CLL Language Centres

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Varför lär du franska med CLL?

CLL har aktivt engagerat sig i att lära franska som främmande språk i över 31 år, och har ett högt kvalificerat team av tränare, som alla är specialiserade på att undervisa och underlätta små grupper av elever. Vår policy för fortbildning för våra instruktörer samt vårt samarbete med Catholic University of Louvain är en garanti för enastående kvalitet och tillförlitlighet.

Vårt fokus är på muntlig kommunikation, så att du kan förstå och tala franska i verkliga situationer. Alla våra kurser är baserade på kulturen i den fransktalande delen av Belgien, vilket hjälper dig att integrera lättare i vårt land.

Franska kurser

 • Progressiv

För att kunna fortsätta på franska på ett kontinuerligt och regelbundet sätt behöver du en inlärningsmetod baserad på förvärv av muntliga språkkunskaper för att kunna kommunicera i dina vardagssituationer (arbete, sociala aktiviteter, ...).

 • Intensiv

Våra intensiva kurser hjälper dig att snabbt aktivera din flytande förmåga i muntlig kommunikation och därigenom öka effektiviteten i dina dagliga aktiviteter med franska. Det viktigaste målet är att du ska få förtroendet för att "våga tala" franska i dina verkliga situationer (på jobbet, hemma, i skolan, ...).

 • Sommarkurser French4Life

2 veckor intensiva franska lektioner i hjärtat av Europa.
Programmet «Alizé» främjar maximal effektivitet när det gäller att fresta franska tack vare dess flexibla natur och det färdiga sättet som anpassar sig till dina mål. Du kan registrera dig för ett paket med flera moduler eller börja med en enda modul och sedan lägga till kompletterande sessioner tills du har nått dina mål.

 • Sommarkurser French4Study

Förbered dig för din vistelse på ett frankofon universitet

Styrkan i vårt Magellan-program ligger i att det kombinerar tre nyckelfunktioner:
vågat tala franska, (lektionerna fokuserar i huvudsak på muntlig praxis och kommunikation), är effektiva (förbereder sig för studier, bedriver forskning eller arbetar på franska) och upptäcker vår kultur (tack vare kulturbesök och möte människor).

 • Sommarkurser French4Work

En intensiv kurs med fokus på professionell kommunikation
Du vill ge ett riktigt steg till din kunskap om franska, så att du kan använda den snabbt och effektivt i ditt yrkesliv. Du är redo att investera tid i en kurs utan att behöva ge upp dina dagliga aktiviteter.

Vårt sommarkvällsprogram hjälper dig att bli effektivare i dina professionella situationer genom att erbjuda dig 4 kvällar i veckan under 2 veckor.

 • En till en

Ta total nytta av en skräddarsydd kurs skapad tillsammans med din språkutbildare - en riktig språk tränare som hjälper dig att göra snabba framsteg och vara din personliga guide på din resa mot att lära sig franska

 • "A la carte" gruppkurser

Du skapar en grupp deltagare med liknande nivå och inlärningsmål och i samarbete med din CLL Learning Advisor organiserar du en språkkurser som är helt anpassad för din grupp (datum, rytm, tidtabell).

 • Individuell nedsänkning

Detta individuella program som omfattar en hyperintensiv vecka med heltidslektioner på franska gör det möjligt för dig att utvecklas på en hållbar rytm och få en speciell förstärkning på din nivå på franska, så att du kan arbeta direkt i ditt yrkesliv.

Våra centra

Välkommen till våra två centra dedikerade till hälsosam språkinlärning.

Vi har ett centrum I Woluwe i den omgivande gröna zonen i Bryssel, huvudstaden i Belgien och Europa, och ett annat centrum bara några steg från centrum av Louvain-la-Neuve , en livlig universitetsstad som ligger 25 km från Bryssel .

Nyckeln till framgång!

 1. Framgångsrika och beprövade undervisningsmetoder
 2. Skräddarsydda kurser och intensiva program
 3. Din motivation, nyckeln till goda framsteg
 4. Instruktörer som taketheir arbetar seriöst
 5. Pågående utvärderingar
 6. Nöjet att lära sig i en rolig och vänlig atmosfär

Platser

Woluwe-Saint-Lambert

CLL Brussels

Ottignies-Louvain-la-Neuve

CLL Louvain-la-Neuve

Address
Voie Cardijn 8, 1348 Ottignies-Louvain-la-Neuve
Ottignies-Louvain-la-Neuve, Vallonien Region, Belgien