Read the Official Description

Melbourne Polytechnic har levererat yrkesutbildning sedan 1912 och erbjuder idag ett brett sortiment av innovativa, praktiska TAFE- och VET-program för att utrusta dig med kunskap och färdigheter för att utmärka sig på en utvecklad och utmanande marknad.

Melbourne Polytechnic kurser är utformade och utvecklade med deltagande från industrin för att ge studenter de bästa sysselsättningsresultaten.

Melbourne Polytechnic har sju storstäder , Preston, Collingwood, Epping, Fairfield, Greensborough Campus och Heidelberg. Varje campus ger en individuell, unik och berikande studentupplevelse.

Det finns också sex träningscenter , Northern Lodge - Eden Park, Northern Lodge - Yan Yean, Yarra Glen Racing Center, Norra AMEP (Adult Migrant English Program) Center i Broadmeadows, Growling Frog Vineyard och Melbourne Polytechnic Kyneton Park.

Med över 26 000 inskrivningar årligen, är Melbourne Polytechnic ackrediterad att leverera cirka 550 nationellt ackrediterade kurser , många som är tillgängliga på heltid eller deltid. Det ger också över 400 institut-ackrediterade kurser.

Melbourne Polytechnic erbjuder för närvarande tre års (och en fyra år), specialkandidat- och magisterexamen inom vår unika praktiska inlärningsmiljö och optimal industriexponering i:

 • Bokföring
 • Lantbruk
 • Företag
 • Kreativa industrier
 • Utbildning (tidiga år)
 • Tidiga årsstudier
 • Gästvänlighet skötsel
 • Illustration
 • Informationsteknologi
 • musik
 • Musik industri

Vi utvecklar ständigt nya artikulation Pathways och grader för att odla möjligheter för våra studenter. I 2016 introducerade vi Masters of Professional och Practice Accounting med CPA ackreditering, vilket visar sig vara mycket populärt redan som vår första doktorandkurs erbjuds. Vi kommer posta information om nya kurser på vår hemsida så snart de är färdiga.

Melbourne Polytechnic grad kurser erbjuder kreditöverföring och erkännande av tidigare lärande till studenter som redan har genomfört ett nationellt erkänt Diploma, Avancerat Diplom eller andra kvalifikationer.

Direkt inresa Associate degrees (2 år) inbäddad i alla Melbourne Polytechnic gradsprogram erbjuder bra Pathway (kreditöverföring och erkännande av tidigare lärande) möjligheter till vidareutbildning.

Melbourne Polytechnic har uppnått internationellt erkännande med över 6 000 offshore-inskrivningar årligen och 24 utbildningspartnerskap över Asien och erkänns av den viktorianska regeringen för excellens i internationell utbildning, som vann den bästa leverantören i sin kategori 2014 och löpare år 2015.

Melbourne Polytechnic nära band med industrin säkerställer att studenterna får möjlighet att beviljas studiebidrag donerade av industrisponsorer, och utvidgar även sina egna nätverk för framtida framgång.

Såsom att välja en kurs är varje students omständigheter annorlunda när det gäller tid för studieavgifter och vi kan vägleda dig genom avgiftsstrukturen. Varje kurssida kommer att skissera specifika avgifter, eller besök sidan Internationell studentavgift för mer information.

Programs taught in:
Engelska

Skolan erbjuder också:

Advanced Diploma

Melbourne Polytechnic

Stiga upp i designens värld med Melbourne Polytechnic avancerade diplom för byggnadsdesign (arkitektonisk). Gör din dröm om att arbeta för en arkitekt, byggnadsdesigner e ... [+]

Stiga upp i designens värld med Melbourne Polytechnic avancerade diplom för byggnadsdesign (arkitektonisk). Gör din dröm om att arbeta för en arkitekt, byggnadsdesigner eller egen byggkonstruktion, till verklighet. En karriär inom byggdesign kan vara både kreativ och givande.

Olika möjligheter för din framtid

Denna kurs kommer att utrusta dig med kunskaper och färdigheter för att uppnå design, presentation och dokumentation för bostads- och kommersiella byggprojekt.

Kursen fokuserar på idén om "det simulerade kontoret" med en projektbaserad leveransstruktur där studenter tillämpar den kunskap som erhållits i projekt när de fortskrider genom kursen.

