HRC Academy

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Välkommen till HRC Culinary Academy

School01

Den främsta kulinariska skolan i Bulgarien!

HRC Academy erbjuder 2-årigt program i måltidskunskap och 3-termin program i F & B Management, som utvecklats av utbildnings- och industriledare. Programmet är helt ges på engelska av internationella kock instruktörer. Vår anläggning är utrustad med state-of-the-art utrustning i våra kökslaboratorier, demo teater, vinkällare och undervisning restaurang Talanger.

School02

Under utbildningen har eleverna en chans att uppleva Bulgarien, Västeuropa och USA på en gång !! Vår betalda praktikplatser runt om i världen sker på några av de finaste hotell och restauranger för att förbereda studenterna för en verkligt internationell karriär som kock.

Utbildningen i HRC Culinary Academy är erkänd av American Culinary Federation ackrediterande kommissionen uppfylla de internationella normerna för två år culinary utbildning.

School04

Vårt stipendieprogram ger stipendium upp till EUR 1.000 per år och hjälper till att stödja dina studier.

Ansökningar tas emot året runt och studenter från alla hörn av världen kan tillkomma. Nästa akademiska startdatum är mars och september 2016. Vi ser fram emot att bjuda in dig till vår kulinariska skolan i Sofia, Bulgarien så att du kan uppleva hur vi "utbilda med värdighet och kvalitet".

School03

Platser

Sofia

Address
9 Petar Beron Street (near NDK),
Sofia 1142,
Bulgaria

1142 Sofia, Sofia City Province, Bulgarien