Läs den officiella beskrivningen

Via Mundo huvud

Om oss

Via Mundo är en brasiliansk organisation specialiserad på kulturella utbildningar och arbetsresor och program. Den är baserad i São Luís, Maranhão, Brasilien, och grundades 1999 av behovet av att intensifiera interkulturell utbytesverksamhet samt att främja Brasilien och dess nordöstra region som utbildnings- och turistmål.

Vår organisation har byggt sitt rykte som en av pionjärbyråerna i landets nordliga och nordöstra regioner för sina direkta kontakter med internationella organisationer, för dess kreativitet och professionalism i arbetet med internationell utbildning och för god kvalitet på sina program och tjänster.

Via början har förutom partnerskap med internationella organisationer utvecklat lokala partnerskap med grundskolor, gymnasier, språkskolor samt med privata och offentliga högskolor och universitet.

Under 2001 startade Via Mundo sitt inkommande program, "Högskolan i Brasilien" (Programa de Intercâmbio Cultural no Brasil), som vänder Maranhão och den brasilianska nordöstra regionen till kulturmål för utländska gymnasieelever.

Sedan 2006 har vi också placerat högskoleelever i brasilianska privata högskolor och universitet med syfte att främja utbytet på högre nivå.

Alla dessa inkommande program främjar brasiliansk kultur och det portugisiska språket på internationell nivå och presenterar brasilianska utbildnings- och turistmöjligheter för världen.

En annan prestation var utvecklingen av partnerskap med organisationer i andra brasilianska stater, liksom det faktum att utöver studenter och yrkesverksamma från vårt tillstånd allt fler har resenärer från andra ställen i Brasilien och utomlands valt Via Mundo som deras Interkulturell utbytesorganisation.

Via Mundo Intercâmbio e Turismo är stolt över att vara en lokal och samtidigt global organisation som bidrar till att bredda studenter och professionella horisonter genom kvalitativa kulturella utbildningar i utlandet och i Brasilien.

Vår mission

Att förbättra elever och yrkess livskvalitet genom kulturutbildning och arbetsresor och program, som kan erbjuda berikande tillväxtupplevelser.

Vår vision

Att vara en innovatör och modern organisation, specialiserad på kulturella utbildningar och arbetsresor och program utomlands och i Brasilien, samt en referens för excellens inom service och kvalitet.

Via Mundo byggde sitt rykte som en av pionjärbyråerna i de nordöstra delarna av landet för sina direkta kontakter med internationella organisationer, för dess kreativitet och professionalism.

Programmen undervisas på:
  • Portuguese (Brazil)

Skolan erbjuder också:

Kurser

Via Mundo

Högskolan i Brasilien (Programa de Ensino Médio no Brasil), lanserad 2001, erbjuder unga studenter från hela världen möjlighet att leva en speciell erfarenhet av kulturut ... [+]

Vad?

Högskolan i Brasilien (Programa de Ensino Médio no Brasil), lanserad 2001, erbjuder unga studenter från hela världen möjlighet att leva en speciell erfarenhet av kulturutbyte i Brasilien.

Varaktighet och programstart

Du kan välja att studera i Brasilien för en term (3 månader), en termin (5 månader) eller ett helt läsår (10 månader). Du kan starta programmet antingen i mitten av slutet av januari eller slutet av juli. Brasilianska akademiska året börjar i mitten av januari och slutar i slutet av november / början av december med helgdagar i juli och december / januari.

Varför?

Du kommer att studera i en vänlig skolatmosfär, leva med en lokal värdfamilj, lära sig portugisiska, skapa vänner och förbättra respekt och uppskattning för en annan kultur. Du kommer att njuta av den lättillgängliga brasilianska livsstilen och ta reda på hur enkelt det är att få vänner, medan du växer mer mogen och lär dig nya perspektiv om världen.... [-]

Brasilien São Luís
Kontakt Skolan
Portuguese (Brazil)
Heltid
Deltid
3 - 10 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska
Via Mundo

Studera och lär dig portugisiska där det bäst talas i Brasilien: São Luís do Maranhão. ... [+]

Vad?

Studera och lär dig portugisiska där det bäst talas i Brasilien: São Luís do Maranhão.

Varaktighet och programdatum

Våra kurser är inriktade på dina behov. Du kan välja hur länge du vill studera från minst 2 upp till 48 veckor.

Varför?

Enligt uppskattningar av UNESCO är portugisiska ett av de snabbast växande språken.

I Latinamerika är Brasilien den största handelspartnern för de flesta länder. Flera av våra studenter har hittat jobb och karriärmöjligheter på grund av sin kunskap om portugisiska.

Vem?

För att ansluta sig till ett portugisiskt språkprogram måste du vara minst 16 år gammal. Kunskap om portugisiska krävs inte.... [-]

Brasilien São Luís
Kontakt Skolan
Portuguese (Brazil)
Heltid
Deltid
2 - 48 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska
Via Mundo

Universitets erfarenhetsprogrammet ger dig möjlighet att uppleva universitetet i Brasilien för en termin eller ett helt akademiskt år. ... [+]

Vad?

Universitets erfarenhetsprogrammet ger dig möjlighet att uppleva universitetet i Brasilien för en termin eller ett helt akademiskt år.

Du blir en besökande student och förutom att studera läroplanen för din valda kurs kommer du att erbjudas portugisisk undervisning under programmets första term.

Varaktighet och programstart

Du kan välja att studera i Brasilien för en en term (5 månader) eller ett helt läsår (10 månader). Du kan starta ditt program antingen i mitten av slutet av januari eller slutet av juli (för både semester eller årsprogram).

Det brasilianska akademiska året börjar i mitten av slutet av januari och slutar i slutet av november / början av december med helgdagar i juli och december / januari. Kurserna öppnar vanligen nya grupper varje ny termin.... [-]

Brasilien São Luís
Kontakt Skolan
Portuguese (Brazil)
Heltid
Deltid
5 - 10 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska

The world meets in Brazil. Come celebrate life.