Klasser blandar praktisk skissering och designarbete med teori och byggdokumentationsritningar. Vår avdelning använder aktuella datorstödda program för att säkerställa att du arbetar i linje med industrins behov.... [-]

Australien Melbourne
July 2019
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Melbourne Polytechnic

Garantera din framtid med ett diplom för grafisk design. Denna kurs på Melbourne Polytechnic har ett utmärkt rykte inom grafisk designindustrin, med verkliga anställnings ... [+]

Garantera din framtid med ett diplom för grafisk design. Denna kurs på Melbourne Polytechnic har ett utmärkt rykte inom grafisk designindustrin, med verkliga anställningsmöjligheter för akademiker genom våra omfattande branschnätverk.

Skilja sig från mängden

I den här kursen utvecklar du dina designfärdigheter med en hög grad av innovation, vilket gör dig mycket anställbar.

Efter att ha gått på diplomkursen kommer du att genomföra högre nivåstudier med mer komplexa kortfattningar och visuella kommunikationsproblem, med en rad ekonomiska, sociala och miljömässiga problem.

Dina studier kommer att omfatta:

Reklam och marknadsföringdesign affärerdesign forskning och analysprofessionell designpraxisrörlig grafikavancerad illustrationkulturell brandingmiljödesignkomplex förpackning och publikationsdesignutveckla en mängd olika applikationer för webben... [-]
Australien Melbourne
July 2019
Heltid
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Melbourne Polytechnic

Förbättra dina färdigheter ytterligare och skapa smycken som uppfyller industristandarder. Melbourne Polytechnic Advanced Diploma of Jewellery and Object Design fokuserar ... [+]

Förbättra dina färdigheter ytterligare och skapa smycken som uppfyller industristandarder. Melbourne Polytechnic Advanced Diploma of Jewellery and Object Design fokuserar på handarbetande färdigheter och introducerar tekniska färdigheter för att främja individuell uppnåelse.

Lär dig i vår professionella smyckeskola

Om du vill förfölja eller förbättra en karriär inom smycken, är detta avancerade examen för dig. Fokusera främst på din handarbete färdighetsbas, du kommer att lära dig tekniska aspekter av att göra smycken och få branschkunskap och erfarenhet.

Handskilling kompetenser inkluderar:

skapande av smycken med historiska teknikerutveckling av en serie verk för smyckesproduktiongenomförande av mekanismer inom smyckesproduktionskapande av arbete för ett utexaminerat smyckenprojekt... [-]
Australien Melbourne
July 2019
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska

Certifikat

Melbourne Polytechnic

Låt din inre konstnär gå fri - Melbourne Polytechnic s Certificate IV i Visual Arts är utformad för att ge dig en stark grund i bildkonsten, med praktiska studiefag i mål ... [+]

Låt din inre konstnär gå fri - Melbourne Polytechnic s Certificate IV i Visual Arts är utformad för att ge dig en stark grund i bildkonsten, med praktiska studiefag i målning, ritning, illustration, printmaking, fotomedia, digitala medier och vårt nya specialisering med inriktning på textilier (tillgänglig från 2014 på Prahran campus).

En solid Pathway till en karriär gör något du älskar

Certifikatet IV i Visual Arts kommer att ge dig en bred erfarenhet av 2D konstformer, inklusive målning, printmaking, ritning, illustration, digital konst och foto media. Utvecklat med input från industrin och med fokus på innovation och självförsörjning kommer du att uppmuntras att utveckla karriärnät och Pathways för din framtid.... [-]

Australien Melbourne
July 2019
Heltid
1 år
Online och Campus-kombinerat
Läs mer på svenska
Melbourne Polytechnic

Utveckla din fotografiska karriär på Melbourne Polytechnic . Studera för ett certifikat IV i fotografi och fotoimaging med möjlighet att införliva detta i Diploma of Phot ... [+]

Utveckla din fotografiska karriär på Melbourne Polytechnic . Studera för ett certifikat IV i fotografi och fotoimaging med möjlighet att införliva detta i Diploma of Photo Imaging. Under bannern NMIT har Melbourne Polytechnic varit en tre-timmars prisvinnare i Australian Institute of Photography Awards (APPA).

Fokusera på en karriär inom fotografering

Studier av fotografi och fotobehandling på Melbourne Polytechnic utvecklar din kreativitet, teknisk kunskap och affärsförmåga, så att du kan frilansera eller starta din egen fotografiska studio. Du kommer att få praktisk erfarenhet av de många fotografiska bildtekniker och metoder (både analoga och digitala) som används för närvarande.... [-]

Australien Melbourne
July 2019
Heltid
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Melbourne Polytechnic

Vill du vara chef? Eller ens äga restaurangen? Melbourne Polytechnic certifikat IV i Commercial Cookery har alla ingredienser och tekniker du behöver för att skapa din pe ... [+]

Vill du vara chef? Eller ens äga restaurangen? Melbourne Polytechnic certifikat IV i Commercial Cookery har alla ingredienser och tekniker du behöver för att skapa din perfekta karriär.

Hela paketet bara för dig

Melbourne Polytechnic är den enda träningsanläggningen i Victoria som ger tillgång till en fullt fungerande vingård och köttbearbetningsanläggning på Epping Campus. Vi har det bästa för att göra dig bäst.

En spännande karriärmeny

Melbourne Polytechnic certifikat IV i Commercial Cookery kommer att kombinera dina tekniska kokkunskaper med managementtjänst för gästfrihet. Du kommer att lära dig av branschkvalificerade proffs i moderna, toppmoderna faciliteter, inklusive den populära St Georges restaurangen på Preston campus.... [-]

Australien Melbourne
July 2019
Heltid
1 månad
Campusstudier
Läs mer på svenska
Melbourne Polytechnic

Kan du höra oss? Melbourne Polytechnic kan hjälpa dig att starta en karriär inom ljudproduktion. Certifikat IV i musikindustrin (ljudproduktion) är det bästa stället att ... [+]

Kan du höra oss? Melbourne Polytechnic kan hjälpa dig att starta en karriär inom ljudproduktion. Certifikat IV i musikindustrin (ljudproduktion) är det bästa stället att börja utveckla dina kunskaper och färdigheter på detta spännande område.

Få ett försprång i ljudvärlden

Kursen Certifikat IV i musikindustrin (Sound Production) är väldigt praktisk. Arbetar i Melbourne Polytechnic välutrustade ljudstudior, du kommer att lära dig principerna och teknikerna för inspelning. Båda campuserna (Fairfield och Prahran) har industristandard Mac-laboratorier med all lämplig mjukvara för spirande ljudproducenter och kompositörer.

I den här praktiska kursen utvecklar du dina färdigheter med live ljud och grundläggande datormusik. Du kommer att göra detta på modern high end ljudutrustning.... [-]

Australien Melbourne
July 2019
Heltid
6 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska

Diplom

Melbourne Polytechnic

Konstruktör din karriär för framtiden med civilingenjörsströmmen i Melbourne Polytechnic Diploma of Engineering Technology. Arbeta med viktig infrastruktur i samhället, t ... [+]

Konstruktör din karriär för framtiden med civilingenjörsströmmen i Melbourne Polytechnic Diploma of Engineering Technology. Arbeta med viktig infrastruktur i samhället, ta med dina analytiska och designkompetenser och öga för att du ska få noggrannhet i livet.

Olika möjligheter inom teknikområdet

Byggteknik förbättrar vår miljö och levnadsstandard med konstruktion och konstruktion av storverkets infrastruktur. Karriärmöjligheter för kompetenta medarbetare är rikliga i denna blomstrande sektor.

Möjliga karriärvägar för utarbetande av personer inkluderar:

designdragareteknisk teknisk supportstadsplaneringsassistent

Pathways till en lyckad karriär... [-]

Australien Melbourne
July 2019
Heltid
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Melbourne Polytechnic

Hantera din byggkarriär med Melbourne Polytechnic Diplom för bygg och anläggning (Byggnad). Du har den praktiska erfarenheten, så ta din karriär till nästa nivå och hante ... [+]

Hantera din byggkarriär med Melbourne Polytechnic Diplom för bygg och anläggning (Byggnad). Du har den praktiska erfarenheten, så ta din karriär till nästa nivå och hantera en kommersiell eller inhemsk byggplats med ditt ledarskap.

Byggindustrin behöver din ledarskapsförmåga

Konstruktion är en blomstrande industri och använder dina förmågor som ledande inom denna snabba handel, ta tillfället i akt för att finska, lära och växa upp ditt eget företag. Alternativt bli en ännu mer värdefull anställd till någon byggnadsgivare.

