European Film College

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

European Film College är mer än en filmskola. Vi är en dansk folkhögskola, som erbjuder unga människor från hela världen en 8½ månader intensiv, hands-on film foundation programmet (på engelska). Under sommaren erbjuder vi även ett urval av en veckas film seminarier och workshops (på danska). Elever och lärare bor på campus, vilket skapar en unik intensiv och social miljö, utvecklas runt film.

European Film College ligger på landsbygden Ebeltoft, Danmark, och är unik i sin inställning till undervisning film. Vem som helst med ett intresse av att göra filmer och lära sig mer om filmer är välkomna, och vi har studenter från hela världen, vanligen mer än 25 nationaliteter på en gång.

Eftersom det är ett bostadsområde skola, kommer du att leva och andas film 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan. Även när du inte är i klassen eller arbetar med ett projekt du kommer att screening filmer, prata film, analysera och diskutera dem.

European Film College erbjuder två typer av kurser: huvudrätt, en 8½ månader film Foundations program (på engelska), och sommarkurser, ett urval av en veckas film seminarier och workshops (på danska).

På denna webbplats bör du kunna hitta all information du behöver om alla våra aktiviteter. Om du fortfarande har frågor, tveka inte att kontakta oss!

Platser

Ebeltoft

Address
Carl Th. Dreyers Vej 1
DK-8400 Ebeltoft
Denmark

DK-8400 Ebeltoft, Danmark