Crew Academy

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

CA Aviation Management Services

CA Aviation Management Services Ltd är ett etablerat flygbolag som erbjuder a) omfattande B2B-konsulttjänster och b) kvalificerade kurser för individer och företag genom CA Crew Academy .

Som team har vi olika bakgrundskunskaper inom alla delar av flygindustrin och vi är redo att dela den. Vi kan erbjuda skräddarsydda kurser i våra lokaler eller varhelst kunderna önskar och kan uppfylla alla flygbolagets krav.

CA Aviation Management Services erbjuder kostnadseffektiva utbildningslösningar till flygbolag och enskilda personer för utbildning av kabinpersonal, piloter och markpersonal. Rekryteringstjänster är också tillgängliga för både erfarna och icke-erfarna flygvärdinna.

CA Crew Academy är en godkänd utbildningsorganisation (ATO 007) av Cyperns avdelning för civil luftfart enligt EASA-förordningarna. CA Crew Academy erbjuder certifierade kurser som erkänns över hela världen.

Crew Academy går vidare till nästa utvecklingsfas genom att introducera pilotflyg simulatorträning till sin verksamhet inom året.

Ledningsgrupp

Vi är ett team av högkvalificerade flygfackmän som drivs av vårt gemensamma mål att dela med oss ​​av vår kunskap och erfarenhet. Vi älskar att hjälpa människor att uppnå höga personliga standarder och företag som förbättrar sina kompetenser. Vårt team gick ihop för att uppnå hög säkerhetsnivå genom kvalitativ utbildning och service. Vi tror på att skapa synergier med våra kunder för att uppnå excellens!

href = "https://www.cacrewacademy.com

tel: 0035724323288

Platser

Larnaca

Address
19A Iacovou Patatsou, Aradippou, 7101
LARNACA,
CYPRUS

7101 Larnaca, Larnaca, Cypern
Telefon
0035724323288