Mesoyios College

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Mesoyios College (MC), som grundades 1998, är en av de ledande privata högskolorna på Cypern med erfaren och stödjande akademisk personal, professionell administrativ personal och högkvalitativa lokaler och lokaler på ett bekvämt läge nära butiker och kollektivtrafik.

Olika typer av program finns tillgängliga för att passa studenternas ambitioner. MC erbjuder en rad akademiska examina i gästfrihetsstudier, BSc i datavetenskap, BA i företagsekonomi samt yrkescertifikat och examensbevis under dess anslutna filial Mesoyios Business Academy (MBA). Alla program är ackrediterade av CyQAA, HRDAuth, LRN-UK, ISM, CNM-UK och andra europeiska och amerikanska institutioner och ackrediteringsorganisationer.

MC har specialiserat sig på akademisk och yrkesmässig gästfrihetsutbildning, förutom sina välutrustade auditorier och amfiteatrar flera simuleringslaboratorier - unik på Cypern - för restaurang, bar, hushållning, front office och spa-tjänster. Studenter deltar i praktiska erfarenheter som leder klasser och får praktiska färdigheter för att bedriva en välmående karriär efter examen. Mesoyios Neo-Hippocracy Academy, en annan prestigefylld komponent i Mesoyios College , erbjuder ett brett utbud av program inom naturopatisk och icke-farmaceutisk medicin såsom naturopati, homeopati, akupunktur, naturlig näring, massoterapi och bio-resonansterapier. Den nyaste filialen av Mesoyios College , European Computer Competence Certificate System (ECCC), är det enda systemet på Cypern som uppfyller alla europeiska DigComp-ramverk och erbjuder hela utbudet av moderna digitala kompetenscertifikat.

138782_pexels-photo-3184407.jpeg

Våra syften

  • Ge alla högre utbildning och livslångt lärande till alla människor utan diskriminering.
  • Tillhandahålla kvalitetsutbildning för att utveckla kunskaper och färdigheter genom teoretiska och praktiska kurser, för att göra det möjligt för eleverna att utvidga sina möjligheter till yrkesrehabilitering efter examen.
  • Stöd studenter utvecklar och gör en professionell karriär i branschen.

Vår vision

Vår vision är att förbättra människors livskvalitet, att vara College of Development - känd för kreativitet och innovation. Vi kommer att uppnå excellens genom transformativ praxis i undervisning, utveckling av studenter och personal och genom att främja professionella och gemenskapsrelationer.

Vårt uppdrag

Vårt uppdrag är att hjälpa eleverna förvärva omfattande, professionella och mänskliga kunskaper i den utsträckning de kan integreras i samhället och uppnå sina akademiska och professionella mål. Dessutom är högskolans mål att utveckla de vitala färdigheterna i kommunikation, laganda, ledarskap och hantering / lösa problem som gör det möjligt för dem att framgångsrikt utföra övervaknings- och ledningsroller i en värld som ständigt förändras, i en europeisk och ett globalt ömsesidigt beroende miljö.

Våra grundläggande värderingar och övertygelser

  • Integrering av alla aspekter av jämlikhet och mångfald i vår företagskultur och högskolor.
  • Att säkerställa en säker och hälsosam miljö för personalen och våra studenter och vårt aktiva deltagande i initiativ som syftar till att främja positiva standarder för personalen och eleverna.
  • Aktiv marknadsföring av studenternas röster och det positiva svaret på förslag och förslag som förbättrar studenternas deltagande, intresse och prestanda.
  • Den aktiva strävan och svara på aktieägarnas åsikter, högskolans mänskliga resurs, studenter, arbetsgivare och det bredare samhället.
  • Etiken i våra aktiviteter.
  • Att arbeta hårt för att säkerställa framgång för alla våra studenter och öka deras förväntningar.

Platser

Limassol

Address
3-5-7 Dimostheni Mitsi
3011 Limassol, Limassol, Cypern

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium