. År 2015 firade högskolan sin 20-årsjubileum och vi ser fram emot fortsatt tillväxt och utveckling under vårt tredje decennia av operationen.
Programmen undervisas på:
 • Engelska

Skolan erbjuder också:

Advanced Diploma

Unity College Australia

10435NAT Advanced Diploma of Christian Ministry and Theology-kursen är utformad för att ge eleverna möjlighet att kommunicera evangeliet och tjäna samhället, både i forme ... [+]

KursplanAIMS

10435NAT Advanced Diploma of Christian Ministry and Theology-kursen är utformad för att ge eleverna möjlighet att kommunicera evangeliet och tjäna samhället, både i formella kristna ministerier och / eller på arbetsplatsen. Kursen ska träna ledare inom ett antal kristna ministerier som är relevanta för den lokala kyrkan, den kristna organisationen och / eller arbetsplatsen.

RESULTAT

Kursen ger studenterna:

En fördjupad förståelse för Bibeln och dess tillämpningHög kompetens inom teologisk resonemang och etiskt beslutsfattandeMycket utvecklad kommunikation (särskilt vid kommunikation av bibliska koncept) och människors ledarskapPastorala vård, avancerade ledarskap och tjänstekunskaper med ett hjärta för Gud och människorPraktiskt tillfälle för vidareutveckling av specialkunskapskunskapÖVERSIKT... [-]
Australien Queanbeyan
Januari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Unity College Australia

BSB50215 Diplom of Business (BSB50215) kursen är utformad för att ge eleverna utbildning för att hantera andras arbete eller för att mäta eller granska ledningspraxis. ... [+]

KursplanAIMS

BSB50215 Diplom of Business (BSB50215) kursen är utformad för att ge eleverna utbildning för att hantera andras arbete eller för att mäta eller granska ledningspraxis.

Denna kvalifikation speglar rollen som individer med stor erfarenhet inom en rad inställningar som försöker vidareutveckla sin kompetens över ett brett utbud av affärsfunktioner. Denna kvalifikation är också anpassad till behoven hos individer med liten eller ingen yrkeserfarenhet, men som har sund teoretisk affärsförmåga och kunskap som de vill utveckla för att skapa ytterligare utbildnings- och sysselsättningsmöjligheter.

ÖVERSIKT

Den förändrade arbetsplatsen har lett till utvecklingen av en väsentligt annan roll för chefer och deras lag. Det finns ett drag bort från den traditionella kompetensen hos handledaren som styr, styr och upprätthåller disciplin, att teamledaren är ansvarig för coaching, underlättar och utvecklar teamsamarbete inom en strategisk ram.... [-]

Australien Queanbeyan
Januari 2020
Engelska
Heltid
8 månader
Campusstudier
Kombinerat online och på campus
Läs mer på svenska

Certifikat

Unity College Australia

Detta program ger en praktisk teknisk grund för en rad IT-kurser. Kursen passar också IKT-kandidater som vill förbättra sina praktiska färdigheter inom PC- och serverområ ... [+]

KursplanAIMS

Att utveckla kunskaper och färdigheter i användningen av informations- och kommunikationsteknik (IKT). Kursen får eleverna inom IKT - inte längre är användarna. Detta program ger en praktisk teknisk grund för en rad IT-kurser.

Kursen passar också IKT-kandidater som vill förbättra sina praktiska färdigheter inom PC- och serverområdet och de med praktiska färdigheter som vill få en formell australisk kvalifikation i IT.

RESULTAT

Denna kurs i IKT ger studenterna de nödvändiga färdigheterna för följande ändamål:

Att utföra arbete som IKT-teknikerAtt jobba i en rad IKT-supportroller (t.ex. användare, operationer, PC, teknisk och / eller klient)För att underlätta tillgången till sysselsättning, inklusive att inrätta ett litet företagSom en föregångare till studier på högre nivåer.ÖVERSIKT... [-]
Australien Queanbeyan
Januari 2020
Engelska
1 terminen
Campusstudier
Läs mer på svenska
Unity College Australia

CUA30915 Certifikat III i musikindustrin, som levereras inom ramen för programmet Creative Ministries, är utformat för att ge människor möjlighet att utveckla kunskaper o ... [+]

KursplanAIMS

CUA30915 Certifikat III i musikindustrin, som levereras inom ramen för programmet Creative Ministries, är utformat för att ge människor möjlighet att utveckla kunskaper och kunskaper för kristen musikministeriets syfte. Studerande som slutför programmet kommer att få ett CUA30915-certifikat III i musikindustrin samt utvalda enheter från certifikatet III eller IV i kristen ministerium och teologi kvalifikation.

