Läs den officiella beskrivningen

Tico Lingo grundades 2015 som ett litet högkvalitativt språk- och kulturcentrum som syftar till att erbjuda den mest unika och genuina Costa Rica-lärandeprocessen. Sedan öppnandet har vi lärt elever från över trettio olika länder över hela världen och fortsätter att nå nya studenter långt och brett och försöker lära sig det spanska språket.

Vår framgång bygger på vårt engagemang för kvalitet och högsta nivå av student service och personalisering. Vi investerar kontinuerligt i professionell personal och erbjuder anpassade programalternativ för att säkerställa att varje elevs övergripande erfarenhet hos oss är inget annat än utmärkt.

Varför välja Tico Lingo ?

Utmärkt resultat

Med vår bakgrund i utbildning, omfattande resurser och en fenomenal personal kan vi se till att studenterna får den bästa lärandeserfaren som är möjlig i Costa Rica. Oavsett din ålder, din hemkultur eller din bakgrund på spanska, kan vi lova en berikande upplevelse som inte bara lär dig att prata ett nytt språk utan också öppna dina ögon för den vackra Costa Rica-kulturen.

Våra professionella instruktörer

Med erfarenhet i Costa Rica och internationellt runt om i världen är våra professionella spanska instruktörer bäst på vad de gör. Instruktörer arbetar med grupper om högst 6 elever för att skapa en miljö som fokuserar på spanska konversations- och talförmåga. Att prata är viktigt! Och vi driver våra studenter att bara tala spanska i klassrummet med våra instruktörer.

Vårt säkerhetslöfte

Ja, vi vet att spanska i Costa Rica är viktigt, men säkerheten i Costa Rica är absolut prioriterad. Tico Lingo personalen går utöver att göra dig så säker som möjligt medan du är här i vårt vackra land.

Community Outreach och volontärism

Tico Lingo är en förespråkare för samhällsutbrott och utveckling. En gång i månaden öppnar vi våra skoldörrar för samhällsutredningsprogram i Costa Rica som behöver en plats att organisera. Vi erbjuder vårt ekonomiska stöd till offentliga skolor, samhällsföreningar, gymnasium, städning och mer. Dina dollar hjälper vårt samhälle i Costa Rica!

Programmen undervisas på:
  • Spanish (Mexican)

Skolan erbjuder också:

Kurser

Tico Lingo

Kombinationen av intensiva spanska klasser, dagliga kulturaktiviteter och helg-äventyrsturneringar syftar tonårspanskläget till att helt fördjupa studenter i Costa Rica-k ... [+]

Kombinationen av intensiva spanska klasser, dagliga kulturaktiviteter och helg-äventyrsturneringar syftar tonårspanskläget till att helt fördjupa studenter i Costa Rica-kultur och samhälle.

Lägret betonar att studera och förvärva spanska genom kulturell nedsänkning. Studenterna kommer inte bara att gå med en ökad nivå av spanska, men också ett nytt världsligt och kulturellt perspektiv på livet ... och ett äventyr att dela med alla hemma!

Åldrar: 13-18 Varaktighet: 3 veckor

Programdetaljer

Ungerns spanska nedsänkningsläger går i tre veckor och kombinerar intensiva spanska klasser, dagliga kulturaktiviteter och helgutflykter. Det är ett allomfattande program som erbjuder tonåringar allt de behöver för att lära sig, fördjupa sig och gå bort med äventyr av en livstid.... [-]

Costa Rica Heredia
Februari 2020
Spansk
Heltid
3 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska
Tico Lingo

Våra vuxna spanska program är utformade för att få eleverna att tala konversation spanska så fort som möjligt. Vi erbjuder olika programalternativ som inkluderar spanska ... [+]

Våra vuxna spanska program är utformade för att få eleverna att tala konversation spanska så fort som möjligt. Vi erbjuder olika programalternativ som inkluderar spanska språkkurser och lokalt boende. Många elever har sett drastiska ökningar i spansk språkflykt efter 3 till 4 veckor.

Programmets längd är flexibel , från 1-16 veckor .

Ingår i varje program:

Flygplats upphämtningPlaceringsexamen för att säkerställa korrekt nivåeringStadsomvandling av Heredia med kartaConversational klasser med lokalbefolkningenDiplom för kursens slutförande

Basic Spanish Immersion Program

Grundprogrammet innehåller 4 timmars språkkursinstruktion per dag med boende i ett lokalt boende i Tico.... [-]

Costa Rica Heredia
Öppen antagning
Spansk
Heltid
1 - 16 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska

Tico Lingo - Costa Rican Spanish Immersion School

Matthew, USA | Tico Lingo Spanish School Student Interview

Interview with Tico Lingo Spanish Professor Freddy