Läs den officiella beskrivningen

Kasa High School är vår sekundära högstadium som grundades 1961. Vi accepterar utländska elever från 16 år och upp till 20 år som har slutfört en 10: e klass eller gymnasiet i deras land. Med ett KHS-lämnande certifikat kommer de lätt att tas in i alla universitet eller högskolor över hela världen.

Kasa High School är den enda privata utbildningsinstitutionen på Cypern med licens för gymnasieutbildning. Eleverna får ett skolavgångscertifikat som är identiskt med det som finns på någon annan gymnasieskola i Europa.

Kontaktdetalj

CASA College

Herr Nasir Hussain

International Admissions Officer

3 Jean Moreas Street 1075 - Nicosia. cypern

  • Telefon: 357 22 681882
  • WhatsApp: 0035799852749
  • Viber, imo: 0035799852749
  • Web: www.casacollege.com
Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

Kurser

Kasa High School

Kasa High School är vår sekundära högstadium grundad 1961. Vi accepterar utländska elever från 16 år och upp till 20 år som har slutfört 10: e klassen, gymnasiet i sitt l ... [+]

Hotel Management and Catering Supervision

(för elever)

Utländska elever från 17 och en halv till 21 år kommer att accepteras under Hotel Management and Catering Supervision. Det är ett utmärkt tillfälle för sökande som vill fortsätta sina studier på gästfrihetsområdet och senare utveckla en karriär inom gästbranschen.

Kasa High School är en privat utbildningsinstitution på Cypern med licens för gymnasieutbildning.

Skolförlängare tilldelas ett skola lämnar certifikat och de kan anmäla sig till någon högskola eller universitet för vidare studier.

Inträdet är öppet varje januari, juni och oktober.... [-]

Cypern Nicosia
September 2020
Engelska
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska