Läs den officiella beskrivningen

Unisul är ett gemenskaps universitet med uppdraget att främja utbildning på alla nivåer och förfaranden för att bilda helt och livslångt, kompetenta medborgare, engagerad i utvecklingen av vetenskap, teknologi och innovation, som bidrar till att förbättra livet i samhället.

  • 3 campus, 7 University enheter och 77 Online Learning Centers - I över 50 år har Unisul utbildat mer än 150.000 yrkesverksamma, med mer än 50.000 projekt och delta i utvecklingen av Santa Catarina, - 30.000 studenter närvarande inskrivna; - 100 doktorander inom olika områden; - 42 Post-forskarutbildningskurser (lato bemärkelse) och MBA; - 6 Doktorandkurser (i egentlig mening): 4 Masters och 2 doktorer - Forsknings- och innovations: 4000 mottagare, 230 pågående projekt och 95 forskargrupper och linjer - Förlängning: den visar aktiv social roll i de samhällen där det är etablerat. Det finns cirka 180.000 samhällstjänster, på flera områden, i dussintals projekt och program.
  • 89 internationella överenskommelser; 23 länder på alla kontinenter

UNISUL GLOBAL

UNISUL`s Internationella relationer samlar alla de internationella programmen som finns vid universitetet, förutom att vara en entreprenöriell av allianser och partnerskap, globala nätverk och internationalisering av studerande. Det finns ett internationellt centrum, ett riktmärke i program som erbjuds till utländska studenter och formell undersökning av det portugisiska språket, och en Växlingskontor som arbetar för att skapa möjligheter för akademiska utbytesprogram.

International Center

Det syftar till att främja samverkan mellan brasilianska lärare och elever med utlänningar på universitetsområdet, för att stimulera kulturell mångfald och se möjligheter till akademisk integration mellan brasilianska och utländska samhällen.

Portugisiska språket och brasiliansk kultur för utlänningar - Intensiv och omfattande kurser med inriktning utlänningar som vill lära sig det portugisiska språket och lära känna den brasilianska kulturen. Det finns en möjlighet att en blended Program som kombinerar virtuell undervisning i portugisiska, genom Unisul virtuell plattform PLUS klassrumsundervisning. Därför studenter får en chans att uppleva språk, kultur och affärs i Brasilien.

Skräddarsydda program - Program som utformats särskilt för utländska universitet, med fokus på olika områden av undervisning, i enlighet med projektet valt varje institution, inklusive portugisiska språket och brasiliansk kultur och samhälle, sevärdheterna och studiebesök.

Kurser på engelska - Kurser undervisas på engelska, med fokus på Business, global ekonomi, konsumtionsvaror, turism, miljö, marknadsföring, som syftar till internationella studenter, och även för att grund-, forskarstuderande och alla Unisul gemenskapen.

Programmen undervisas på:
  • Engelska
  • Portuguese (Brazil)

Skolan erbjuder också:

Kurser

Unisul

Ämnena göra en del av förlängnings Course på språk, kultur och den brasilianska socioekonomiska sammanhang. Motivets ämnen varierar från de brasilianska dessa dagar och v ... [+]

Kurser som ges på engelska för internationella studenter, undergraduation och examen lärare och samhället som helhet

Ämnena göra en del av förlängnings Course på språk, kultur och den brasilianska socioekonomiska sammanhang.

Kursen behöver inte vara helt genomförd. Eleverna kan ta andra ämnen separat. Ämnena finns för alla elever i hela världen och undervisas på engelska av skickliga lärare.

Motivets ämnen varierar från de brasilianska dessa dagar och vidare till universella frågor. Explicita ekonomiska globaliseringen scenarier är frågor som diskuterats; också hållbarhet i turist scenarier; mänskligheten och dess biologiska, sociala och kulturella dimensionen; mångkultur och kulturell identitet; konsumera och konsumenterna. Studenter, som förutsättning, måste vara flytande i engelska för att ta dessa kurser (hörsel, läsa och skriva).... [-]

Brasilien Florianópolis
Mars 2020
Engelska
Heltid
Deltid
Campusstudier
Läs mer på svenska
Unisul

Den portugisiska språkkurs och brasiliansk kultur för utlänningar (CLPCB) i Unisul välkomnar studenter som är intresserade av att lära sig portugisiska som andraspråk och ... [+]

Språket och brasiliansk kultur till världen

Den portugisiska språkkurs och brasiliansk kultur för utlänningar (CLPCB) i Unisul välkomnar studenter som är intresserade av att lära sig portugisiska som andraspråk och också veta mer om kulturen i Brasilien, särskilt i Santa Catarina och dess naturliga och regionala mångfald skönheter.

Den CLPCB är inte begränsat till klassrummet. Under kursen, studenter deltar i olika studieverksamhet, såsom resor, riktad forskning, kurser, evenemang, bland andra åtgärder som är inriktade på kunskap och Brasilien kultur och språk.

Studenter deltar i klasser med utbildade lärare, både för att få kunskaper i portugisiska och att skaffa sig kunskaper i portugisiska teknik, som används i olika kunskapsområden.... [-]

Brasilien Florianópolis
Mars 2020
Engelska,Portuguese (Brazil)
Deltid
Kombinerat online och på campus
Läs mer på svenska
Unisul

Program som utformats särskilt för utländska universitet, med fokus på olika områden av undervisning, i enlighet med projektet valt varje institution, inklusive portugisi ... [+]

Program som utformats särskilt för utländska universitet, med fokus på olika områden av undervisning, i enlighet med projektet valt varje institution, inklusive portugisiska språket och brasiliansk kultur och samhälle, sevärdheterna och studiebesök.

Unisul International Center erbjuder också en möjlighet för internationella företag och universitet för att skapa sina egna program som de vill, där International Center kommer att forma ett program speciellt för kommande gruppen.

Vi skräddarsyr program så att de kan innehålla kurser för portugisiska språket och brasiliansk kultur lärande, specialkurser i ett främmande språk, kulturella aktiviteter, och tekniska besök, förutom att organisera boendet, överföring och internlogistik i staden.... [-]

Brasilien Florianópolis
Mars 2020
Engelska,Portuguese (Brazil)
Heltid
Deltid
Campusstudier
Internet
Läs mer på svenska