Lär dig nödvändigheten av bygghantering, inklusive projektrisk, kvalitetsstandarder relaterade till byggbranschen, klientförbindelser och relevanta kostnadssystem.... [-]

Australien Melbourne
July 2019
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Melbourne Polytechnic

Designa din perfekta karriär. Använd dina nuvarande inredningsegenskaper för att placera dig i en värld av kommersiell inredning. Arbeta för stora företagskunder och pres ... [+]

Designa din perfekta karriär. Använd dina nuvarande inredningsegenskaper för att placera dig i en värld av kommersiell inredning. Arbeta för stora företagskunder och prestigefyllda kunder att släppa lös din kreativa känsla i sin värld.

Triva i ett yrke som värderar banbrytande design i en kommersiell miljö.

Möjliga karriärutfall efter avslutad diplom för inredning och dekoration inkluderar:företagsägare / chefinredningsarkitektinteriörkonsultKvalificerad för att hjälpa dig att nå dina mål

Melbourne Polytechnic kommer att lära dig kärnprinciperna och teknikerna för att starta din karriär inom inredning. Våra kvalificerade och erfarna designlärare fokuserar på dina framsteg under hela kursen, och ger personlig personlig uppmärksamhet för att du ska vara redo för industrin. Du kommer att ha möjlighet att delta i ovärderliga besök på webbplatsen och lära av högtalare från industrin.... [-]

Australien Melbourne
July 2019
Heltid
6 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska
Melbourne Polytechnic

Om din passion producerar din egen musik och ljuddesign, kommer Melbourne Polytechnic Diploma of Sound Production att skona dina färdigheter till en professionell standar ... [+]

Om din passion producerar din egen musik och ljuddesign, kommer Melbourne Polytechnic Diploma of Sound Production att skona dina färdigheter till en professionell standard för kommersiell frisättning.

Bli expert på ljudproduktion och producera din egen musik

I kursen för ljudproduktionskurs kommer du att sätta dina färdigheter som DJ, kompositör, ljuddesigner och / eller ljudproducent.

Du kanske redan har slutfört certifikatet IV i ljudproduktion - antingen heltid, deltid eller via snabbspårningsalternativet.

Melbourne Polytechnic ljudstudior (på Fairfield och Prahran) är fullt utrustade för att du ska kunna specialisera dig på att producera elektronisk musik och ljud för kommersiell release, live-performance, teater, film och tv.... [-]

Australien Melbourne
July 2019
Heltid
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Melbourne Polytechnic

Melbourne Polytechnic Diplom of Early Childhood Education and Care är ett givande sätt att konsolidera dina yrkeskvalifikationer och färdigheter. Med den ökande efterfråg ... [+]

Melbourne Polytechnic Diplom of Early Childhood Education and Care är ett givande sätt att konsolidera dina yrkeskvalifikationer och färdigheter.

Förbättra din barns karriär

Med växande efterfrågan inom Early Childhood Education and Care-sektorn, finns det ingen bättre tid att uppgradera dina kvalifikationer.

Med Melbourne Polytechnic högkvalificerade Diploma blir du kvalificerad som barnomsorgsledare, ansvarig för programplanering för att ytterligare utveckla barn i din vård. Du kommer också att vara kvalificerad att arbeta som barnbarn i privata hem.

Du kan också köra treåriga barnprogram i registrerade daghem eller framsteg på universitetsnivåstudier, däribland Melbourne Polytechnic Bachelor of Early Years Studies eller Bachelor of Education (Early Years).... [-]

Australien Melbourne
July 2019
Heltid
18 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska
Melbourne Polytechnic

Näta ditt intresse för alla saker gröna genom att få en väl eftertraktad kvalifikation i Hantverkskulturen. Var den enda dispensing rådgivning om anläggning lämplighet, h ... [+]

Näta ditt intresse för alla saker gröna genom att få en väl eftertraktad kvalifikation i Hantverkskulturen. Var den enda dispensing rådgivning om anläggning lämplighet, hälsa och design, och bli expert som den ständigt föränderliga och dynamiska industrin behöver - en givande karriär väntar.

Bli en trädgårdsodlare med en specialiserad karriär

Trädgårdsodling spelar en allt viktigare roll för att bevara vår miljö och upprätthålla flora för kommande generationer.

