Läs den officiella beskrivningen

Utbildning företagsamma medborgare, kompetent ledning och åtagit sig att en hållbar utveckling av samhället.

Gör dig redo att göra

Inspirerad av den österrikiska modellen och anpassas till den brasilianska verkligheten, School of Management Training - EFG prioriterar excellens och kvaliteten på utbildningen, förbereder studenterna för entreprenöriella aktiviteter på marknaden.

Förutom grundläggande gymnasieutbildning ger sin metod en gedigen utbildning med fokus på företagsledning.

EFG BH är den enda skolan i Belo Horizonte genom att använda en metod som kombinerar de grundläggande disciplinerna gymnasiet till teknisk utbildning inom administration.

Under de 20 åren har skolan utbildat mer än åtta tusen unga företagare, och 71,9% är redan på arbetsmarknaden och 53,8% i ledande positioner i de företag de arbetar för.

Skolan, som startade med en enhet i Belo Horizonte, finns i 14 andra gruvstäder och räknar nu med en ny anläggning i São Luis, Maranhão.

Det är i praktiken vad du lär dig

Utöver de kurser i Management Training School, har studenten möjlighet att uppleva det dagliga livet för organisationer genom att utveckla projekt som ingår i kursprogrammet: Öva Firm Project och affärsplan.

Gymnasiet Högskola

Förutom den höga skolämnen, erbjuder förvaltnings Training School studenten möjlighet att lära känna de viktigaste områdena förvaltning på operativ nivå, ledning och strategisk, förbereder det längre in på arbetsmarknaden.

teknisk kurs i administration

Den tekniska kurs i företagsekonomi med inriktning på Business Management är avsedd för personer som söker att utveckla entreprenörs och yrkesverksamma som söker ständig förbättring och kvalifikationer att agera kompetent i olika branscher.

Programmen undervisas på:
Portuguese (Brazil)

Skolan erbjuder också:

Kurser

Escola de Formação Gerencial Sebrae - EFG

Det är en skola för medel + teknisk utbildning i förvaltning och fokuserar på entreprenörskap och ledning, som förbereder eleverna för att genomföra sin framtid. ... [+]

Det är en skola för medel + teknisk utbildning i förvaltning och fokuserar på entreprenörskap och ledning, som förbereder eleverna för att genomföra sin framtid. Urvalsprocessen är årliga med entré för studenter kommer in i 1: a året i gymnasiet.

Strukturprojekt

Mentorskap projektet (1 år): Det ger den första kontakten med näringslivet, vilket gör att eleven att tillgodogöra sig de grundläggande begreppen förvaltning och entreprenörskap. Denna erfarenhet möjliggörs genom möten med företagare, studiebesök och tvärvetenskapliga aktiviteter.

Simulerad företag (2 år): Utbildning teknik verktyg, internationellt känd som övningsföretag eller Virtual Enterprise, som gör att du kan associera teorier ledningen att utövandet av verksamheten i en simulerad virtuell marknad, kopplad till ett nätverk av 7.500 simulerade företag finns på fem kontinenter. ... [-]

Brasilien Belo Horizonte
March 2020
Heltid
3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska

Processo Seletivo 2016