Outward Bound Costa Rica

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Varför Outward Bound Costa Rica ?

Vi ser att elever och vuxna kommer bort från våra kurser med starkare ledarskapsförmåga, en större förståelse för världen kring dem och har upptäckt att de kan mer än de trodde var möjligt.

Vilka vi är

Outward Bound Costa Rica inspirerar en livstid av ledarskap, tillväxt och ett åtagande att tjäna genom äventyrsbaserat lärande. Sedan 1994, ledd av högkvalificerad och säkerhetsmedveten personal, har vi levererat erfarenhetsutbildningar med hjälp av Costa Rica, Panama och Nicaraguas tropiska floder, rev och regnskogar för att hjälpa deltagarna att upptäcka sin dolda potential och gå längre än vad de trodde var möjligt .

Vad vi gör

Vi tror att utvecklingen av ledarförmåga, serviceerfarenhet, självkänsla och självförtroende är avgörande för elever och vuxna att trivas i klassrummet, på arbetsplatsen, i deras familj och i världen.

Våra kurser uppmuntrar deltagarna att värdera varandra styrkor och skillnader och att leva, arbeta och lära sig som ett team. Vi ger möjligheter för enskilda att utmana sig själva och att lyckas.

Vår utbildningsmodell baseras på 70 års undervisning genom erfarenhetslärande. För mer information besök vårt blogginlägg.

Var vi tjänar109702_Website-Map_Final-Map-1.jpg

När kan du bli med oss

Sommar

Utveckla vitala livsförmågor, exponera dig själv för lokala traditioner i Costa Rica och Panama och överträffa självpålagda gränser när du vandrar på avlägsna regnskogar, kämpar med vattendrag och fångar vågor i världsklass tropiska surfbrott.

Anpassade kurser

Kom när som helst genom att skapa din egen anpassade kurs och ta dina vänner, trupper, familjer eller medarbetare på en Outward Bound Costa Rica expedition till Costa Rica, Panama eller Nicaragua.

Termin

Perfekt för högskolestudenter och nybörjare på högskolan som vill testa sin hållfasthet och odla sin personliga ledarstil i den unika tropiska vildmarken i Costa Rica, Panama och Nicaragua.

Girl Scout Destinationer

Outward Bound Costa Rica har varit en pålitlig partner för Girl Scouts i USA i över 10 år värd Girl Scout Destination kurser.

Platser

Cartago

Address
Calle Vindas
30307 Cartago, Cartago-provinsen, Costa Rica