Läs den officiella beskrivningen

Varför Outward Bound Costa Rica ?

Vi ser att elever och vuxna kommer bort från våra kurser med starkare ledarskapsförmåga, en större förståelse för världen kring dem och har upptäckt att de kan mer än de trodde var möjligt.

Vilka vi är

Outward Bound Costa Rica inspirerar en livstid av ledarskap, tillväxt och ett åtagande att tjäna genom äventyrsbaserat lärande. Sedan 1994, ledd av högkvalificerad och säkerhetsmedveten personal, har vi levererat erfarenhetsutbildningar med hjälp av Costa Rica, Panama och Nicaraguas tropiska floder, rev och regnskogar för att hjälpa deltagarna att upptäcka sin dolda potential och gå längre än vad de trodde var möjligt .

Vad vi gör

Vi tror att utvecklingen av ledarförmåga, serviceerfarenhet, självkänsla och självförtroende är avgörande för elever och vuxna att trivas i klassrummet, på arbetsplatsen, i deras familj och i världen.

Våra kurser uppmuntrar deltagarna att värdera varandra styrkor och skillnader och att leva, arbeta och lära sig som ett team. Vi ger möjligheter för enskilda att utmana sig själva och att lyckas.

Vår utbildningsmodell baseras på 70 års undervisning genom erfarenhetslärande. För mer information besök vårt blogginlägg.

Var vi tjänar109702_Website-Map_Final-Map-1.jpg

När kan du bli med oss

Sommar

Utveckla vitala livsförmågor, exponera dig själv för lokala traditioner i Costa Rica och Panama och överträffa självpålagda gränser när du vandrar på avlägsna regnskogar, kämpar med vattendrag och fångar vågor i världsklass tropiska surfbrott.

Anpassade kurser

Kom när som helst genom att skapa din egen anpassade kurs och ta dina vänner, trupper, familjer eller medarbetare på en Outward Bound Costa Rica expedition till Costa Rica, Panama eller Nicaragua.

Termin

Perfekt för högskolestudenter och nybörjare på högskolan som vill testa sin hållfasthet och odla sin personliga ledarstil i den unika tropiska vildmarken i Costa Rica, Panama och Nicaragua.

Girl Scout Destinationer

Outward Bound Costa Rica har varit en pålitlig partner för Girl Scouts i USA i över 10 år värd Girl Scout Destination kurser.

Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

Kurser

Outward Bound Costa Rica

Vad är det bästa sättet att utforska två länder i Centralamerika? Gå på en cross-country expedition med Outward Bound Costa Rica och trek från Karibien till Stilla havet! ... [+]

Vad är det bästa sättet att utforska två länder i Centralamerika? Gå på en cross-country expedition med Outward Bound Costa Rica och trek från Karibien till Stilla havet! Vår kust till kust expedition Semester är en 85-dagars kurs med en omslående resa till fots genom dalar och frodiga regnskogar i 26 dagar.

Du kommer att ha möjlighet att borsta upp på din spanska och fördjupa sig i Costa Rica traditioner genom en hemvist med en familj i ett landsbygdsområde. Förbättra ditt ledarskap och raft-guiding färdigheter genom utmanande och spännande whitewater rafting utflykter. Utforska avlägsna tropiska öar på en kajak och fånga några vågor på världsberömda stränder.... [-]

Costa Rica Cartago
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
1 terminen
Campusstudier
Läs mer på svenska
Outward Bound Costa Rica

För att verkligen överleva utomhus behöver du mer än rätt kompetens. Du måste också vara en sann ledare, utrustad med grundläggande utbildning i räddningstjänst och vildm ... [+]

För att verkligen överleva utomhus behöver du mer än rätt kompetens. Du måste också vara en sann ledare, utrustad med grundläggande utbildning i räddningstjänst och vildmarksjukvård. Du kommer att lära dig mer om detta och mer genom en rolig semester med Outward Bound Costa Rica !

Utbilda sig på att bli en utomhusproffs, vilket hjälper dig att förvärva nödvändiga ledarskapsförmåga i naturen. Med vår ledarskapssemester kommer du att lära dig att styra flottar ner rasande floder, organisera räddningar, skapa belysningssystem, ledgrupper genom regnskogen, ge vildmarken vård och dyka i världsklassens fläckar. Engagera med lokalbefolkningen som lär dig att överleva i Costa Rica djungeln.... [-]

Costa Rica Cartago
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
1 terminen
Campusstudier
Läs mer på svenska

Sommarkurser

Outward Bound Costa Rica

Vuxna åldrar 19 och upp kan upptäcka Costa Rica i en actionfylld vecka! Börja med en regnskog som tar dig till hjärtat av Costa Ricas landskap och dess traditioner. Lär d ... [+]

Vuxna åldrar 19 och upp kan upptäcka Costa Rica i en actionfylld vecka!

Börja med en regnskog som tar dig till hjärtat av Costa Ricas landskap och dess traditioner. Lär dig backcountry färdigheter som du navigerar genom tät tropisk djungel till en rad landsbygdshemligheter där du kommer att upptäcka den långsammare rytmen av levande som inspirerar "pura vida" livsstilen. Rappel ett 80-fots vattenfall och skör sockerrör från början för att lämna djungeln och börja din strandfas. Stunder längs Stillahavskusten, avsluta din erfarenhet i Costa Rica på Manuel Antonio National Park genom att lära sig surfa eller boogiebräda med våra erfarna instruktörer.

** Denna kurs kan kombineras med 19 Panama Scuba... [-]

Costa Rica Cartago
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
1 vecka
Campusstudier
Läs mer på svenska
Outward Bound Costa Rica

Vuxna åldrar 19 och upp kan upptäcka Panama och en smak av Costa Rica i en actionfylld vecka! Upptäck de naturliga underverken i Panamas ekosystem och absorbera den panam ... [+]

Vuxna åldrar 19 och upp kan upptäcka Panama och en smak av Costa Rica i en actionfylld vecka!

Upptäck de naturliga underverken i Panamas ekosystem och absorbera den panamanska livsstilen samtidigt som du lär dig att dyka och kajak. Börja ditt äventyr med en kajakpaddling expedition genom de tropiska öarna i Bocas del Toro skärgården. Där kan du tjäna din NAUI scuba-certifiering medan du dyker bland pulserande korallrev, färgglada fiskar, mangrover och ett sjunkit skepp.

** Denna kurs kan kombineras med 19 Costa Rica Rainforest Trek kurs för en oförglömlig två veckors upplevelse.

ProgramhöjdpunkterFå chansen att delta i djupa dyk och nattdyk, om du redan har en dykcertifiering.Få förstklassig erfarenhet sätt att leva i en liten ö gemenskap i Panama eller de avlägsna regnskogen samhällen i bergen i Costa Rica.Fördjupa sig i karibiska traditioner och kultur i Panama.Tjäna en dykcertifiering efter programmets slutförande.Bygg ett band med coursemates från hela världen.Resväg... [-]
Costa Rica Cartago
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
1 vecka
Campusstudier
Läs mer på svenska
Outward Bound Costa Rica

Vuxna åldrar 19 år och uppåt kan upptäcka Costa Rica och Panama i två actionfyllda veckor för ett en gång i livet. ... [+]

Vuxna åldrar 19 år och uppåt kan upptäcka Costa Rica och Panama i två actionfyllda veckor för ett en gång i livet.

Våra sommarkurser är inte bara för studenter, de är också för vuxna! Detta är din möjlighet att komma bort från ditt dagliga liv och reflektera över vad som är viktigt för dig när du dyker Panama-tropernas vatten eller vandrar genom de frodiga regnskogarna i Costa Rica.

Välj en av kurser nedan eller kombinera dem för att bygga ditt ideala tvåveckors sommaräventyr.

Panama - Vecka 1 (6 juli - 13)

Upptäck de naturliga underverken i Panamas ekosystem och absorbera den panamanska livsstilen samtidigt som du lär dig att dyka och kajak. Börja ditt äventyr med en kajakpaddling expedition genom de tropiska öarna i Bocas del Toro skärgården. Där kan du tjäna din NAUI scuba-certifiering medan du dyker bland pulserande korallrev, färgglada fiskar, mangrover och ett sjunkit skepp.... [-]

Costa Rica Cartago
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
1 - 2 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska

Welcome to Outward Bound Costa Rica