Horizon International Flight Academy

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Välkommen till Horizon International Flight Academy

Baserat på Al Ain internationella flygplats och specialbyggda för flygträning, Horizon International Flight Academy har som riktmärke för pilotutbildningen i Mellanöstern.

Det året runt klart och väderförhållanden i Al Ain har färre dagar förlorade på grund av dåligt väder och terrängen har den ytterligare fördelen att presentera många möjligheter för begränsade kraftscenarier, berg flygande, och öken utbildningarna Vi levererar oöverträffad flygträning, erbjuder helikopterpilot kurser. Vår personal och studenter fortsätter att fokusera på att uppnå bästa möjliga resultat och därför får de bästa möjliga fördelarna för anställning som pilot.

Horisont Flight Academy

OM OSS

Mellanöstern Premier Flight Training Organization

Horizon är en världsklass flygutbildning organisation som tillhandahåller innovativa, skräddarsydda utbildningslösningar till kommersiella och militära kunder i södra Asien, Mellanöstern och Nordafrika. Med en 5000 kvadratmeter anläggning vid Al Ain International Airport, sysselsätter Horizon flykt utbildningsprogram state-of-the-art utrustning och utnyttjar de bästa resurserna för pilotutbildningssyfte.

Godkänt av FAE GCAA och EASA

Exemplifierande höga krav på krav drift och säkerhet, Horizon utbildningsprogram följer Europeiska byrån för luftfartssäkerhet (EASA), tidigare gemensamma luftfartsmyndigheten (JAA) kursplan. Utbildningarna för både fasta och roterande vingar bär UAE General Civil Aviation Authority (GCAA) godkännande, och dessutom fast vinge utbildningar är godkända av EASA.

Horizon utbildningar till privatpersoner och institutioner över hela bredden av flygbesättningar, från Private Pilot License to trafikflygarcertifikat flygcertifikat och flyginstruktören betyg. Det är akademin valt för Etihad Airways kommersiell pilot utbildningsprogram och ger också utbildning inom sektorerna försvars- och polis. Akademin har samlat över 70.000 flygtimmar med mer än 500 pilot- och instruktör akademiker.

En växande fotavtryck

Med exponentiell tillväxt förutspås för flygindustrin fortsätter Horizon att utöka sin utbildning kompetens och kundportföljen. I syfte att vara den ledande flygutbildning organisation i södra Asien, Mellanöstern och Nordafrika, är Horizon flyttar in södra asiatiska marknaden, vilket ger sin utbildning expertis till en bredare kundbas.

Horizon har slutfört ett joint venture-avtal med Abu Dhabi Aviation (ADA), för att upprätta en avancerad flygträning anläggning i Abu Dhabi för att betjäna globala kommersiella och försvarskunder. Expansionen i full rörelse simulatorträning främjar Horizon uppdrag att vara i framkant av flygträning teknik och innovativt lärande samtidigt som den erbjuder flexibla, kostnadseffektiva, skräddarsydda lösningar till sina kunder som hade de högsta kraven på säkerhet, kvalitet och effektivitet.

Om Mubadala

Den Mubadala uppdrag är att utnyttja kompetens och resurser för att skapa hållbara ekonomisk avkastning, bygga företag, utveckla kompetenskluster och skapa nya industrier. Företaget strävar efter att vara en katalysator för att underlätta Abu Dhabi ambitiösa 2030 plan för att omvandla den lokala ekonomin.

Mubadala Aerospace är en Mubadala affärsenheten hjälper till att etablera Abu Dhabi som en global rymd nav, en hörnsten i emiratet ekonomiska diversifieringsstrategi, genom ett långsiktigt, kapitalintensiva investeringar. Mubadala Aerospace investerar intelligent i ett nätverk av internationella företag som levererar prestanda i världsklass, innovativa produkter och mervärdestjänster till sina kunder, smide inbördes gynnsamma partnerskap och utnyttja marknadsmöjligheter.

Med fokus på en rad sektorer som MRO, OEM, Aerostructures, och flygutbildning, sin portfölj av företag inkluderar: ADAT, Sanad, Strata, SR Technics, Horisont, AMMROC och Piaggio Aero. Vart och ett av dessa företag har visat kompetens inom sitt område och utför med en ömsesidig strävan att vara bäst i klassen. Bostäder många av dessa världsklass är Nibras Al Ain Aerospace Park ligger i Abu Dhabi staden Al Ain. Denna park är gemensamt skapat av Mubadala Flyg Abu Dhabi Airport Company (ADAC).

Genom att investera i lokala talanger, är Mubadala Aerospace utvecklar morgondagens ledare skapar en miljö där de kan uppnå sin potential. Mubadala Aerospace erbjuder världsklass stipendier och praktikplatser med hög profil företag som tillhandahåller UAE medborgare med tillgång till de bästa internationella program.

Mubadala Aerospace också att investera i forskning och utveckling, skapa kunskapskapital, och främja en hemmagjord bas av information som kan användas för att främja den globala flygindustrin och upprätthålla en konkurrensfördel. Mubadala Aerospace tillhandahåller ledande lösningar redo för användning inom den lokala, regionala och globala flygindustrin.

Horisont Flight Academy

Vår vision, mission och värderingar

Vision

Att vara den ledande flygutbildningsorganisationen i Mellanöstern, stödja tillväxten av den regionala flygindustrin och leverera hållbara ekonomisk avkastning för våra intressenter.

Mission

Genom att leverera innovativa, utbildningslösningar i världsklass och ständigt växande och anpassa vårt erbjudande ger vi en exceptionell utbildning upplevelse för piloter och kostnadseffektiv, mervärdeslösningar för kunderna.

Ämne

Vi är rigorösa, systematiska och genomgripande säkerställa de högsta normerna för säkerhet, kvalitet och effektivitet i allt vi gör.

Världsklass

Vi strävar efter att sätta en ny kvalitet riktmärke för regionen. Vi söker innovativa lösningar för att ständigt förbättra vår service.

Lagarbete

Vi förstår styrkan i ett team. Vi arbetar tillsammans, dela ansvar och framgång för att nå vårt gemensamma mål.

Kundfokuserad

Vi är fast beslutna att skapa mervärde för våra kunder. Vi skapar skräddarsydda program och "skräddarsydda" lösningar som uppfyller deras individuella behov.

driven

Vi drivs att lyckas leverera på vårt uppdrag och utrusta våra intressenter med de resurser de behöver för att växa.

Horisont Flight Academy

Platser

Abu Dhabi

Horizon International Flight Academy

Address
majlis Alain - Shakhboot Bin Sultan St - Abu Dhabi - United Arab Emirates
Abu Dhabi, Abu Dhabi, Förenade arabemiraten
Telefon
+971 3 785 5550