Läs den officiella beskrivningen

Välkommen till MECAT

MECAT är en banbrytande och innovativa utbildning akademi som är oöverträffad i sin framåtblickande och vetenskapligt förhållningssätt till utbildning och bygga kreativa, väl avrundad professionell. Active Learning utgör vår modus operandi.

Vårt team av experter, tränare, mentorer och lärare delar en filosofi som har sina rötter i den senaste pedagogiska metoder, med stöd av vetenskapliga upptäckter att erbjuda en ny syn på lärande och utbildning.

Vår historia

MECAT är en multinationell utbildningsorganisation med kontor i USA, Förenade Arabemiraten och Libanon. Vår resa började i början av 1990, utbildning yrkesmän inom områdena Business, utbildning och datavetenskap. Våra praktikanter intar idag ledande positioner inom sina kompetensområden, och tillskriver mycket av sin framgång till högkvalitativ utbildning levereras av MECAT.

År 2000 MECAT grundade Modern University for Business och Science, en av de mest framgångsrika libanesiska universitet i det nya århundradet, med ett åtagande att modernisera den högre utbildningen i Mellanöstern. MECAT kunde störta många av de arkaiska och klassiska metoder i undervisningen genom att fokusera på praktisk utbildning och främja kreativitet och innovation.

MECAT resa fortsätter med nya kontor i USA, där det är navet i innovation, teknik och kreativitet i Silicon Valley i Kalifornien. Våra nya kontor i Dubai, Förenade Arabemiraten på Dubai Knowledge Village föra de senaste framstegen i näringslivet, utbildning, socialt arbete och forskning i Mellanöstern och se till att framgång och utveckling inte förbli slumpmässiga processer, utan välutvecklad och klar individ och organisationsstrategier.

VÅR FILOSOFI

MECAT är en banbrytande och innovativa utbildning akademi som är oöverträffad i sin framåtblickande och vetenskapligt förhållningssätt till utbildning. Vi strävar efter att bygga en kreativ, framgångsrik, väl avrundad professionell. Aktivt lärande utgör vår modus operandi och våra metoder utnyttjar det senaste i världen av utbildnings neurovetenskap och teknik. MECAT team av experter, tränare, mentorer och lärare delar en filosofi som har sina rötter i moderna pedagogiska metoder för att erbjuda en ny syn på lärande och utbildning. Vi skiljer oss från konkurrenterna genom att vara det enda akademin anställa läroplaner som integrerar innovativa upptäckter inom områdena psykologi, neurovetenskap, och utbildning.

Vårt huvudsakliga fokus är att utveckla kunskapsbasen, affärssinne och tekniska kompetensen hos våra praktikanter, förutom skräddarsydda strategiska planer för hela organisationer. Våra kunder ska räkna med att få den högsta standarden inom utbildning, så att de kan ta itu med de dagliga utmaningarna i en snabbrörlig, ständigt föränderlig arbetsmiljö genom vetenskapligt och praktiskt beprövade lösningar rotade i designtänkande och tillväxt tänkesätt.

vår Kursplaner

Våra kursplaner är noggrant utformade för att engagera praktikanter i aktivt lärande, vilket gör att studenterna att vara engagerad i materialet, i stället för att passivt lyssna på information om det. Aktiv inlärning tillåter eleverna att behärska en uppsättning anpassningsbara kunskaper där materialet blir intuitiv. Det flippade klassrummet, interaktiva föreläsningar och öppen källkod och egenutvecklade digitala plattformar är bara exempel på de metoder som används i vår träning. Kritiska kognitiva färdigheter introduceras genom metoder som utnyttjar vetenskapen om att lära sig att förstärka viktiga begrepp. Vi ser till att våra praktikanter växer bemästra den utbildning som vi erbjuder, genom att utbilda dem på nya kognitiva färdigheter och grundläggande metoder för att utveckla och använda sina kunskaper.

Valfri Online / Distansundervisning Närvaro

Studenter är också tillåtet att skriva in sig vid MECAT på en online / distansutbildning.

Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

Kurser

MECAT

Var glad och effektiv på det personliga, sociala och karriär nivå! Denna kurs ger 65 tips som kan minska negativa tankar och stress och ändra din mentalitet när du är und ... [+]

Om kursen

Var glad och effektiv på det personliga, sociala och karriär nivå! Denna kurs ger 65 tips som kan minska negativa tankar och stress och ändra din mentalitet när du är under tryck. Njut av att lära sig att hantera svåra situationer, att vara mer självsäker, förlåt, och leva lyckliga.

Målgrupp

Individer längtan att leva lyckligt inklusive entreprenörer, chefer, administratörer, studenter, teamledare eller medarbetare som söker självförbättring.

