Airtravel Aviation Academy

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

AIR TRAVEL Aviation Academy grundades med målet att ge både ekonomiskt och praktiskt alla möjlighet att få en internationellt erkänd examen. Vårt mål är att professionellt utbilda våra studenter till högsta standard och utrusta dem med kunskap, utbildning och kompetens som krävs för att våra studenter framgångsrikt inträde i sina karriärer.

En träningscenter i Cypern, båda tilldelas professionellt och erkänts av IATA (International Air Transport Association), har vi möjlighet att utbilda hundratals yrkesverksamma och företag flyg varje år, med ett åtagande att karriär tillväxt för en arbetsstyrka som håller vår bransch säker och hållbart.

Förståelsen av undervisningsmetoder på internationella standarder och branschregler, se till att kurser och möta identifierade utmaningar på arbetsplatsen.

Air Travel Aviation Academy erbjuder flexibla utbildningslösningar - i klasser, distans, eller ett företag - som omfattar alla budgetar och behov. Oavsett om du är en oerfaren eller en expert, den enda internationellt godkänd utbildning akademi, garanterar framgång för din professionella karriär inom flyget och turistnäringen.

Under 2011 IATA & HARVARD gått samman för att erbjuda förvaltning inom Aviation och turism. Vår Training Academy har förmånen att erbjuda ett diplom från Harvard University.

Vinna fördel att välja ett program från IATA kurser IATA-HARVARD LEDARSKAP & Management Diploma, att komma framåt på arbetsmarknaden, att finna att du har en klar fördel över de flesta av dina konkurrenter. Air Travel Aviation Academy har som främsta syfte att utbilda och förbereda nästa generation av yrkesverksamma inom Aviation & turistnäringen.

Yrkespersoner som redan arbetar men vill möjlighet att förbättra sina kunskaper? Vi erbjuder dig speciella intensivprogram igen med IATA / HARVARD tätning.

Med dessa utbildningar, flyg Aviation Academy i samband med IATA & HARVARD bidrar alla till nästa generation av Aviation och resor personal över hela världen.

AirTravelProfile

Platser

Strovolos

Address
41 Stavrou Avenue
2035 Strovolos, Nicosia, Cypern