Vårt Horticulture-program är mångsidigt och underlättar ingången till en rad industrisektorer, inklusive landskapsbyggande och design, kommuner, kontraktsunderhåll, konsulttjänster, botaniska trädgårdar och trädgårdsföretag.... [-]

Australien Melbourne
February 2019
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Melbourne Polytechnic

Var i svart med Melbourne Polytechnic ... [+]

Var i svart med Melbourne Polytechnic Diplom of Accounting. Lär dig grunden för redovisningen och arbeta mot de akademiska färdigheter som krävs för att vara registrerad skattemäklare.

Var snabb och snabb

Dra nytta av vårt rykte inom industrin och insiktsfull undervisning så att du kommer att vara jobbklar i sex månader. Kursen är ackrediterad av Redovisningsindustrins yrkesorganisationer och Melbourne Polytechnic erbjuder en karriärkonferens med nätverksmöjligheter. Du är på väg till en roll som assisterande revisor, den perfekta starten på en spännande bokföringskarriär.

En balanserad kunskapsläge

Diplom of Accounting ger dig de kritiska färdigheter och kunskaper som krävs på Pathway till att vara registrerad skattemäklare och en assistentrevisor.... [-]

Australien Melbourne
July 2019
Heltid
6 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska
Melbourne Polytechnic

Ser du själv att samordna en musikfestival, organisera en dynamisk företagsevenemang eller starta egen bröllopsplanering? Melbourne Polytechnic Diplom of Events kommer at ... [+]

Ser du själv att samordna en musikfestival, organisera en dynamisk företagsevenemang eller starta egen bröllopsplanering? Melbourne Polytechnic Diplom of Events kommer att se dig utveckla starka och praktiska organisatoriska färdigheter som är nödvändiga för en karriär inom den snabba och dynamiska händelsehanteringsindustrin.

Perfekt utförande varje gång

Melbourne Polytechnic Diplom of Events lär dig alla färdigheter som krävs för att köra händelser utan hitch, inklusive:

budgeteringpersonalledningbiljettsystemiscensättningmat och dryck serviceAssist i att organisera dynamiska händelser vid Melbourne Polytechnic och ha möjlighet att få betalt eller frivilligt arbete på festivaler, konferenser och stora kulturella och sportevenemang.... [-]
Australien Melbourne
July 2019
Heltid
12 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska
Melbourne Polytechnic

Släpp lös din ledarskapspotential i Hospitality - använd starka praktiska färdigheter, praktisk erfarenhet och utmärkt ledarskap med Melbourne Polytechnic 's Diploma of H ... [+]

Släpp lös din ledarskapspotential i Hospitality - använd starka praktiska färdigheter, praktisk erfarenhet och utmärkt ledarskap med Melbourne Polytechnic 's Diploma of Hospitality . Få alla färdigheter som krävs för att få en ledande position inom denna spännande och växande bransch.

Var ledare för din framtid i gästfrihet

Melbourne Polytechnic Diplom of Hospitality hjälper dig att uppnå dina mål om ledarskap. Karriärområden för seniora gästfrihetspersonal inkluderar:

restaurangägare / chefplatschefresort catering managerhotell chef

Tillgång till kvalificerade branschpersonal

Vid Melbourne Polytechnic guidar vi dig genom ditt Diplom of Hospitality med branschkvalificerade yrkesverksamma i moderna lokaler.... [-]

Australien Melbourne
July 2019
Heltid
6 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska
Melbourne Polytechnic

Fortsätt i din karriär inom informationsteknik. Hitta din Pathway till en givande karriär inom datorsystem och informationsteknisk konsultation eller vara en ledande affä ... [+]

Fortsätt i din karriär inom informationsteknik. Hitta din Pathway till en givande karriär inom datorsystem och informationsteknisk konsultation eller vara en ledande affärssystemutvecklare.

Arbetar med dig för att nå dina karriärmål

Kursen är utformad för att ge ett brett spektrum av kunskaper och färdigheter inom ett brett spektrum av IT-områden, särskilt inom nätverk, IKT-support, databasutveckling, programmering, IT-projektledning, webbutveckling och systemanalys.

