Läs den officiella beskrivningen

Välkommen till Horizon International Flight Academy

Baserat på Al Ain internationella flygplats och specialbyggda för flygträning, Horizon International Flight Academy har som riktmärke för pilotutbildningen i Mellanöstern.

Det året runt klart och väderförhållanden i Al Ain har färre dagar förlorade på grund av dåligt väder och terrängen har den ytterligare fördelen att presentera många möjligheter för begränsade kraftscenarier, berg flygande, och öken utbildningarna Vi levererar oöverträffad flygträning, erbjuder helikopterpilot kurser. Vår personal och studenter fortsätter att fokusera på att uppnå bästa möjliga resultat och därför får de bästa möjliga fördelarna för anställning som pilot.

Horisont Flight Academy

OM OSS

Mellanöstern Premier Flight Training Organization

Horizon är en världsklass flygutbildning organisation som tillhandahåller innovativa, skräddarsydda utbildningslösningar till kommersiella och militära kunder i södra Asien, Mellanöstern och Nordafrika. Med en 5000 kvadratmeter anläggning vid Al Ain International Airport, sysselsätter Horizon flykt utbildningsprogram state-of-the-art utrustning och utnyttjar de bästa resurserna för pilotutbildningssyfte.

Godkänt av FAE GCAA och EASA

Exemplifierande höga krav på krav drift och säkerhet, Horizon utbildningsprogram följer Europeiska byrån för luftfartssäkerhet (EASA), tidigare gemensamma luftfartsmyndigheten (JAA) kursplan. Utbildningarna för både fasta och roterande vingar bär UAE General Civil Aviation Authority (GCAA) godkännande, och dessutom fast vinge utbildningar är godkända av EASA.

Horizon utbildningar till privatpersoner och institutioner över hela bredden av flygbesättningar, från Private Pilot License to trafikflygarcertifikat flygcertifikat och flyginstruktören betyg. Det är akademin valt för Etihad Airways kommersiell pilot utbildningsprogram och ger också utbildning inom sektorerna försvars- och polis. Akademin har samlat över 70.000 flygtimmar med mer än 500 pilot- och instruktör akademiker.

En växande fotavtryck

Med exponentiell tillväxt förutspås för flygindustrin fortsätter Horizon att utöka sin utbildning kompetens och kundportföljen. I syfte att vara den ledande flygutbildning organisation i södra Asien, Mellanöstern och Nordafrika, är Horizon flyttar in södra asiatiska marknaden, vilket ger sin utbildning expertis till en bredare kundbas.

Horizon har slutfört ett joint venture-avtal med Abu Dhabi Aviation (ADA), för att upprätta en avancerad flygträning anläggning i Abu Dhabi för att betjäna globala kommersiella och försvarskunder. Expansionen i full rörelse simulatorträning främjar Horizon uppdrag att vara i framkant av flygträning teknik och innovativt lärande samtidigt som den erbjuder flexibla, kostnadseffektiva, skräddarsydda lösningar till sina kunder som hade de högsta kraven på säkerhet, kvalitet och effektivitet.

Om Mubadala

Den Mubadala uppdrag är att utnyttja kompetens och resurser för att skapa hållbara ekonomisk avkastning, bygga företag, utveckla kompetenskluster och skapa nya industrier. Företaget strävar efter att vara en katalysator för att underlätta Abu Dhabi ambitiösa 2030 plan för att omvandla den lokala ekonomin.

Mubadala Aerospace är en Mubadala affärsenheten hjälper till att etablera Abu Dhabi som en global rymd nav, en hörnsten i emiratet ekonomiska diversifieringsstrategi, genom ett långsiktigt, kapitalintensiva investeringar. Mubadala Aerospace investerar intelligent i ett nätverk av internationella företag som levererar prestanda i världsklass, innovativa produkter och mervärdestjänster till sina kunder, smide inbördes gynnsamma partnerskap och utnyttja marknadsmöjligheter.

Med fokus på en rad sektorer som MRO, OEM, Aerostructures, och flygutbildning, sin portfölj av företag inkluderar: ADAT, Sanad, Strata, SR Technics, Horisont, AMMROC och Piaggio Aero. Vart och ett av dessa företag har visat kompetens inom sitt område och utför med en ömsesidig strävan att vara bäst i klassen. Bostäder många av dessa världsklass är Nibras Al Ain Aerospace Park ligger i Abu Dhabi staden Al Ain. Denna park är gemensamt skapat av Mubadala Flyg Abu Dhabi Airport Company (ADAC).

Genom att investera i lokala talanger, är Mubadala Aerospace utvecklar morgondagens ledare skapar en miljö där de kan uppnå sin potential. Mubadala Aerospace erbjuder världsklass stipendier och praktikplatser med hög profil företag som tillhandahåller UAE medborgare med tillgång till de bästa internationella program.

Mubadala Aerospace också att investera i forskning och utveckling, skapa kunskapskapital, och främja en hemmagjord bas av information som kan användas för att främja den globala flygindustrin och upprätthålla en konkurrensfördel. Mubadala Aerospace tillhandahåller ledande lösningar redo för användning inom den lokala, regionala och globala flygindustrin.

Horisont Flight Academy

Vår vision, mission och värderingar

Vision

Att vara den ledande flygutbildningsorganisationen i Mellanöstern, stödja tillväxten av den regionala flygindustrin och leverera hållbara ekonomisk avkastning för våra intressenter.

Mission

Genom att leverera innovativa, utbildningslösningar i världsklass och ständigt växande och anpassa vårt erbjudande ger vi en exceptionell utbildning upplevelse för piloter och kostnadseffektiv, mervärdeslösningar för kunderna.

Ämne

Vi är rigorösa, systematiska och genomgripande säkerställa de högsta normerna för säkerhet, kvalitet och effektivitet i allt vi gör.

Världsklass

Vi strävar efter att sätta en ny kvalitet riktmärke för regionen. Vi söker innovativa lösningar för att ständigt förbättra vår service.

Lagarbete

Vi förstår styrkan i ett team. Vi arbetar tillsammans, dela ansvar och framgång för att nå vårt gemensamma mål.

Kundfokuserad

Vi är fast beslutna att skapa mervärde för våra kunder. Vi skapar skräddarsydda program och "skräddarsydda" lösningar som uppfyller deras individuella behov.

driven

Vi drivs att lyckas leverera på vårt uppdrag och utrusta våra intressenter med de resurser de behöver för att växa.

Horisont Flight Academy
Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

Kurser

Horizon International Flight Academy

Syftet med kursen är att utbilda piloter till den kompetensnivå som krävs för att utfärda ett CPL (H). CPL är erforderlig licens om du vill flyga helikoptrar som en karri ... [+]

Syftet med kursen

Syftet med kursen är att utbilda piloter till den kompetensnivå som krävs för att utfärda ett CPL (H). CPL är erforderlig licens om du vill flyga helikoptrar som en karriär. Horizon CPL (H) -kursen är tillgänglig för ab-initio trainee piloter. Den är utformad för att ta elever från noll flygtimmar hela vägen till frågan om en GCAA CPL (H) licens utan tidigare flygande erfarenhet som krävs.

Kursplan Kursens Teoretiska kunskaper: 450 timmar Flygutbildning: 137 timmar (Minimum) Längden på utbildningen: 53 veckor (minimum)

Struktur Kursens

CPL Kursen är en heltid utbildningsprogram bestående av datorbaserad utbildning och klassrumsutbildning. Syftet med marken skolan är att utrusta blivande piloter med flygteori för att behålla och tillämpa denna kunskap i flygande. Teoriplanen för CPL (H) -kursen omfattar följande ämnen:... [-]

Förenade arabemiraten Abu Dhabi
September 2020
Engelska
Heltid
53 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska
Horizon International Flight Academy

Syftet med Flight Instructor kursen är att ge den kandidat med förmåga att undervisa en elev till den nivå som krävs för utfärdande av en licens. ... [+]

Syftet med kursen

Syftet med Flight Instructor kursen är att ge den kandidat med förmåga att undervisa en elev till den nivå som krävs för utfärdande av en licens.

Kursplan Kursens Teoretiska kunskaper: 125 timmar Flygutbildning: 31,5 timmar Längden på utbildningen: 14 veckor

Struktur Kursens

FI (H) är en heltid utbildningsprogram student instruktörer öva planeringen av klassrummet lektionstider och utveckla sin förmåga att ge korta och långa genomgångar. Under denna fas student instruktör kommer att lära sig att demonstrera och utvärdera alla övningar från högersätet.

Behörighet Ett giltigt UAE GCAA CPL eller ATPL ... [-]
Förenade arabemiraten Abu Dhabi
September 2020
Engelska
Heltid
14 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska
Horizon International Flight Academy

Syftet med instrumentbehörighet utbildningen är att utbilda en kandidat till den kompetensnivå som krävs för utfärdande av en instrumentbehörighet. ... [+]

Syftet med kursen

Syftet med instrumentbehörighet utbildningen är att utbilda en kandidat till den kompetensnivå som krävs för utfärdande av en instrumentbehörighet. En instrumentbehörighet krävs för en pilot att flyga under instrumentflygregler (IFR).

Kursplan Kursens Teoretiska kunskaper: 210 timmar Flygutbildning: 50 timmar Längden på utbildningen: 17 veckor

Struktur Kursens

IR (H) Kursen är en heltid utbildningsprogram kursplanen omfattar följande ämnen:

Air Law Navigering Radio Navigation Kommunikation human Performance Aircraft General Knowledge AGK Instruments Meteorologi Färdplanering operativa procedurer ... [-]
Förenade arabemiraten Abu Dhabi
September 2020
Engelska
Heltid
17 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska
Horizon International Flight Academy

Syftet med kursen är att utbilda kvalificerade militära piloter för att erhålla en GCAA CPL (H) licens. ... [+]

Syftet med kursen

Syftet med kursen är att utbilda kvalificerade militära piloter för att erhålla en GCAA CPL (H) licens.

Kursplan Kursens Teoretiska kunskaper: 300 timmar "Extra" Flygutbildning: 15 timmar Längden på utbildningen: 21 veckor

Struktur Kursens

Kursplanen i QMP (H) Kursen omfattar följande ämnen:

Air Law Allmän luftfartygskunskap inkl. Instrumentation Mass & Balance Flygplanets prestanda Färdplanering human Performance Meteorologi Navigering Radio Navigation operativa procedurer Principer för Flight Kommunikation

Behörighet Möt GCAA Class One medicinsk standard Go... [-]
Förenade arabemiraten Abu Dhabi
September 2020
Engelska
Heltid
21 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska

HORIZON FLIGHT ACADEMY