LCI Bogotá

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

LCI Education öppnade sina dörrar till världen 1959 i Montreal, Kanada. I över 50 år har den byggt en pedagogisk modell som passerar gränser och erbjuder många kreativa alternativ till alla studenter över hela världen.

1997 kom skolan till Colombia och har idag campus i Bogotá och Barranquilla.

Universitetet är erkänt som en av de största i världen för sina skolor inom design, mat och tillämpad konst.

Studera med oss

Att vara en del av detta viktiga nätverk av internationell utbildning ger oss möjlighet att ha 23 campus på 5 kontinenter, vilket ger kvalitetstrening med de bästa lärarna och yrkesverksamma inom olika områden och möjlighet till rörlighet, kännedom om andra kulturer, språk och nya vänner.

Träning på kort tid

Våra akademiska program går mellan 6 och 7 terminer, det vill säga 24 månader eller 28 månader beroende på vilken karriär du bedriver och du kommer att utbilda dig och kunna specialisera dig i ett av våra kontor runt om i världen eller göra en examen i något av universiteten med som har avtal genom Orii.

Grad (Kanada och Colombia)

När du får ditt examensbevis LCI Barranquilla Bogotá, ackrediterat av utbildningsministeriet i Colombia, får du också examen på LaSalle College Montreal som intygar att du har studerat i en internationell institution.

Platser

Bogotá

Address
LCI Bogotá Calle 77A # 13-12
Bogotá, Bogota, Colombia