Läs den officiella beskrivningen

OM OSS

Skapandet av Olinda skolan under 2010 var ett resultat av ett samarbete mellan två brasilianare och en australisk. Tidigare lärare och elev relation, blev ett företag när de kombineras för att bygga den enda skolan bildats speciellt för utlänningar i Brasilien. Vi är stolta över att presentera Olinda portugisiska Language School.

Vi erbjuder våra studenter, precision i undervisningen portugisiska. Också ge var och en av dem, en upplevelse som överträffar deras förväntningar.

Vår känsla för enskilda studenternas behov är vår främsta oro.

Vad skiljer oss från andra skolor är den vård vi ger till våra studenter. Ditt välbefinnande och positiv feedback är vad som motiverar oss.

Skolan ägarna bor på plats, våra studenter få svaret de vill och vid behov.

Staden Olinda är en historisk kolonial stad med branta kullerstens vägar och färgglada hus som är populär bland den konstnärliga, kreativa och musikaliska gemenskap.

UNESCO förklarade det en historisk plats 1982. Kort sagt, det är en vacker plats.

För dem som föredrar pulsen i en storstad, Recife, med sina vackra stränder är det bara en buss eller taxi, och / eller 10 minuter med tunnelbana.

Programmen undervisas på:
  • Portuguese (Brazil)

Skolan erbjuder också:

Kurser

Olinda School

Vi erbjuder regelbundna kurser i portugisiska språket undervisning för utlänningar i både grupp och privatlektioner för nybörjare, mellanliggande och avancerade studenter ... [+]

Portugisiska Språk Instruktion för utlänningar

Vi erbjuder regelbundna kurser i portugisiska språket undervisning för utlänningar i både grupp och privatlektioner för nybörjare, mellanliggande och avancerade studenter. För att få bästa lärandet, är gruppkurser begränsas till högst 6 personer per klass och varje klass möter måndag till fredag.

Privatlektioner är tillgängliga för och nya eller avancerade professionella studenter som har ett särskilt fokus, oavsett om särskilda frågor och muntlig eller skriftlig kommunikation, eller i privatlektioner vokabulärer är perfekt för människor som har lite tid för inlärning språk. Dessa klasser finns också på vardagar.... [-]

Brasilien Olinda
Öppen antagning
Portuguese (Brazil)
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska

Olinda School Student review: Tom from London, UK

Olinda School Student review: Candyce from USA

Olinda School Student review: Brian from Oklahoma City, USA

Olinda School Student review: Anja from Germany