Lär dig viktiga delar av IT-industrin. Du använder all den senaste industrins hårdvara och mjukvara, samt har möjlighet att specialisera dig på ditt utvalda område för nätverkssäkerhet, mjukvaruutveckling eller informationssystem genom högre utbildning.... [-]

Australien Melbourne
July 2019
Heltid
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Melbourne Polytechnic

Var redo att jobba inom sex månader - Kandidater från Diploma of International Business får en praktisk förståelse för internationell affärs- och marknadsföringsteori för ... [+]

Var redo att jobba inom sex månader - Kandidater från Diploma of International Business får en praktisk förståelse för internationell affärs- och marknadsföringsteori för att tillämpa ett brett utbud av funktioner och uppgifter som gör det möjligt för studenter att gå direkt till anställning efter kursens slut.

Få en kvalifikationsindustri föredrar

Våra industrins insikter och förbindelser säkerställer att studenterna förvärvar aktuella branschkunskaper och utbildning.

Kandidater från denna kurs kommer att eftersträvas som tillträdesledare av ett företag som är internationellt verksamt och de institutioner som de samarbetar med, bland annat exportörer, globala konsumenter, tillverkare, finansiella tjänsteleverantörer och rese- och turismoperatörer.... [-]

Australien Melbourne
July 2019
Heltid
6 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska
Melbourne Polytechnic

Lär dig grunden för marknadsföring och jobba klar på sex månader med Melbourne Polytechnic Diplom of Marketing and Communication. Dra nytta av kursens starka rykte inom b ... [+]

Lär dig grunden för marknadsföring och jobba klar på sex månader med Melbourne Polytechnic Diplom of Marketing and Communication. Dra nytta av kursens starka rykte inom industrin, uppnått genom vår betoning på praktisk tillämpning av modern marknadsföringsteori.

Graduate med praktiska och teoretiska färdigheter

Graduate med solid teoretisk kunskap och praktisk arbetslivserfarenhet, vilket ökar din anställbarhet i en rad olika marknadsrollroller på entréplan.

Teori och övning är nyckeln till framgång

Kursen ger en introduktion till de grundläggande begreppen marknadsföring, inklusive specialistmarknadsföringsteori och hur den tillämpas i dagens kommersiella värld.... [-]

Australien Melbourne
July 2019
Heltid
6 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska
Melbourne Polytechnic

Bli en av morgondagens mediarbetare på Melbourne Polytechnic . Anmäl dig till diplom på skärm och media och utveckla dina produktionsfärdigheter, kreativitet, resursförmå ... [+]

Bli en av morgondagens mediarbetare på Melbourne Polytechnic . Anmäl dig till diplom på skärm och media och utveckla dina produktionsfärdigheter, kreativitet, resursförmåga och motståndskraft som en internetfilmproducent.

Utveckla en folio och marknadsföra ditt personliga varumärke på den digitala arbetsplatsen

Som en del av kursen för skärm och media kurs skriver du webisoder och mikrobloggar, håller aktiva bloggar, utvecklar resurser, klippböcker och arbetsredskap för att hjälpa dig att definiera dina arbetsmetoder och varumärke. Du kommer att utveckla småföretagets motståndskraft och en kreativ mångsidighet som kommer att vara en utmärkt resurs för framtida frilans eller entreprenörsarbete.... [-]

Australien Melbourne
July 2019
Heltid
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Melbourne Polytechnic

Med Melbourne Polytechnic Jordbruksdiplom kommer du att ligga i spetsen för specialistkunskaper och färdigheter som är efterfrågade över hela Australien. Med ökad oro öve ... [+]

Med Melbourne Polytechnic Jordbruksdiplom kommer du att ligga i spetsen för specialistkunskaper och färdigheter som är efterfrågade över hela Australien. Med ökad oro över välfärd och uppfödning av boskap, markhälsa och hållbart jordbruk och klimatriskhantering är jordbruket en dynamisk industri som kommer att ge en givande karriär.

Stärka dina sysselsättningsperspektiv

Med jordbruksdiplom får du specialiserade, professionella färdigheter och kunskaper som du kan använda inom en rad olika företag runt om i Victoria och i landet. Lär dig grunden bakom många olika odlingsmetoder, varför betesmark och markhälsa är avgörande för boskapsproduktionen, och kunna identifiera metoder för att förbättra jordbrukseffektiviteten.... [-]

Australien Melbourne
July 2019
Heltid
18 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska
Melbourne Polytechnic
Address
Melbourne, Victoria, Australien
Webbplats
Telefon
+61 3 9269 1200