Go For it Brussels

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Hej jag är Jennifer

En entreprenör, cheerleader, networker och foodie dedikerad till att hjälpa unga människor blir den person de verkligen vill vara. Jag grundade mitt företag, Go For it Brussels , för att skapa möjligheter för grundutbildade och doktorander att avancera professionellt medan de njuter av en gång i livet.

På Go For it Brussels arbetar vi tillsammans i ett litet men varierat team som tillsammans har nästan trettio års erfarenhet av att arbeta med studenter. Vi tror att resa, uppleva nya kulturer, möta nya människor, är viktiga erfarenheter som kan forma vem du är som person och multiplicera dina alternativ direkt.

För mig var de sex månader jag studerade utomlands i Frankrike några av de bästa tiderna i mitt liv. Jag arbetade så hårt och sov inte tillräckligt - och jag gjorde alla mina kläder gröna eftersom jag inte skilde från tvätten. Min mamma var inte nöjd! Men de vänner jag gjorde, de färdigheter jag lärde mig och det förtroende jag fick som ett resultat av att behöva ta reda på många olika saker är det som verkligen stannar kvar med mig redan nu, år senare, när min tvätt separationsteknik är (praktiskt taget) perfekt . Vi tror också på kvalitet och för att ge värde kan du inte komma någon annanstans. Därför lägger vi på accent på professionell utveckling i våra program.

Vi vill att varje student ska garanteras en djup erfarenhet om de går in på en hel semester utomlands eller reser i en vecka, så vi har byggt in alla våra program en portföljbyggare: ett tydligt värdefullt element för att visa en framtida arbetsgivare.

Det beror på att i tiden med gratis wifi och reseprogram tror vi att det fortfarande finns mycket mer att vinna på att resa än bara en rolig tid.

Vad vi är gjorda av

Vårt team har värd hundratals studenter under de senaste femton åren och coachat och mentorerat mer än 130 för att hjälpa dem att växa till superhjälten som de är avsedda att vara. Här är de fördelar som de rapporterar från deras erfarenhet:

  • Jag hade en oförglömlig upplevelse, jag skulle helt göra det igen
  • När jag ansökt om grundskola / ett jobb / praktik, hjälpte min erfarenhet av praktiken verkligen till att försegla affären
  • Jag lärde mig mycket om mig själv, och jag fick insikt i mina möjliga karriärvägar
  • Jag lärde mig praktiska livskunskaper och om mig själv.


Inga små planer

Vi har bevisat rekord om att erbjuda de bästa praktikplatserna och värd de bästa studenterna. Vi lär våra elever hur de blir de bästa de kan vara, och vi förhandlar fram stora positioner för dem på värdkontor. Win-win! Vi tillhandahåller pågående mentorskap och tränare för att skapa en vision för sin karriär.


Förståelse

Vi får det, ibland är det svårt att vara borta från familj och vänner länge och mellan att arbeta och studera livet kan bli svårt. Vi har varit där och vi har utvecklat känsligheten och medkänslan för att hålla elevernas hand i sin timmars behov och hjälpa dem att komma igenom svårigheter


Lokal kunskap

Vi har en solid bas i Europa där vi har arbetat och nätverkat i flera år. Vi kan skapa bra praktikplatser och besök på webbplatsen eftersom vi har kontakterna för att göra det bra. Med oss ​​börjar kulturutbytet så fort vi börjar samtalet och du kommer att uppmuntras att reflektera över dig själv och din kultur och få ovärderlig inblick i interkulturell kommunikation vid varje steg.

Varför Bryssel

EU-institutioner

Bryssel är hjärtat i EU: s beslutsfattande och innehåller de tre huvuddelarna i EU: s politik

Regeringsfrågor

Med hundratals grupper, företag och föreningar som arbetar med förtal och europeiska angelägenheter, är Bryssel hemmet för fler lobbyister än Washington DC.

Internationell verksamhet

Företag stora och små samlar runt EU: s högkvarter

Bekväm resa

Dussintals billiga flyg per dag att gå överallt i Europa, liksom tåg, bussar, alla resealternativ du kan önska.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se Summer courses » Visa kurser »

Program

Skolan erbjuder också:

Kurser

Semester Stipendiat Och Studieprogram

Campusstudier Heltid 1 - 2 terminer January 2019 Belgien Brussels

25 timmar per vecka som arbetar inom ditt utvalda karriärområde i Bryssel Belgien. En stjärna på ditt CV som tjänar poäng till forskarskolan, gör att du sticker ut i dina framtida jobbansökningar, ger dig den sofistikerade kanten du har längtat i ditt nätverk. Samtidigt tar du klasser och tjänar krediter mot din examen. Fyra månader som kommer att förändra din världsutsikt och förbättra dina framtidsutsikter oavsett vad du väljer att göra. [+]

Studera utomlands - Intern - Ha kul - Utforska världen och upptäck dig själv

Har du hemlighet misstänkt att du är avsedd för större saker, men kan inte helt räkna ut ditt nästa steg? Är du född att flyga, men vill du också ha dina fötter på marken?

Frukta inte. Spänning och planering är båda möjliga - samtidigt. Äventyr kan kombineras med säkerhet - och det borde!

Följ med oss ​​för att upptäcka hur du kan skina och växa.

En praktikplats du inte vill åka hem från

25 timmar per vecka som arbetar inom ditt utvalda karriärområde i Bryssel Belgien. En stjärna på ditt CV som tjänar poäng till forskarskolan, gör att du sticker ut i dina framtida jobbansökningar, ger dig den sofistikerade kanten du har längtat i ditt nätverk.... [-]


Sommarkurser

Sommar Internship Program

Campusstudier Heltid 6 - 10 veckor September 2019 Belgien Brussels

Varför inte använda din sommar för att förfara ditt CV och få verkliga erfarenheter på den domän du är intresserad av? Bryssel är Europas kosmopolitiska smältpott, ett bra ställe att börja bygga din internationella karriär. [+]

En praktikplats du inte vill åka hem från

Immersiv, heltid praktik i ett område efter eget val. Flexibel start och varaktighet: Vi rekommenderar en vistelse på minst 8 veckor.

Träna dina supermakter

Ge ditt CV en ökning med en arbetslivserfarenhet i Europas mångkulturella huvudstad. Oavsett om du känner fokus på ett visst område eller är osäker på var du ska börja, kan vi hjälpa till.

Individuell framgångsplan: Vi tar oss tid att lära känna dig och vi hjälper dig att bygga din plan till en framgångsrik karriär.Praktikplacering: Vi kommer att ansöka om dig, ingen anledning att oroa dig för ansökan.Coaching: i eller grupp och en på en sessioner, kommer du att lära dig hur du kan skapa ett nätverk för dig till yrkesmässiga kontakter. Du kommer att få värdefulla tips för att förhandla om dina uppgifter, din tid och dina relationer på kontoret.Portfölj: Ta hem en komplett verktygslåda för din nästa applikation. Känn aldrig förlorad igen!... [-]

Videoklipp

Go For It Brussels helped me change my life and redirect my career

Financial Policy internship