English Training Lounge

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

En engelsk språkskola som du styr ...

På engelska Training Lounge förstår vi att den moderna världen inte slutar bara för att vi behöver det! Detta är anledningen till ETL erbjuder en engelsk språkskola som är så flexibel som du behöver det vara. Vi levererar engelska språkutbildning vid en tidpunkt och plats som du väljer! Vi är inte en 9-5 engelska som andra skolan eftersom vi vet att livet är 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan.

Vi på engelska Training Lounge är stolta att kunna erbjuda världen en engelska som andraspråk skola som är bokstavligen till hands!

Engelska Utbildning Lounge - en engelsk språkskola för den globala klassrummet

Välkommen dit du vill vara!

OM English Training LOUNGE

  • Studera engelska i en tid och plats som passar dig
  • Studera med en erfaren lärare i engelska
  • Anslut till en global engelska lärande

Ett meddelande från vår grundare - DAN NEWTON

Engelska Utbildning Lounge kom till i december 2009 som en idé jag var tvungen att ytterligare stödja yrkes ESL studenter på ett college jag undervisade på i Riyadh i Saudiarabien. Under 2011 English Training Lounge registrerades som ett aktiebolag och vi gick från en stödgrupp till en engelsk undervisning och utbildning skola med en global räckvidd. Det var tydligt att behoven hos många engelska elever inte satt i sten och att varje elev hade sina egna speciella engelska lärande önskemål. Vi sätter samman ett antal undersökningar för att ta reda på exakt vilken typ av engelsk undervisning och utbildning potentiella studenter ville. De data som tas emot visade en stor mängd missnöje med traditionella ESL lärande kurser och att en hel del av det som lärs ut i klassrummet hade liten eller ingen betydelse för studenterna akademiska eller karriärvägar. Med denna information jag ville designa en engelskspråkig skola som handlade om eleven, erbjuda vad de behöver och vill ha i för att de ska få ut det mesta av deras lärande med oss. Jag visste att ETL måste vara så flexibla och som varierade i sin engelska språkundervisning och utbildning behoven hos var och en av våra studenter. Kort sagt, var vi tvungna att vara specifik i våra läroplaner och erbjuda så många engelska inlärningsvägar i enlighet med alla ESL elever.

Vi strävar efter att vara världens ledande online och ansikte mot ansikte språkskola / företaget och tror att nyckeln till framgång är enkel utbildningar som tillgodoser våra kunders och elevernas behov. Beroende på kundens krav, kan vi leverera en helt personlig träningsprogram eller om det behövs ett mer strukturerat, traditionella utbildningsavsnitt - allt till en tid och plats som passar eleven.

Jag hoppas att alla som kommer att studera och träna med engelska Training Lounge har den bästa möjliga och framsteg erfarenhet i sina engelska studier för att nå sina framtida mål.

Daniel Newton - grundare och chef för English Training Lounge, ETL

Kursavgifter OCH utbildningsblock

Våra utbildningskurser en levereras i tränings block om 4, 6, 8, 10 eller 12 timmar med möjlighet att add-on fler timmar vid behov. För företagskund erbjuder vi en skräddarsydd block studie som är i linje med deras specifika engelsk utbildningsbehov - (Utbildning blocktimmar beror på studier och engelska krav).

Fråga dig själv "När jag vill vara i livet?

Engelska Utbildning Lounge grundades på principen att engelska språket kommer att ta dig vidare. Vidare i ditt privatliv, vidare i ditt yrkesliv och vidare i din akademiska livet. Den största gåvan England har gett världen är det engelska språket. Vi tror att alla har förmågan att lära och utveckla kunskaper i engelska eller något annat språk. Vid ETL vi tar dig att ett steg närmare att förverkliga din fulla potential ... välkommen till den plats du vill vara!

HUR DET FUNGERAR

Den engelska Training Lounge inlärningsmetod ger eleven möjlighet att tala engelska i en säker och autentiskt sätt. Detta ger en markant förbättring av elevens lyssnande och förståelse färdigheter. Detta leder i sin tur till en mer flytande och rytmisk engelska läsförmåga och uttal.

LEKTIONER

ETL erbjuder utbildningar som passar lätt i någons livsstil. ETL elever kontakt med våra tränare personligen eller online via ett antal konferensplattformar, Skype @ ETL-engelska är den mest populära. Efter varje 50-minuterslektion eleven följer en checklista över saker som de nu kan göra och säga på engelska eller valda språket studier. Med tränare hjälper börjar eleven att lyfta fram och erkänna sina misstag och områden av deras engelska / språkkunskaper som behöver förbättras. Med ledning av ETL eleven börjar faktiskt att upptäcka engelska eller språk studier för sig själva!

Platser

Abu Dhabi

Address
ETL, PO Box 95005
Abu Dhabi, Abu Dhabi, Förenade arabemiraten

Buenos Aires

Address
Buenos Aires, Buenos Aires, Argentina

Bogotá

Address
Bogotá, Bogota, Colombia

Rio de Janeiro

Address
Rio de Janeiro, Delstaten Rio de Janeiro, Brasilien

Santiago

Address
Santiago, Santiago Metropolitan Region, Chile

Buenavista

Address
Buenavista, Delstaten Mexiko, Mexiko

Buenos Aires

Address
Buenos Aires, Buenos Aires, Argentina

Bogotá

Address
Bogotá, Bogota, Colombia

Rio de Janeiro

Address
Rio de Janeiro, Delstaten Rio de Janeiro, Brasilien

Santiago

Address
Santiago, Santiago Metropolitan Region, Chile

Buenavista

Address
Buenavista, Delstaten Mexiko, Mexiko

Dubai

Address
Dubai, Dubai, Förenade arabemiraten

bangkok

Address
bangkok, Thailand

Peking

Address
Peking, Peking, Kina

delhi

Address
delhi, Indien

hanoi

Address
hanoi, hanoi, Vietnam

Hong Kong

Address
Hong Kong, Hongkong

Kuala Lumpur

Address
Kuala Lumpur, Federal Territory of Kuala Lumpur, Malaysia

Riyadh

Address
Riyadh, Riyadh-provinsen, Saudiarabien

Seoul

Address
Seoul, Seoul, Sydkorea

Shanghai

Address
Shanghai, Shanghai, Kina

Singapore

Address
Singapore, Singapore

Taipei

Address
Taipei, Taiwan

Tokyo

Address
Tokyo, Japan

Jakarta

Address
Jakarta, Indonesien

Barcelona

Address
Barcelona, Katalonien, Spanien

berlin

Address
berlin, berlin, Tyskland

Bern

Address
Bern, Berns kanton, Schweiz