Programmet kommer att träna individer i musikaliska färdigheter tillsammans med att stärka deras förmåga att genomföra dessa i samband med sin kristna tro. Detta program levereras normalt med ett modernt musikfokus men kommer att ge en grund för ytterligare musikalisk studie i en rad musikgenrer.... [-]

Australien Queanbeyan
Januari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
1 terminen
Campusstudier
Läs mer på svenska
Unity College Australia

10433NAT-certifikatet IV i kristen departement och teologi är utformat för att ge eleverna möjlighet att leva ett effektivt kristent liv, kommunicera evangeliet och tjäna ... [+]

KursplanAIMS

10433NAT-certifikatet IV i kristen departement och teologi är utformat för att ge eleverna möjlighet att leva ett effektivt kristent liv, kommunicera evangeliet och tjäna deras samhälle och arbete. Kursen ska träna potentiella ledare inom en rad kristna ministerier som är relevanta för den lokala kyrkan, den kristna organisationen och arbetsplatsen.

RESULTAT

Kursen ger studenterna:

En praktisk förståelse av BibelnEn ökad förmåga att höra från Gud och känna Heliga Andes verkningarEn grund för att tänka bibliskt och göra etiska beslutKompetens inom kommunikation (speciellt vid kommunikation av bibliska koncept), konfliktlösning och kompetens inom folkhanteringPastorala vård och tjänstekunskaper med ett hjärta för Gud och människorÖVERSIKT... [-]
Australien Queanbeyan
Januari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska

Diplom

Unity College Australia

BSB50215 Diplom of Business (BSB50215) kursen är utformad för att ge eleverna utbildning för att hantera andras arbete eller för att mäta eller granska ledningspraxis. ... [+]

KursplanAIMS

BSB50215 Diplom of Business (BSB50215) kursen är utformad för att ge eleverna utbildning för att hantera andras arbete eller för att mäta eller granska ledningspraxis.

Denna kvalifikation speglar rollen som individer med stor erfarenhet inom en rad inställningar som försöker vidareutveckla sin kompetens över ett brett utbud av affärsfunktioner. Denna kvalifikation är också anpassad till behoven hos individer med liten eller ingen yrkeserfarenhet, men som har sund teoretisk affärsförmåga och kunskap som de vill utveckla för att skapa ytterligare utbildnings- och sysselsättningsmöjligheter.

ÖVERSIKT

Den förändrade arbetsplatsen har lett till utvecklingen av en väsentligt annan roll för chefer och deras lag. Det finns ett drag bort från den traditionella kompetensen hos handledaren som styr, styr och upprätthåller disciplin, att teamledaren är ansvarig för coaching, underlättar och utvecklar teamsamarbete inom en strategisk ram.... [-]

Australien Queanbeyan
Januari 2020
Engelska
Heltid
8 månader
Campusstudier
Kombinerat online och på campus
Läs mer på svenska
Unity College Australia

Att tillhandahålla kunskaper och kunskaper för en individ att, som en oberoende IKT-specialist eller som en del av ett team, hantera installationen av en rad nätverk, ink ... [+]

KursplanAIMS

Att tillhandahålla kunskaper och kunskaper för en individ att, som en oberoende IKT-specialist eller som en del av ett team, hantera installationen av en rad nätverk, inklusive internetarbete, säkerhet och e-business integration. Denna kurs gör det möjligt för individer att specialisera sig i nätverk efter slutförandet av ICT30115 Certificate III i Information, Digital Media

RESULTAT

Kursen ger studenterna de nödvändiga färdigheterna för följande ändamål:

Att jobba som en IT-specialist inom datanätverk.Möjliga jobbtitlar som är relevanta för denna kvalifikation är: Nätverksadministratör, IT-administratör, IT-operatörsadministratör, Nätverkstjänsten administratör, Nätverksstödskoordinator, Nätverksoperationsanalytiker, Nätverkssäkerhetskoordinator, Samordnare för nätverks e-businessFör att underlätta tillgången till sysselsättning, inklusive att inrätta ett litet företagSom föregångare till studier vid andra utbildningsinstitutioner.ÖVERSIKT... [-]
Australien Queanbeyan
Januari 2020
Engelska
Heltid
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Unity College Australia

BSB51915 Diplom of Leadership and Management kursen är utformad för att ge eleverna utbildning för att hantera andras arbete eller för att mäta till eller granska ledning ... [+]

KursplanAIMS

BSB51915 Diplom of Leadership and Management kursen är utformad för att ge eleverna utbildning för att hantera andras arbete eller för att mäta till eller granska ledningspraxis. På dessa nivåer ger chefer ledarskap och vägledning till andra och tar ansvar för teamets effektiva funktion och prestanda och dess arbetsresultat.

