Universidad de La Sabana - Department of Foreign Languages and Cultures

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

128669_rsz_helena-lopes-uze35tk5uoa-unsplash.jpg

Institutionen för främmande språk och kulturer erbjuder ett spansk program av hög kvalitet till det internationella samfundet och utlänningar som bor i Colombia. Lektioner genomförs på universitetsområdet i en akademisk, säker och utmärkt servicemiljö.

Skolelever, universitets- och högskolestudenter, ungdomar, vuxna, yrkesverksamma och chefer kommer att hitta våra kurser som deras bästa alternativ för att förbättra kommunikativa kompetenser på språket och få möjlighet att lära sig om den colombianska och latinamerikanska kulturen.

Alla spanska kurser kompletteras med ett stort utbud av kulturella aktiviteter och extracurricular kurser som berikar upplevelsen. Deltagarna erbjuds också flexibilitet i antal veckor de vill studera och kursens startdatum. Klasser startar varje vecka på måndag.

Lär dig spanska med oss. Förälskad i Colombia och dess kultur.

Om våra kurser

Du kommer att arbeta med de 4 språkkunskaper: skriva, tala, läsa och lyssna (du kommer att träna hela tiden ny vokabulär och grammatik). Vi kommer att förse dig med klassguiderna, så du behöver inte köpa extra material. du behöver bara en ordlista.

Våra kurser är mycket flexibla, du kan välja hur många veckor du ska studera och när du ska börja. Klasser börjar varje måndag, så du kan välja datum för att starta kursen.

Vi har olika kurser som du kan välja mellan:

  • Allmän spanskakurs (15 timmars spanska lektioner per vecka)
  • Intensiv spanskakurs (20 timmars spanska lektioner per vecka)
  • Allmän spanska kursfrivilligarbete
  • En på en lektion

priserna

Kostnaden varierar beroende på antalet veckor du studerar hos oss och vilken typ du naturligtvis tar.

Du kan gå med på några av de kurser som Universidad de La Sabana har för sina studenter. Låt oss veta vilka ämnen du är intresserad av, så vi kan hitta dig en kurs. Denna kurs kommer inte att ha betyg, det är bara för deltagande och det innebär inte en extra kostnad.

* Detta gäller endast för studenter som stannar 2 månader eller mer.

En gång i veckan planerar vi frivilliga kulturella aktiviteter, som att besöka museer, naturparker, Bogotas centrum, restauranger, bland annat. * Endast vissa aktiviteter ingår i priset.

En gång i veckan ges latinamerikanska dansklasser. Ingen extra kostnad för denna aktivitet.128658_rsz_eliott-reyna-jcepn62owl4-unsplash.jpg

Plats

Universitetet ligger i Chía, bara 7 kilometer från Bogotá. Den har en vacker campus med utmärkta faciliteter.

I La Sabana finns en stor akademisk miljö och många olika aktiviteter att göra. Dessutom är Bogotá en kosmopolitisk stad som erbjuder besökare många alternativ för underhållning, sport, nattliv, restauranger och aktiviteter.

Hur man registrerar sig nu?

1. Fyll i registreringsformuläret som bifogas.

2. Ta placeringstestet (Via Skype eller på plats). Vi måste planera en intervju på skype för att bestämma din spanska nivå, det tar 15 minuter. Vänligen meddela vilken dag som är bäst för dig.

3. Betala kursen (antalet veckor du valt). Om du redan har startat Programmet och beslutat att öka antalet veckor blir kostnaden per vecka billigare.

Betalning kan göras av:

Banköverföring: Var god be om koderna på universitetet med vilken du kan göra betalningen i banken med ditt preferens i ditt land, denna betalning är endast för USD

Att betala i colombianska pesos kan du:

1. Insättning i någon bank Bancolombia i Colombia

2. Kontant eller kreditkort på universitetet

När du har betalat, skicka en kopia till min e-post, så skickar jag dig godkännandebrevet och universitetets certifikat för ditt visum om det behövs. Skicka oss också en kopia av ditt pass.

4. Har en PIP (Entry och Permanence Permit) eller Student Visa.

Om du ska stanna i Colombia i mindre än 3 månader och du är bosatt i ett land som inte behöver turistvisum för att besöka Colombia. Skriv ut godkännandebrevet och visa det till utlänningsansvarig på El Dorado flygplats i Bogota. Du får PIP 5-stämpeln i ditt pass, vilket betyder "Inresa och Permanent Tillstånd" och används för personer som ska göra korta kurser. Dessa två alternativ låter dig studera i Colombia.

5. Ha en sjukförsäkring och olycksfallspolicy med internationell täckning och tillgänglig för den tid du planerar att stanna i landet och skicka en skannad kopia till det här mailet: spanishprogram@unisabana.edu.co

112174_WhatsApp-Image-2019-01-16-at-12.34.35-PM-1.jpg

Platser

Chía

Address
Campus del Puente del Común, Km. 7, Autopista Norte de Bogotá. Chía, Cundinamarca, Colombia.
Chía, Cundinamarca, Colombia

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium