IED – Istituto Europeo di Design Sao Paulo

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

FDI i världen och världen i FDI

O Istituto Europeo di Design är ett internationellt nätverk av hög utbildning i design, visuell kommunikation och hantering av kreativa discipliner.

Sedan invigningen 1966, redan innan konstruktions universitet uppstod i Italien, är FDI presenteras som ett centrum för mycket innovativa förslag, med en pragmatisk pedagogisk modell och kulturellt rik. Att sammanföra de bästa egenskaperna hos yrkesskolor och Academy, är Istituto förverkligandet av en modell institution, baserad på syntesen av tanken på dess grundare och nuvarande VD, Francesco Morelli. "Kunskap och know-how" är den vägledande principen för undervisning i FDI-projektet.

För närvarande är Istituto en internationell universitetsnivå nätverk. Den har kontor i Italien, Spanien och Brasilien, som börjar med Kina, utöka sin internationella närvaro med särskild uppmärksamhet på de länder huvudpersonerna i den nya ekonomin, fortsätter att vara ett kulturprojekt och entreprenör som ständigt utvecklas.

Miljö, hållbarhet, konst, kompetens tillverkad i Italien och digitala medier är några av de professionella scenarier som itu med de nya utbildningsvägar som föreslagits av IED.

FDI SAO PAULO

O Istituto Europeo di Design - IED São Paulo, Den första enheten utanför Europa, öppnades 2005, då Brasilien började den ekonomiska tillväxten. De stora naturresurser å ena sidan och bekräftelse av sina egna kulturella värderingar i den andra gjutna Brasilien i storleken av de länder som kan göra en skillnad i den nya ekonomiska världsordningen som dras.

Den av brasilian av italiensk kreativitet inom mode och design bedömning befruktade marken för college och tillät FDI spåra en utbildning kunna förbereda värderas proffs och spelas av brasilianska företag.

Varje år bidrar FDI att positionera São Paulo som huvudstad i latinamerikanska mode. När det gäller design, bidrar skolan till frigörelse av den brasilianska produkt i utländska marknaden. Den didaktiska modell av FDI har också gjort det möjligt att förverkliga utbildningsprogram för utveckling av olika produktionssektorer i vissa brasilianska delstater, med strategiska partnerskap med offentliga och privata sektorn.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska
  • Portuguese (Brazil)

Visa kurser » Se Kandidatprogram » Se Masterprogram »

Program

Skolan erbjuder också:

Kurser

Ettåriga kurs i smycken design

Campusstudier Heltid 184 öppettider April 2019 Brasilien São Paulo

SMYCKEN DESIGN Kursen har noggrant utformad för yrkesverksamma inom modebranschen, hantverkare, arkitekter och designers som vill dominera tillverkningssed, förberedelse och projetação. [+]

VARFÖR?

Kursen ger system syn på smycken marknaden, sätta i perspektiv faktorer som ökar, organisera och möjliggör strategisk design. Deltagaren lär den senaste tekniken för att göra handgjorda smycken och industriella.

FÖR VEM?

Designad för professionella eller intresserade som vill lära sig eller utöka sina kunskaper i smycken universum. Avsikten är både att någon som agerar i nationella och internationella varumärken, som för dem som vill genomföra eller förbättra din verksamhet.

HUR?

Utformning av Jewels och samlingar inför rätta av smycken tekniker genom kunskapen om historien av smycken och ädelstenar och företagsledning. Studenten kommer att ledas till ett dopp i smycken universum, genom forskning och praktik.... [-]


Videoklipp

Nova Pós - IED São Paulo

Brazilian Design Mission Silicon Valley 2015

IED conecta você com as empresas

Kontakt

IED - Istituto Europeo di Design

Adress, rad 1 Rua Maranhão 617 HIGIENÓPOLIS
01240-001 São Paulo, State of São Paulo, Brasilien
Hemsida http://www.ied.edu.br/
Telefonnummer +55 11 3660-8000