Read the Official Description

2018 Access Masters Spring Tour startar den 24 januari med ett evenemang i Bryssel, vilket erbjuder Masters-ambitioner möjlighet att träffa de bästa skolorna One-on-One.

Mellan januari och april 2018 möjliggör Touren potentiella sökande att träffa ledande internationella universitet och handelshögskolor vid 17 evenemang i Europa, Latinamerika, Indien och Mellanöstern. Access Masters Tour besöker Berlin och Bryssel för första gången. Hitta hela schemat på evenemangssidan på accessmasterstour.com

Skräddarsydd pedagogisk erfarenhet

Under Access Masters evenemang kan senior kandidatexamen eller nyutexaminerade upptäcka de bästa matchande masterprogrammen. Händelserna kombinerar en skolskola, en-till-ett-möten och konsultationsmöten som gör det möjligt för aspiranter att utforska utbildningsmöjligheter på det sätt som passar dem bäst.

En-till-en-händelser gör det möjligt för deltagare att träffa insiders från de bästa handelshögskolorna - antagningsdirektörer, professorer, nuvarande studenter och alumner. Därmed har de bättre möjligheter att identifiera de bästa programmen för dem och förbättra deras chans att delta. En-till-ett-möten erbjuder möjlighet att lära sig mer om enskilda företagens Masters-program direkt från källan, upptäck alla detaljer som är viktigaste för dig och jämför olika perspektiv och erfarenheter.

Access Masters Mässor gör det möjligt för deltagarna att lära känna många olika masterprogram i taget. Under det öppna mässformatet kan prospektiva kandidater träffa alla deltagande universitet och få detaljer om hela omfattningen av sina doktorander, utöver företagsledning och ledning. Detta ger en känsla av universitetets miljö och den tvärvetenskapliga erfarenheten man kan fördjupa sig i.

Men dessa händelser handlar inte bara om att hjälpa potentiella studenter att hitta rätt program. Aspiranter kan också dra nytta av expert feedback om styrkorna och områdena för förbättring av deras MBA-profil, professionella råd om hur man väljer rätt program och vad som gör en enastående applikation. De kan också få praktiska tips om provberedning (GMAT, GRE, TOEFL, IELTS, etc.), stipendieansökan och andra finansieringsalternativ.

Kort sagt, med Access Masters Tour kan du utforska, förbereda och starta din forskarutbildning på bästa möjliga sätt.

Vem kan dra nytta av

Access Masters händelser är utformade för att hjälpa potentiella masterstudenter att hitta de masterprogram som passar dem bäst.

Arrangörer uppmuntrar studenterna i det sista året av sina kandidatexamen, samt nyutexaminerade att delta i evenemanget. De flesta masterexamen välkomnar sökande utan arbetslivserfarenhet. Vissa program riktar sig dock till unga yrkesverksamma som redan har ungefär två års yrkeserfarenhet relevant för det avsedda specialiseringsområdet för forskarskolan.

Fluent på engelska för akademiska studier är ett måste eftersom majoriteten av de program som presenteras vid Access Masters evenemangen läses på engelska.

Det är viktigt att veta också att One-to-One-eventformatet och Access Masters mässorna tillgodoser olika typer av kandidater.

Ett-till-ett-evenemangsformatet är utformat för potentiella studenter som är intresserade av yrkesutbildningar. Kandidaterna ansluter sig till handelshögskolor som matchar deras profil och preferenser under upp till 20 minuters möten som planeras i förväg.

Mässorna, å andra sidan, tillåter kandidater att träffa dussintals skolrepresentanter för att lära sig om olika masterprogram. Med denna mängd program och format kan Access Masters händelserna hjälpa ett stort antal kandidater att välja sin väg i livet.

Programs taught in:
Engelska

Skolan erbjuder också:

Address
Alameda Santos, 1123 - Jardim Paulista
São Paulo, State of São Paulo, Brasilien
Address
Alameda Santos, 1123
Buenavista, State of Mexico, Mexiko
Address
462, Senapati Bapat Marg, Lower Parel
Mumbai, Maharashtra, Indien
Address
Piazza della Repubblica 20
Milan, Lombardy, Italien
Address
Barakhamba Avenue, Connaught Place
New Delhi, Delhi, Indien
Address
2 place de la Defense CNIT - BP 210
Paris, Île-de-France, Frankrike
Address
31A bld.1 Leningradsky prospect
Moscow, Moskva, Ryssland
Address
Avenida Atlantica, 2600, Copacabana
Rio de Janeiro, State of Rio de Janeiro, Brasilien
Address
Beirut, Beirut Governorate, Libanon
Address
Maximilianstraße 17
Munich, Bavaria, Tyskland
Address
Carrera 42a No. 1-15
Medellín, Antioquia, Colombia
Address
5, Alla Tarasova Street
Kyiv, Kyiv City, Ukraina
Address
Rue du Commerce 9
Brussels, Belgien
Address
Av. Malecón de la Reserva 1035
Lima, Callao Region, Peru
Address
Vivanta By Taj - MG Road
Bengaluru, Karnataka, Indien
Address
Calle 73 No.8-60
Bogotá, Bogota, Colombia