Inlärningsmål

Denna kurs guidar dig att utveckla lycka genom intressanta metoder. Den fokuserar på att minska stress, hantera svåra situationer, välbefinnande, självförtroende, självkänsla, ilska och utveckla en attityd av förlåtelse.... [-]

Förenade arabemiraten Dubai
September 2020
Engelska
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska
MECAT

Denna kurs ger dig möjlighet att få omfattande kunskap om och förståelse för de principer och praxis för företagsledning. Detta inkluderar en inblick i verksamhetsstyrnin ... [+]

Om kursen

Denna kurs ger dig möjlighet att få omfattande kunskap om och förståelse för de principer och praxis för företagsledning. Detta inkluderar en inblick i verksamhetsstyrning, human resource management, redovisning, marknadsföring, företags- och ekonomisk förvaltning och en insikt om viktiga kunskaper om företagande.

Målgrupp

Denna kurs rekommenderas för dem som vill främja sina kunskaper och förståelse för företagsledning och entreprenörskap. Det kommer också att öka utsikter anställd karriär.

Inlärningsmål

Kursen kommer att lära dig hur organisationer hanteras, strukturer och mål som är involverade, och hur man ska värdera ett företags prestanda genom att använda nyckeltal (KPI). Du kommer att bli mer medvetna om företagsledning stilar och miljöfaktorer förvaltning bör tänka på. Du kommer att känna funktionen för personalchefer, verksamhetschefer, projektledare och revisorer. Den här kursen hjälper dig att känna igen de personliga egenskaper hos en entreprenör och de viktigaste faktorerna som en entreprenör bör överväga att bli framgångsrika.... [-]

Förenade arabemiraten Dubai
September 2020
Engelska
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska
MECAT

När vi reser, äta, eller tillbringa en kväll hemifrån, vi njuter 'gästfrihet'. Denna kurs kommer att hjälpa dig att upptäcka olika aspekter av hushållning, mat och dryck ... [+]

Om kursen

När vi reser, äta, eller tillbringa en kväll hemifrån, vi njuter 'gästfrihet'. Denna kurs kommer att hjälpa dig att upptäcka olika aspekter av hushållning, mat och dryck och facilities management. Det kommer att ge dig kunskap om olika affärs- och operativa funktioner i branschen.

Målgrupp

Ledare, arbetsledare, chefer och alla anställda i hotell- och besöksnäringen

Inlärningsmål

Kursen fokuserar på att utveckla yrkeskompetens som effektiv kommunikation och kundservice, informationsteknik, lagarbete och ledarskap. Dessutom allmän förvaltning av ett hotell som en organisation, inklusive mat och dryck, operationer, strategisk human resource management, och försäljning och marknadsföring inom hotell- och besöksnäringen.... [-]

Förenade arabemiraten Dubai
September 2020
Engelska
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska
MECAT

Kursen ger en omfattande förståelse av händelsen verksamheten. Deltagarna får lära sig de grundläggande aspekterna av att organisera en händelse. ... [+]

Om kursen

Kursen ger en omfattande förståelse av händelsen verksamheten. Deltagarna får lära sig de grundläggande aspekterna av att organisera en händelse.

Målgrupp

Denna kurs rekommenderas för dem som söker ett jobb i event management och projektledare som vill förbättra sina kunskaper och förbättra sin karriär.

Inlärningsmål

Kursen ger dig med många färdigheter för att framgångsrikt hantera en händelse. Du får lära dig att planera, samordna, genomföra och utvärdera en händelse.

Valfri Online / Distansundervisning Närvaro

Studenter är också tillåtet att skriva in sig i den här kursen på en online / distansutbildning.[-]

Förenade arabemiraten Dubai
September 2020
Engelska
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska
MECAT

Moms eller ”mervärdesskatt” tas ut på varor och tjänster som köps av omlokalisering företag och deras kunder. Många tror att moms gäller bara i Europa när i själva verket ... [+]

Om kursen

Moms eller ”mervärdesskatt” tas ut på varor och tjänster som köps av omlokalisering företag och deras kunder. Många tror att moms gäller bara i Europa när i själva verket denna skatt är vanligt i hela världen. För närvarande har cirka 145 länder i världen genomfört en moms, och OECD har varit känt att säga att ”spridningen av mervärdesskatt har varit den viktigaste utvecklingen i beskattningen under det senaste halvseklet.” Eftersom moms kan ha en betydande ekonomiska konsekvenser för ditt företag, oavsett plats eller om du är kund eller tjänsteleverantören, är det viktigt att chefer inom omlokalisering branschen har en god förståelse för vad moms i syfte att undvika onödiga kostnader . Som ett resultat, är det obligatoriskt för alla länder, alla branscher har den relativa information om moms.... [-]