RESULTAT

Studenter som fullgör denna kvalifikation kan genomföra varierande chefer och / eller övervakningsroller. Arbetsroller och titlar varierar mellan olika branscher.

ÖVERSIKT

Den förändrade arbetsplatsen har lett till utvecklingen av en väsentligt annan roll för chefer och deras lag. Det finns ett drag bort från den traditionella kompetensen hos handledaren som styr, styr och upprätthåller disciplin, att teamledaren är ansvarig för coaching, underlättar och utvecklar teamsamarbete inom en strategisk ram.... [-]

Australien Queanbeyan
Januari 2020
Engelska
Heltid
10 månader
Campusstudier
Kombinerat online och på campus
Läs mer på svenska
Unity College Australia

Kursen 10434NAT för kristen departement och teologi är utformad för att utbilda eleverna att leva ett effektivt kristent liv, effektivt kommunicera evangeliet och tjäna s ... [+]

KursplanAIMS

Kursen 10434NAT för kristen departement och teologi är utformad för att utbilda eleverna att leva ett effektivt kristent liv, effektivt kommunicera evangeliet och tjäna samhället antingen på arbetsplatsen eller i det kristna ministeriet.

Kursen ska träna ledare och potentiella ledare inom en rad kristna ministerier som är relevanta för den lokala kyrkan, kristen organisation och arbetsplats.

RESULTAT

Kursen ger studenterna:

En ökad förmåga att höra från Gud och följa Heliga Andes ledningEn fördjupad förståelse för Bibeln och dess tillämpningYtterligare färdigheter i teologisk resonemang och etiskt beslutsfattandeFörbättrad kommunikation (särskilt när det gäller att kommunicera bibliska koncept), konfliktlösning och kompetensförvaltningFörbättrade pastorala, ledarskaps- och tjänstekunskaper med ett hjärta för Gud och människorMöjligheter för utveckling av specialkunskapskunskaperÖVERSIKT... [-]
Australien Queanbeyan
Januari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Unity College Australia

BSB50215 Diplom of Business (BSB50215) kursen är utformad för att ge eleverna utbildning för att hantera andras arbete eller för att mäta eller granska ledningspraxis. ... [+]

KursplanAIMS

BSB50215 Diplom of Business (BSB50215) kursen är utformad för att ge eleverna utbildning för att hantera andras arbete eller för att mäta eller granska ledningspraxis.

Denna kvalifikation speglar rollen som individer med stor erfarenhet inom en rad inställningar som försöker vidareutveckla sin kompetens över ett brett utbud av affärsfunktioner. Denna kvalifikation är också anpassad till behoven hos individer med liten eller ingen yrkeserfarenhet, men som har sund teoretisk affärsförmåga och kunskap som de vill utveckla för att skapa ytterligare utbildnings- och sysselsättningsmöjligheter.

ÖVERSIKT

Den förändrade arbetsplatsen har lett till utvecklingen av en väsentligt annan roll för chefer och deras lag. Det finns ett drag bort från den traditionella kompetensen hos handledaren som styr, styr och upprätthåller disciplin, att teamledaren är ansvarig för coaching, underlättar och utvecklar teamsamarbete inom en strategisk ram.... [-]

Australien Queanbeyan
Januari 2020
Engelska
Heltid
8 månader
Kombinerat online och på campus
Läs mer på svenska

Kurser

Unity College Australia

ELICOS - 089714G Allmän Engelska kursen är utformad för att ge kunskaper och kunskaper i bruk av det engelska språket för allmänna ändamål. Det innehåller akademiska syft ... [+]

KursplanAIMS

ELICOS - 089714G Allmän Engelska kursen är utformad för att ge kunskaper och kunskaper i bruk av det engelska språket för allmänna ändamål. Det innehåller akademiska syften men är inte begränsat till sådana syften. Intermediate, Upper Intermediate och Advanced modulerna ger studenterna möjlighet att fokusera på specifika engelska områden relevanta för studentens intresse.

RESULTAT

ELICOS - Allmänna Engelska kursen ger studenterna nödvändiga engelska färdigheter för följande ändamål:

För att underlätta uppnåendet av pedagogiska, yrkesmässiga och sociala mål.Att underlätta tillgången till anställning genom språkutveckling.För att förbättra elevens förmåga att fungera effektivt i det australiensiska samhället.Att tillgodose engelskspråkiga krav på tvärkulturella organisationer.Förberedelser för andra studier vid Unity College Australia .Förberedelser för studier vid andra utbildningsinstitutioner inom Australien.ÖVERSIKT... [-]
Australien Queanbeyan
Januari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
10 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska
Unity College Australia
Address
Churches Centre, Belconnen, Benjamin Way, Belconnen
Queanbeyan, New South Wales, Australien
Webbplats
Telefon
+61 2 6161 0050