Miami Ad School - Rio de Janeiro

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Miami Ad School / ESPM är en skola av skapelsen lika till sina elever: annorlunda.

Annorlunda eftersom vi är en skola av idéer.

Under 2002 genom ett samarbete med ESPM, kom Miami Ad School i Brasilien. På den tiden vissa tekniker gått, kom andra. Bara en sak klarade inte: de goda idéerna.

Nu, mer än någonsin, måste de vara i alla medel. En utskrift kan vända post. En stolpe kan vända filmen. En film kan vända tweet. Och allt detta kan vända klass.

I Miami Ad School / ESPM klasser är följande: allt integrerat med verkliga kille.

Skapandet av området har Copywriting kurser, Art Direction och grafisk design, alla med löptid på 2 år. Meddelandet Planerings Bootcamp kurs - den första i sitt slag i USA och Brasilien - hårt kvart. Vi har också två mer: Bootcamp byråer och Bootcamp Sociala nätverk och samverkan med konsument. Yrkesverksamma som vill förstå mer än ett ämne, erbjuder Miami / ESPM Miami Pro kurser, kortare kurser inom områdena skapande, design, media, kundservice och planering.

Miami Ad School / ESPM är en skola utan lärare.

Vi har professionella marknaden: bäst, förresten. Tänkande sinnen som undervisar i praktiken den kreativa processen av de stora byråerna. Efter att ha gått igenom här, lämnar studenten redo, och det bästa: respekteras. Lär här byrå proffs: F / Nazca, AlmapBBDO, Ogilvy, DM9DDB, Neogama / BBH, A10, Oz Design, Santa Clara, talang, Publicis, Afrika och andra.

Copywriters, art directors och formgivare kommer att undervisa. Copywriters, art directors och formgivare kommer ut redo att arbeta.

Miami Ad School / ESPM är en plats för nyfikna, för missnöjda, till outtröttliga. För dem som vill ha mer.

Välkommen misfits världen behöver dina idéer.

Konstigt engelska? Borde inte. Miami Ad School / ESPM är en grundskola där eleverna kan styra världen och lära av de bästa byråerna på platser som New York, London, Hamburg och många andra. Och i motsats till vad många tror, ​​att ha en bra idé utan att behöva lära sig, måste du unlearn.

Vi är världens första skola där den huvudsakliga metoden är att lära sig av.

Medan andra lär följa reglerna, lär vi dem att bryta mot reglerna. Medan andra lär att leta efter en vinkel, lärde vi att hålla utkik för alla.

Det finns ingen formel, är obenägna formler. Och så är skolans mest värdefulla skapelse. Redan vunnit CLIO, Cannes, En VISA, D & AD, Young Guns, bland andra.

Miami Ad School / ESPM är en skola av skapelse som ger blod för dem som har blod i deras ögon. Här är rätt plats att vara rastlös, missnöjd, nyfiken.

Först då kan utvecklas och vara lika goda idéer: unikt.

Den Miami Ad School / ESPM Det erbjuder kurser i Sao Paulo och Rio! Men ingenting hindrar dig från att studera i ett hörn av världen där skolan har filialer och partnerskap. Om du vill studera i ett Miami / ESPM filial i Europa finner skolor i Madrid, Hamburg och Berlin. I USA kan studera i städerna Miami, Minneapolis, New York och San Francisco. Möjligheten att träffa nya kulturer och människor och finslipa sina kreativa färdigheter är här! Skolelever från Brasilien och överallt reser världen att studera och arbeta i de mest kända och mest prisbelönta byråerna i världen.

Den Miami Ad School / ESPM erbjuder Quarter bort programmet, du kan välja din destination och ge dig ut huvudet på din resa! Med detta program har eleverna möjlighet att studera i partnerbyråer (från 6: e kvartalet förstås) eller göra praktik utbyte (från 7: e kvartalet).

Platser

Rio de Janeiro

R. da Alfândega, 115

Address
MIAMI AD SCHOOL|ESPM - Rio de Janeiro
Rua da Alfândega, 115

20070-006 Rio de Janeiro, Delstaten Rio de Janeiro, Brasilien
Telefon
+55 21 2216-2119