University Senior College Adelaide

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

University Senior College grundades 2002 som en sekulär, samutbildnings oberoende gymnasium för år 11 och 12 studenter som söker en akademisk och stödjande Pathway till universitetsstudier och därefter. År 2020 introducerade University Senior College år 10.

Vid University Senior College är vi engagerade i att förbereda studenterna för att överbrygga klyftan mellan sekundär- och högre studier. USC är för närvarande en av de viktigaste matarskolorna för universitetssektorn i södra Australien, särskilt University of Adelaide.

Medan vårt specialiserade och erfarna team av lärare arbetar med studenter för att skapa ett undervisnings- och lärandepartnerskap, uppmuntras eleverna att ta ansvar för sitt eget lärande. Skoldagen på University Senior College är utformad för att tillgodose studenter som väljer från ett omfattande utbud av ämnen som har tydliga länkar till universitetets entré. I denna dynamiska vuxna miljö kan studenterna identifiera och följa autentiska studieprogram som ger Pathways till givande karriärmöjligheter.

Vår unika samarbete med University of Adelaide skapar en inlärnings Pathway som kan vara inspirerande. Redo tillgång till akademisk personal och specialanläggningar ger en berikad och innovativ inlärningsupplevelse. Vi strävar efter att främja en samarbetsmiljö som främjar utvecklingen av kunskap, färdigheter, attityder, självförtroende och en självkänsla som gör det möjligt för studenter att maximera sin personliga potential. Våra studenter kommer från mycket olika bakgrunder med mer än 80 skolor som tillhandahåller våra lokala intag.

Platser

Adelaide

Address
Kintore Avenue
5005 Adelaide, södra Australien, Australien

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Program

För tillfället finns inga program att visa

Vänligen förfina sökningen ovan, kolla in våra populära kategorier nedan eller gör en sökning på nyckelord.


... or simply by choosing your degree: