Global Solutions Trainings UAE

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Välkommen till Global LÖSNINGAR

Vi erbjuder mer än 30 öppen registrering och skräddarsydda program i de viktigaste disciplinerna Ledarskap och förvaltning, Business and Professional Development, entreprenörskap och affärs innovation, marknadsföring och Brand Management, ekonomi och finans, bolagsstyrning och HR Solutions.

Oavsett vilket skede av din karriär resan du deltar i våra Executive Training & utvecklingsprogram som gör att du kan maximera din inverkan på din organisation Klicka Training Management Effektiv Financial Management System gör det möjligt att fatta välgrundade affärsbeslut genom att tillhandahålla regelbunden, aktuell och relevant finansiella och statistiska uppgifter. Vi kan också erbjuda ekonomiskt managementkonsult att fylla en kortsiktig gap samt ge deltid CFO leda långsiktiga projekt.

Varför Global Solutions Consultancies & Training Center?

Vi har möjlighet att reagera på varje utbildningskrav snabbt och effektivt tack vare våra omfattande erfarenheter, den höga standarden på vår personal och kvalitet pool av våra resurser.

Vi antar up-to-date träningsmetoder för att hålla jämna steg med ständiga vetenskapliga och tekniska framsteg selektivt rekrytera och utse medlemmar med de bästa kvalifikationer, erfarenheter och samverkan med praktikanter och marknadens behov. Anta modern utbildning och lärande metod som betonar praktikanter aktiva medverkan och göra dem till en del av utbildningen. Vår träningsmetod är en blandning av modern förvaltning, andlighet och vetenskap.

Utbildningsprogram och kurs anteckningar kan framställas inom en mycket kort tid och nya trarabic-business-folk arbetande-in-officeaining områden kan helt utvecklas i enlighet med kundens (organisation behovsanalys).

När det absolut måste definitivt att levereras direkt.

Anledningar att göra affärer med globala lösningar:

Vi diagnostisera utbildningsbehov innan vi föreskriva kursen. Du får högsta kvalitet för din investering. På utbildningsfrågor konkurrerar vi bara med örnarna. Våra tränare är kunniga, tillförlitlig, vänlig och professionell

UPPDRAG:

Starkare Professionals och forma framtiden för arbetsplatsen.

SYN:

Vår vision är berikande lärande, kompetensutveckling och bli enastående ikon i utbildningsområdet.

Våra instruktörer:

Vi har flerspråkiga affärs- och managementkonsulter och Sr. Instruktörer, som har internationell arbetslivserfarenhet i kombination med djupgående tvärkulturell och branschspecifika kunskaper i FAE och region.

KÄRNVÄRDERINGAR

Exklusiv - Vi ger våra kunder den högsta nivån av exklusiva program som utformats av våra proffs.

X - Global SolutionsX Kvalitet = Development.

Skapande - Nya idéer stimulera upptäckt och främja innovation som leder till mer effektiv inlärning.

Etiskt - Du kommer att behandlas etiskt, rättvist och ärligt.

Lojalitet - Tillfredsställa kunderna är vår inställning och lojalitet, att göra jobbet är vårt beteende.

Lärande - Vi jobbar hårt på att hitta de bästa lösningarna för att utveckla det livslånga professionella lärande.

Omfamning - Du kommer att vara i en miljö som omfamnar och främjar mångfald bland människor och idéer.

Förträngning - Vi arbetar på att minska klyftan mellan akademisk utbildning och yrkesutbildning.

Kund - Vi gör alltid till att ta itu med våra kunder är en livstid partnerskap och inte bara en formell relation.

Excellence - Att vara den erkända kompetenscentrum för att genomföra globala lösningar i UAE och GCC-länderna

Sätt Trän vi erbjuder:

Global Solutions Campus: Vårt campus slående läge i hjärtat av Dubai bidrar till framgången 100% av Utbildningsprogram med enkel anslutning.

Fly-me-a-Trainer: Enligt kundens önskemål, skickar vi experter tränare till företagskunder platser. Med vår tränare på din plats, behöver du bara ett konferensrum.

Levande virtuella klassrum: Vår levande virtuella klassrum ger dig en engagerande superlativ utbildning erfarenhet som gör att du lär dig och få kunskap från bekvämligheten av ditt hem eller kontor. Attraktiva utbildningar, lägg till det att underlätta för din plats och tid, minus kostnaden och besväret med resor.

Platser

Dubai

Address
Office No: 2302, The Prism Towers,
Business Bay,

Dubai, Dubai, Förenade arabemiraten