Läs den officiella beskrivningen

CA Aviation Management Services

CA Aviation Management Services Ltd är ett etablerat flygbolag som erbjuder a) omfattande B2B-konsulttjänster och b) kvalificerade kurser för individer och företag genom CA Crew Academy .

Som team har vi olika bakgrundskunskaper inom alla delar av flygindustrin och vi är redo att dela den. Vi kan erbjuda skräddarsydda kurser i våra lokaler eller varhelst kunderna önskar och kan uppfylla alla flygbolagets krav.

CA Aviation Management Services erbjuder kostnadseffektiva utbildningslösningar till flygbolag och enskilda personer för utbildning av kabinpersonal, piloter och markpersonal. Rekryteringstjänster är också tillgängliga för både erfarna och icke-erfarna flygvärdinna.

CA Crew Academy är en godkänd utbildningsorganisation (ATO 007) av Cyperns avdelning för civil luftfart enligt EASA-förordningarna. CA Crew Academy erbjuder certifierade kurser som erkänns över hela världen.

Crew Academy går vidare till nästa utvecklingsfas genom att introducera pilotflyg simulatorträning till sin verksamhet inom året.

Ledningsgrupp

Vi är ett team av högkvalificerade flygfackmän som drivs av vårt gemensamma mål att dela med oss ​​av vår kunskap och erfarenhet. Vi älskar att hjälpa människor att uppnå höga personliga standarder och företag som förbättrar sina kompetenser. Vårt team gick ihop för att uppnå hög säkerhetsnivå genom kvalitativ utbildning och service. Vi tror på att skapa synergier med våra kunder för att uppnå excellens!

href = "https://www.cacrewacademy.com

tel: 0035724323288

Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

Kurser

Crew Academy

Kursen omfattar all teoretisk och praktisk utbildning enligt EU 290/2012, bilaga V och bilaga 1 till del CC. ... [+]

Kursen omfattar all teoretisk och praktisk utbildning enligt EU 290/2012, bilaga V och bilaga 1 till del CC.

Allmän teoretisk kunskap om luftfarts- och luftfartsbestämmelserna omfattar alla delar som är relevanta för de uppgifter och uppgifter som krävs av kabinpersonalen.

Kommunikation med flygbesättning, inklusive kommunikationsteknik, gemensamt språk och terminologi. Under träning ska vikt läggas vid vikten av effektiv kommunikation mellan kabinpersonal.

En introduktionskurs om mänskliga faktorer (HF) inom flyg- och besättningsmedelshantering (CRM)

Passagerarhantering och kabinövervakning

Aero-medicinska aspekter och första hjälpen:

allmän instruktion om flygmedicinska aspekter och överlevnadDe fysiologiska effekterna av flygning med särskild tonvikt på hypoxi och syrebehovgrundläggande första hjälpenakuta nödsituationer i samband med flygning och tillhörande första hjälpenAnvändning av lämplig utrustning, inklusive första hjälpen, första hjälpen och nödläkemedel samt deras innehåll.Praktisk kardiovaskulär återupplivningsutbildningresa hälsa och hygien... [-]
Cypern Larnaca
Öppen antagning
Engelska
Heltid
15 dagar
Campusstudier
Läs mer på svenska
Crew Academy

Kabinpersonal som är ute av valuta på grund av frånvaro från flygplikten under en period på mer än 5 år och kabinpersonal som har en icke-europeisk kabinbesättningskvalif ... [+]

Cabin Crews som är ute av valuta på grund av frånvaro från flygplikten under en period på mer än 5 år och Cabin Crews som har en icke-europeisk kabinbesättningskvalificering kan nu enkelt konverteras till EASA CABIN CREW ATTESTATION.

Delta i en fem-dagars intensiv kurs efter en kort period av förberedelse och självstudie.

Kursen omfattar all teoretisk och praktisk utbildning enligt EU 290/2012, bilaga V och bilaga 1 till del CC.

Allmän teoretisk kunskap om luftfarts- och luftfartsbestämmelserna omfattar alla delar som är relevanta för de uppgifter och ansvarsområden som krävs av kabinpersonalen och inkluderar:

KommunikationsutbildningMänskliga faktorer och CRM-utbildningPassagerarhanteringsträningAero-medicinska aspekter och första hjälpen utbildningÖverlevnadsutbildningFarligt gods ochSäkerhetsutbildning... [-]
Cypern Larnaca
Öppen antagning
Engelska
Heltid
5 dagar
Campusstudier
Läs mer på svenska