Unisul

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Unisul är ett gemenskaps universitet med uppdraget att främja utbildning på alla nivåer och förfaranden för att bilda helt och livslångt, kompetenta medborgare, engagerad i utvecklingen av vetenskap, teknologi och innovation, som bidrar till att förbättra livet i samhället.

  • 3 campus, 7 University enheter och 77 Online Learning Centers - I över 50 år har Unisul utbildat mer än 150.000 yrkesverksamma, med mer än 50.000 projekt och delta i utvecklingen av Santa Catarina, - 30.000 studenter närvarande inskrivna; - 100 doktorander inom olika områden; - 42 Post-forskarutbildningskurser (lato bemärkelse) och MBA; - 6 Doktorandkurser (i egentlig mening): 4 Masters och 2 doktorer - Forsknings- och innovations: 4000 mottagare, 230 pågående projekt och 95 forskargrupper och linjer - Förlängning: den visar aktiv social roll i de samhällen där det är etablerat. Det finns cirka 180.000 samhällstjänster, på flera områden, i dussintals projekt och program.
  • 89 internationella överenskommelser; 23 länder på alla kontinenter

UNISUL GLOBAL

UNISUL`s Internationella relationer samlar alla de internationella programmen som finns vid universitetet, förutom att vara en entreprenöriell av allianser och partnerskap, globala nätverk och internationalisering av studerande. Det finns ett internationellt centrum, ett riktmärke i program som erbjuds till utländska studenter och formell undersökning av det portugisiska språket, och en Växlingskontor som arbetar för att skapa möjligheter för akademiska utbytesprogram.

International Center

Det syftar till att främja samverkan mellan brasilianska lärare och elever med utlänningar på universitetsområdet, för att stimulera kulturell mångfald och se möjligheter till akademisk integration mellan brasilianska och utländska samhällen.

Portugisiska språket och brasiliansk kultur för utlänningar - Intensiv och omfattande kurser med inriktning utlänningar som vill lära sig det portugisiska språket och lära känna den brasilianska kulturen. Det finns en möjlighet att en blended Program som kombinerar virtuell undervisning i portugisiska, genom Unisul virtuell plattform PLUS klassrumsundervisning. Därför studenter får en chans att uppleva språk, kultur och affärs i Brasilien.

Skräddarsydda program - Program som utformats särskilt för utländska universitet, med fokus på olika områden av undervisning, i enlighet med projektet valt varje institution, inklusive portugisiska språket och brasiliansk kultur och samhälle, sevärdheterna och studiebesök.

Kurser på engelska - Kurser undervisas på engelska, med fokus på Business, global ekonomi, konsumtionsvaror, turism, miljö, marknadsföring, som syftar till internationella studenter, och även för att grund-, forskarstuderande och alla Unisul gemenskapen.

Platser

Florianópolis

Unisul - Universidade do Sul de Santa Catarina

Address
Florianópolis, Delstaten Santa Catarina, Brasilien
Telefon
+55 800 970 7000

Tubarão

Unisul - Universidade do Sul de Santa Catarina

Address
Tubarão, Delstaten Santa Catarina, Brasilien
Telefon
+55 800 970 7000