Up With People

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Upp med folk är en global utbildningsorganisation som syftar till att föra världen tillsammans genom service och musik. Den unika kombinationen av internationella resor, service lärande, ledarskapsutveckling och scenkonst ger studenterna en unik erfarenhet och en väg att göra en skillnad i världen, en grupp i taget.

Sedan 1965, Upp med folk har gett unga människor från hela världen till en unik internationell utbildning erfarenhet överträffas av något annat program. Mer än 22.000 unga ledare från 131 länder har rest utomlands med upp med folk och är nu en del av vår globala alumninätverk.

Införlivas som en 501 (c) (3) icke vinstdrivande organisation, musik och konst har alltid varit en integrerad del av vår elev erfarenhet. Som världen har förändrats, har så även vårt program. När främst påverkar samhällen genom våra musikproduktioner, den nuvarande upp med programmet Människor tar också mycket stort behov av unga människor från hela världen för att bli globala medborgare, för att utveckla en förståelse för mångfald och kulturer och att lära sig värdet av frivillighet som ett sätt att göra en positiv inverkan på världen.

Idag tar vår distinkta en eller två termin programmet deltagarna att nästan 20 samhällen på åtminstone två olika kontinenter. I varje samhälle, kommer eleverna tillbringar 4 - 7 dagar bor med värdfamiljer, volontärarbete med lokala ideella eller medborgarorganisationer, delta workshops, lära sig mer om regionen och utföra en 2-timmars professionell scenshow för medlemmarna i samhället .

I varje samhälle vi besöker vi ett nära samarbete med våra sponsorer och utvalda mottagarna att göra ett bestående positiv inverkan genom hundratals frivilliga timmar som utförs av våra studenter. Vår vistelse är kort, men vår påverkan är långvarig. Vi arbetar hårt för att öka medvetenheten om lokala ideella och medborgarorganisationer och inspirera samhällsmedlemmar att engagera sig i sina samhällen och "hitta sin röst" för att göra en positiv inverkan, både lokalt och globalt.

Platser

bryssel

Address
Up with People Europe
Rue De Belle Vue 3-b1

1000 bryssel, Belgien

Denver

Address
6800 Broadway, Suite 106

80221-2851 Denver, Colorado, Amerikas förenta stater