Läs den officiella beskrivningen

Välkommen till HRC Culinary Academy

School01

Den främsta kulinariska skolan i Bulgarien!

HRC Academy erbjuder 2-årigt program i måltidskunskap och 3-termin program i F & B Management, som utvecklats av utbildnings- och industriledare. Programmet är helt ges på engelska av internationella kock instruktörer. Vår anläggning är utrustad med state-of-the-art utrustning i våra kökslaboratorier, demo teater, vinkällare och undervisning restaurang Talanger.

School02

Under utbildningen har eleverna en chans att uppleva Bulgarien, Västeuropa och USA på en gång !! Vår betalda praktikplatser runt om i världen sker på några av de finaste hotell och restauranger för att förbereda studenterna för en verkligt internationell karriär som kock.

Utbildningen i HRC Culinary Academy är erkänd av American Culinary Federation ackrediterande kommissionen uppfylla de internationella normerna för två år culinary utbildning.

School04

Vårt stipendieprogram ger stipendium upp till EUR 1.000 per år och hjälper till att stödja dina studier.

Ansökningar tas emot året runt och studenter från alla hörn av världen kan tillkomma. Nästa akademiska startdatum är mars och september 2016. Vi ser fram emot att bjuda in dig till vår kulinariska skolan i Sofia, Bulgarien så att du kan uppleva hur vi "utbilda med värdighet och kvalitet".

School03
Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

Diplom

HRC Academy

HRC Culinary Academy erbjuder en integrerad 2-årig kulinariska utbildningsprogrammet i en modulär design, skapad av internationella toppkockar och de bästa pedagogerna ko ... [+]

HRC Culinary Academy erbjuder en integrerad 2-årig kulinariska utbildningsprogrammet i en modulär design, skapad av internationella toppkockar och de bästa pedagoger.

Vår totala dopp praktisk undervisning förvandlar studenter till en professionell kompetensnivå på nolltid. Du kommer att utveckla ett kommando av både klassiska och moderna kulinariska metoder och tekniker, skapad av HRC i en unik serie av hands-on klasser. Du kommer att förbereda och förstå de många globala köken som driver dagens industri.

Men matlagning är inte allt som krävs för att bli en bra kock: Du kommer att utöka din horisont genom att lära nya affärsmannaskap under lektionerna som Management and Leadership, kostnadskontroll, Matfotografi, näring och livsmedelssäkerhet.... [-]

Bulgarien Sofia
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
HRC Academy

Bli en kreativ och entreprenörs manager i världen av mat och dryck. Gör dig redo att utmärka sig och utveckla dina ledarskap i gästfrihet. Vår F & B förvaltning Progr ... [+]

Bli en kreativ och entreprenörs manager i världen av mat och dryck. Gör dig redo att utmärka sig och utveckla dina ledarskap i gästfrihet. Vår F & B förvaltning Programmet omfattar 2 terminer på vår Sofia campus och en slutlig betald praktik i USA.

Innovate Trender i Mat & Dryck ... På HRC Academy ger vi studenterna en fördjupad förståelse av internationella affärer i F & B Management, restaurang förvaltning, kulinariska kunskaper, färdigheter och kreativitet så att du kan visa dina innovativa idéer i en företagsmiljö.

F & B Management-programmet är en del av en innovativ pedagogiska dynamik som uppmuntrar ledande kreativitet. Varje år undervisade (riktiga!) Industriprojekt möjliggöra utveckling av projektmetodik, gruppdynamik, ledarskap och kreativitet. Denna undervisningsmetod uppmuntrar studenter att arbeta i ett team, och visa förmåga att tänka snabbt i ett sammanhang med operativa och administrativa genomförbarhet samt finansiell realism.... [-]

Bulgarien Sofia
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
18 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska