Läs den officiella beskrivningen

Upp med folk är en global utbildningsorganisation som syftar till att föra världen tillsammans genom service och musik. Den unika kombinationen av internationella resor, service lärande, ledarskapsutveckling och scenkonst ger studenterna en unik erfarenhet och en väg att göra en skillnad i världen, en grupp i taget.

Sedan 1965, Upp med folk har gett unga människor från hela världen till en unik internationell utbildning erfarenhet överträffas av något annat program. Mer än 22.000 unga ledare från 131 länder har rest utomlands med upp med folk och är nu en del av vår globala alumninätverk.

Införlivas som en 501 (c) (3) icke vinstdrivande organisation, musik och konst har alltid varit en integrerad del av vår elev erfarenhet. Som världen har förändrats, har så även vårt program. När främst påverkar samhällen genom våra musikproduktioner, den nuvarande upp med programmet Människor tar också mycket stort behov av unga människor från hela världen för att bli globala medborgare, för att utveckla en förståelse för mångfald och kulturer och att lära sig värdet av frivillighet som ett sätt att göra en positiv inverkan på världen.

Idag tar vår distinkta en eller två termin programmet deltagarna att nästan 20 samhällen på åtminstone två olika kontinenter. I varje samhälle, kommer eleverna tillbringar 4 - 7 dagar bor med värdfamiljer, volontärarbete med lokala ideella eller medborgarorganisationer, delta workshops, lära sig mer om regionen och utföra en 2-timmars professionell scenshow för medlemmarna i samhället .

I varje samhälle vi besöker vi ett nära samarbete med våra sponsorer och utvalda mottagarna att göra ett bestående positiv inverkan genom hundratals frivilliga timmar som utförs av våra studenter. Vår vistelse är kort, men vår påverkan är långvarig. Vi arbetar hårt för att öka medvetenheten om lokala ideella och medborgarorganisationer och inspirera samhällsmedlemmar att engagera sig i sina samhällen och "hitta sin röst" för att göra en positiv inverkan, både lokalt och globalt.

Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

Basår

Up With People

Letar efter ett sabbatsår program? Vill tillbringa 6 eller 12 månader reser världen? Upp med folk har erbjudit en av de mest unika sabbatsår upplevelser för unga människo ... [+]

Letar efter ett sabbatsår program? Vill tillbringa 6 eller 12 månader reser världen? Upp med folk har erbjudit en av de mest unika sabbatsår upplevelser för unga människor från hela världen i mer än fem decennier. Mångfalden av erfarenheter som finns med upp med folk är perfekt för den som vill maximera sin sabbatsår möjlighet!

Ett sabbatsår definieras ofta som en period när studenter tar en paus från formell utbildning för att göra något som ger personlig utveckling genom resor, samhällstjänst och / eller praktik.

"Jag skulle inte vara den person jag är idag utan min sabbatsår tillbringade med upp med folk mellan gymnasiet och högskolan. Jag är så tacksam att hela mitt år vid 18 års ålder ägnades reser världen. " - UWP alumn Juli från Minnesota, USA För många är ett sabbatsår tas mellan gymnasiet / gymnasiet och universitet. Andra väljer att ta sitt sabbatsår under universitet eller ens efter att ha avslutat sin examen och innan en karriär. Upp med folk studenter åldrarna 17-29 så att vi kan erbjuda dig denna möjlighet när det passar dina personliga och utbildningsplaner!... [-]

Belgien bryssel Amerikas förenta stater Denver
September 2020
Engelska
Heltid
1 terminen
Campusstudier
Läs mer på svenska