Läs den officiella beskrivningen

European Film College är mer än en filmskola. Vi är en dansk folkhögskola, som erbjuder unga människor från hela världen en 8½ månader intensiv, hands-on film foundation programmet (på engelska). Under sommaren erbjuder vi även ett urval av en veckas film seminarier och workshops (på danska). Elever och lärare bor på campus, vilket skapar en unik intensiv och social miljö, utvecklas runt film.

European Film College ligger på landsbygden Ebeltoft, Danmark, och är unik i sin inställning till undervisning film. Vem som helst med ett intresse av att göra filmer och lära sig mer om filmer är välkomna, och vi har studenter från hela världen, vanligen mer än 25 nationaliteter på en gång.

Eftersom det är ett bostadsområde skola, kommer du att leva och andas film 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan. Även när du inte är i klassen eller arbetar med ett projekt du kommer att screening filmer, prata film, analysera och diskutera dem.

European Film College erbjuder två typer av kurser: huvudrätt, en 8½ månader film Foundations program (på engelska), och sommarkurser, ett urval av en veckas film seminarier och workshops (på danska).

På denna webbplats bör du kunna hitta all information du behöver om alla våra aktiviteter. Om du fortfarande har frågor, tveka inte att kontakta oss!

Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

Kurser

European Film College

Den 8½-månadersprogram vid European Film College är en plats möjligheter. Möjlighet att utforska och utveckla dina idéer, din talang och dig själv. Möjlighet att ta chans ... [+]

DEN 8,5-månadersprogram: hitta dina färdigheter - Upptäck din RÖST

Den 8½-månadersprogram vid European Film College är en plats möjligheter. Möjlighet att utforska och utveckla dina idéer, din talang och dig själv. Möjlighet att ta chanser och göra misstag och att göra det på ett säkert, uppmuntrande och inspirerande miljö. Gå med i programmet och få en chans att producera, leva och andas film i nästan ett år. Arbete och bor på en plats där dina kurskamrater, dina lärare, filmerna du ser och de professionella filmare du möter kommer från alla hörn av världen.

Under 8½ månader film foundation program får du möjlighet att:

Fördjupa dig i praktisk filmskapande Utveckla dina speciella kreativa färdigheter under ledning av professionella från filmindustrin, som arbetar på den danska folkhögskole tradition Få massiv praktisk erfarenhet i kombination med gemensamma föreläsningar och filmvisningar Bli en del av en intensiv film miljö där du och dina kurskamrater kommer att producera över 170 filmer i 34 veckor, med hjälp av toppmodern filmutrustning Läs om alla aspekter av filmvärlden, bland annat hur man arbetar i verkliga filmteam Starta ett internationellt nätverk med andra studenter och filmskapare från hela världen ... [-]
Danmark Ebeltoft
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
8 - 9 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska

Promo Video