Tico Lingo

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Tico Lingo grundades 2015 som ett litet högkvalitativt språk- och kulturcentrum som syftar till att erbjuda den mest unika och genuina Costa Rica-lärandeprocessen. Sedan öppnandet har vi lärt elever från över trettio olika länder över hela världen och fortsätter att nå nya studenter långt och brett och försöker lära sig det spanska språket.

Vår framgång bygger på vårt engagemang för kvalitet och högsta nivå av student service och personalisering. Vi investerar kontinuerligt i professionell personal och erbjuder anpassade programalternativ för att säkerställa att varje elevs övergripande erfarenhet hos oss är inget annat än utmärkt.

Varför välja Tico Lingo ?

Utmärkt resultat

Med vår bakgrund i utbildning, omfattande resurser och en fenomenal personal kan vi se till att studenterna får den bästa lärandeserfaren som är möjlig i Costa Rica. Oavsett din ålder, din hemkultur eller din bakgrund på spanska, kan vi lova en berikande upplevelse som inte bara lär dig att prata ett nytt språk utan också öppna dina ögon för den vackra Costa Rica-kulturen.

Våra professionella instruktörer

Med erfarenhet i Costa Rica och internationellt runt om i världen är våra professionella spanska instruktörer bäst på vad de gör. Instruktörer arbetar med grupper om högst 6 elever för att skapa en miljö som fokuserar på spanska konversations- och talförmåga. Att prata är viktigt! Och vi driver våra studenter att bara tala spanska i klassrummet med våra instruktörer.

Vårt säkerhetslöfte

Ja, vi vet att spanska i Costa Rica är viktigt, men säkerheten i Costa Rica är absolut prioriterad. Tico Lingo personalen går utöver att göra dig så säker som möjligt medan du är här i vårt vackra land.

Community Outreach och volontärism

Tico Lingo är en förespråkare för samhällsutbrott och utveckling. En gång i månaden öppnar vi våra skoldörrar för samhällsutredningsprogram i Costa Rica som behöver en plats att organisera. Vi erbjuder vårt ekonomiska stöd till offentliga skolor, samhällsföreningar, gymnasium, städning och mer. Dina dollar hjälper vårt samhälle i Costa Rica!

Platser

Heredia

Address
las calles 8 y la avenida 11 y 13
40103 Heredia, Heredia-provinsen, Costa Rica