Läs den officiella beskrivningen

Hej jag är Jennifer

En entreprenör, cheerleader, networker och foodie dedikerad till att hjälpa unga människor blir den person de verkligen vill vara. Jag grundade mitt företag, Go For it Brussels , för att skapa möjligheter för grundutbildade och doktorander att avancera professionellt medan de njuter av en gång i livet.

På Go For it Brussels arbetar vi tillsammans i ett litet men varierat team som tillsammans har nästan trettio års erfarenhet av att arbeta med studenter. Vi tror att resa, uppleva nya kulturer, möta nya människor, är viktiga erfarenheter som kan forma vem du är som person och multiplicera dina alternativ direkt.

För mig var de sex månader jag studerade utomlands i Frankrike några av de bästa tiderna i mitt liv. Jag arbetade så hårt och sov inte tillräckligt - och jag gjorde alla mina kläder gröna eftersom jag inte skilde från tvätten. Min mamma var inte nöjd! Men de vänner jag gjorde, de färdigheter jag lärde mig och det förtroende jag fick som ett resultat av att behöva ta reda på många olika saker är det som verkligen stannar kvar med mig redan nu, år senare, när min tvätt separationsteknik är (praktiskt taget) perfekt . Vi tror också på kvalitet och för att ge värde kan du inte komma någon annanstans. Därför lägger vi på accent på professionell utveckling i våra program.

Vi vill att varje student ska garanteras en djup erfarenhet om de går in på en hel semester utomlands eller reser i en vecka, så vi har byggt in alla våra program en portföljbyggare: ett tydligt värdefullt element för att visa en framtida arbetsgivare.

Det beror på att i tiden med gratis wifi och reseprogram tror vi att det fortfarande finns mycket mer att vinna på att resa än bara en rolig tid.

Vad vi är gjorda av

Vårt team har värd hundratals studenter under de senaste femton åren och coachat och mentorerat mer än 130 för att hjälpa dem att växa till superhjälten som de är avsedda att vara. Här är de fördelar som de rapporterar från deras erfarenhet:

  • Jag hade en oförglömlig upplevelse, jag skulle helt göra det igen
  • När jag ansökt om grundskola / ett jobb / praktik, hjälpte min erfarenhet av praktiken verkligen till att försegla affären
  • Jag lärde mig mycket om mig själv, och jag fick insikt i mina möjliga karriärvägar
  • Jag lärde mig praktiska livskunskaper och om mig själv.


Inga små planer

Vi har bevisat rekord om att erbjuda de bästa praktikplatserna och värd de bästa studenterna. Vi lär våra elever hur de blir de bästa de kan vara, och vi förhandlar fram stora positioner för dem på värdkontor. Win-win! Vi tillhandahåller pågående mentorskap och tränare för att skapa en vision för sin karriär.


Förståelse

Vi får det, ibland är det svårt att vara borta från familj och vänner länge och mellan att arbeta och studera livet kan bli svårt. Vi har varit där och vi har utvecklat känsligheten och medkänslan för att hålla elevernas hand i sin timmars behov och hjälpa dem att komma igenom svårigheter


Lokal kunskap

Vi har en solid bas i Europa där vi har arbetat och nätverkat i flera år. Vi kan skapa bra praktikplatser och besök på webbplatsen eftersom vi har kontakterna för att göra det bra. Med oss ​​börjar kulturutbytet så fort vi börjar samtalet och du kommer att uppmuntras att reflektera över dig själv och din kultur och få ovärderlig inblick i interkulturell kommunikation vid varje steg.

Varför Bryssel

EU-institutioner

Bryssel är hjärtat i EU: s beslutsfattande och innehåller de tre huvuddelarna i EU: s politik

Regeringsfrågor

Med hundratals grupper, företag och föreningar som arbetar med förtal och europeiska angelägenheter, är Bryssel hemmet för fler lobbyister än Washington DC.

Internationell verksamhet

Företag stora och små samlar runt EU: s högkvarter

Bekväm resa

Dussintals billiga flyg per dag att gå överallt i Europa, liksom tåg, bussar, alla resealternativ du kan önska.

Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

Kurser

Go For it Brussels

Det här är din chans att få den smärtsamma raden på ditt CV: erfarenhet! Programmet inkluderar antagning till Vesalius College för ett kort akademiskt program som inklude ... [+]

Vi hjälper dig att komma åt den professionella världen - medan du fortfarande är student.

Har du hemlighet misstänkt att du är avsedd för större saker, men kan inte helt räkna ut ditt nästa steg? Är du född att flyga, men vill du också ha dina fötter på marken?

En praktikplats du inte vill åka hem från

Vi hittar dig en bra praktikplats i Bryssel med din profil och vårt nätverk och rykte. Du, min vän, i stället för att slå huvudet mot väggen och undrar varför du hör crickets efter att ha ansökt om två hundra organisationer, stryker du din klänningsskjorta och packar din väska. Gör inget misstag: du måste arbeta hårt och tjäna ditt kontors respekt - det kan vi inte göra för dig. Men du har en coach och mentor tillgänglig för att vägleda dig, uppmuntra dig och strategis med dig varje steg på vägen.... [-]

Belgien Brussels
Öppen antagning
Engelska
Heltid
1 - 3 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska

Sommarkurser

Go For it Brussels

Ingenting säger internationell professionell som en meritförteckning som kan skryta med erfarenhet i flera länder, men hur sätter du det ihop om du är färsk ur skolan ell ... [+]

Är du inte trött på att bläddra jobbannonser som kräver erfarenhet? Och hur ska du uppleva hur som helst?

Vi kan hjälpa

Om du är en grund-, forskarstuderande eller nyutbildad på ett universitet eller högskola är detta programmet för dig! Vi hjälper dig att övergå smidigt från den akademiska till den professionella världen.

Vad du får:

en praktikplats i ditt intresseområde, 100% garanterat!En polerad cv- och följebrev, problemfrilokal inriktning och råd, så att du snabbt känner dig hemma i din nya miljöBackpacker-alternativ: vårt billigaste program!Programavgiften inkluderar praktikplats, cv-polering och karriärcoaching samt akademiska poäng: 2250 € fast avgift... [-]
Belgien Brussels
Öppen antagning
Engelska
Heltid
1 - 3 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska

Go For It Brussels helped me change my life and redirect my career

Financial Policy internship