ILISA Language School

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

från 1987när ILISA Det grundades Costa RicaVårt uppdrag var tydligt: ​​att hjälpa dig att nå dina inlärningsmål genom att skapa idealiska förhållanden på sig att lära sig. Sedan dess har vi arbetat hårt för att överträffa dina förväntningar inom och utanför klassrummet. 2013 ILISA expanderat sin verksamhet i Panama City för att ge ett nytt alternativ CentralamerikaMen alltid efter samma filosofi som i Costa Rica.

Vi kombinerar mycket motiverade och välutbildade, flexibel och professionell service, bekväma och välutrustade lokaler och student orienterade för att hjälpa dig att nå dina mål fokuserar rum. Det är därför vi är den enda språkskola i Latinamerika nöjdhetsgaranti.

Lär dig spanska och fördjupa sig i kulturen

Spanska intensiv träning till motiveras av välutbildade och erfarna lärare i första klass studenter

njuter av naturen

Det finns en mängd olika turer och attraktioner i Costa Rica att välja mellan, bland annat besök på vulkaner, tropiska skogar, forsränning, vandring, surfing och mycket mer.

tjänsten Learning

Service lärande är en lärorik erfarenhet där eleverna delta i aktiviteter samhällstjänst aktiviteter som uppfyller verkliga samhällsbehov identifierats

Skräddarsydda program

Våra program ger dig de engelska färdigheter de behöver för att lyckas i sina karriärmål.

Platser

San Pedro

Address
San Pedro, Provincia de San José, Av 8 San Pedro Montes de Oca, 11501
1001-2050 San Pedro, San José-provinsen, Costa Rica