Via Mundo

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Via Mundo huvud

Om oss

Via Mundo är en brasiliansk organisation specialiserad på kulturella utbildningar och arbetsresor och program. Den är baserad i São Luís, Maranhão, Brasilien, och grundades 1999 av behovet av att intensifiera interkulturell utbytesverksamhet samt att främja Brasilien och dess nordöstra region som utbildnings- och turistmål.

Vår organisation har byggt sitt rykte som en av pionjärbyråerna i landets nordliga och nordöstra regioner för sina direkta kontakter med internationella organisationer, för dess kreativitet och professionalism i arbetet med internationell utbildning och för god kvalitet på sina program och tjänster.

Via början har förutom partnerskap med internationella organisationer utvecklat lokala partnerskap med grundskolor, gymnasier, språkskolor samt med privata och offentliga högskolor och universitet.

Under 2001 startade Via Mundo sitt inkommande program, "Högskolan i Brasilien" (Programa de Intercâmbio Cultural no Brasil), som vänder Maranhão och den brasilianska nordöstra regionen till kulturmål för utländska gymnasieelever.

Sedan 2006 har vi också placerat högskoleelever i brasilianska privata högskolor och universitet med syfte att främja utbytet på högre nivå.

Alla dessa inkommande program främjar brasiliansk kultur och det portugisiska språket på internationell nivå och presenterar brasilianska utbildnings- och turistmöjligheter för världen.

En annan prestation var utvecklingen av partnerskap med organisationer i andra brasilianska stater, liksom det faktum att utöver studenter och yrkesverksamma från vårt tillstånd allt fler har resenärer från andra ställen i Brasilien och utomlands valt Via Mundo som deras Interkulturell utbytesorganisation.

Via Mundo Intercâmbio e Turismo är stolt över att vara en lokal och samtidigt global organisation som bidrar till att bredda studenter och professionella horisonter genom kvalitativa kulturella utbildningar i utlandet och i Brasilien.

Vår mission

Att förbättra elever och yrkess livskvalitet genom kulturutbildning och arbetsresor och program, som kan erbjuda berikande tillväxtupplevelser.

Vår vision

Att vara en innovatör och modern organisation, specialiserad på kulturella utbildningar och arbetsresor och program utomlands och i Brasilien, samt en referens för excellens inom service och kvalitet.

Via Mundo byggde sitt rykte som en av pionjärbyråerna i de nordöstra delarna av landet för sina direkta kontakter med internationella organisationer, för dess kreativitet och professionalism.

Platser

São Luís

Address
São Luís (headquarters)
Rua do Ipês, Qd.50, Casa 07
Renascença I - São Luís, Maranhão - Brasil
CEP: 65075-200

São Luís, Delstaten Maranhão, Brasilien