Förenade arabemiraten Dubai
September 2020
Engelska
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska
MECAT

Kursen introducerar deltagarna till olika delar av modebranschen verksamhet, och ger medvetenhet i hur de fungerar, och en inblick i vilket område deltagarna kanske gilla ... [+]

Om kursen

Kursen introducerar deltagarna till olika delar av modebranschen verksamhet, och ger medvetenhet i hur de fungerar, och en inblick i vilket område deltagarna kanske gillar att arbeta i. Deltagarna kommer att ta en kort titt på de viktigaste aktörerna och deras verksamhet inom branschen.

Målgrupp

Kursen ger utmärkt tillfälle för icke-mode yrkesverksamma att få kunskap för att börja sin karriär eller verksamhet i modevärlden.

Inlärningsmål

I kursen ingår en historia av modebranschen struktur och där det nu är en titt på hur mode designat och utvecklat olika typer av återförsäljare, köpa och tillverkningsmetoder, marknadsföring och PR och karriär och affärsmöjligheter som finns i branschen.... [-]

Förenade arabemiraten Dubai
September 2020
Engelska
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska
MECAT

Intressenter och kunders förväntningar, sammankopplade försörjningskedjor, teknik utvecklas och regelefterlevnad ska alla lyckats uppnå bästa resultat. Dessa kräver riskh ... [+]

Om kursen

Intressenter och kunders förväntningar, sammankopplade försörjningskedjor, teknik utvecklas och regelefterlevnad ska alla lyckats uppnå bästa resultat. Dessa kräver riskhantering, planering, kommunikation och genomförande för alla organisationer.

Målgrupp

Denna kurs är fördelaktigt för företag som har särskilda riskhanteringsfunktioner; det kommer att hålla dem uppdaterade med alla aspekter av riskhantering. Det är också viktigt för organisation utan risk ledningsfunktioner för att lära sig praktiska metoder och verktyg för riskhantering.

Inlärningsmål

Huvudsyftet med denna kurs är att lära sig att hantera hot och maximera möjligheterna. Utbildningen är anpassad utifrån ditt företag typ och organisatoriska behov. Det kommer att hjälpa dig att lära sig nya färdigheter och träna nya tekniker för riskhantering.... [-]

Förenade arabemiraten Dubai
September 2020
Engelska
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska
MECAT

Kursen syftar till att ge deltagarna med en stark grund av principerna för småbarnsfostran. Den kombinerar de viktigaste aspekterna av den tidiga barndomen undervisning o ... [+]

Om kursen

Kursen syftar till att ge deltagarna med en stark grund av principerna för småbarnsfostran. Den kombinerar de viktigaste aspekterna av den tidiga barndomen undervisning och betonar de olika stadierna av lärande som stöder utveckling under de tidiga barnaåren.

Målgrupp

Denna kurs är oerhört bra för tidiga barndomen lärare, kursansvariga, läroplansutvecklare, konsulter i samband med förskolor, alla i samband med barnomsorg, och för dem som planerar att öppna en förskola.

Inlärningsmål

Denna kurs bekantar deltagarna med grundläggande begrepp och teorier om tidig barndom undervisning tillsammans med de praktiska pedagogiska färdigheter för att göra sig redo att möta utmaningar av olika förskola klassrum av 21-talet. Kursen introducerar även praktikanter till tankeram för att designa och utveckla aktiviteter som skulle utrusta unga elever med grundläggande läs-, skriv-, lyssna och tala färdigheter. Praktikanter kommer också att utrustas med de kunskaper och färdigheter för att främja räknekunskaper färdigheter, problemlösning och sociala färdigheter på dagis barn genom blocket lek och matematik aktiviteter.... [-]

Förenade arabemiraten Dubai
September 2020
Engelska
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska
MECAT

Detta är flaggskeppet kurs i vår utbildning division som betonar instruktions planering, olika undervisningsmetoder och strategier. Eleverna kommer att introduceras till ... [+]

Om kursen

Detta är flaggskeppet kurs i vår utbildning division som betonar instruktions planering, olika undervisningsmetoder och strategier. Eleverna kommer att introduceras till den senaste forskningen och utvecklingen inom undervisningsmetoder och pedagogiska metoder som fokuserar på elevernas engagemang och förståelse. Deltagarna kommer att kunna utöva de tekniker och tillvägagångssätt som diskuterats och förstå de fördelar och begränsningar av varje.

Målgrupp

Lärare och pedagoger som vill utmärka sig i sin karriär och få en bättre förståelse för vetenskapen om lärande och den senaste forskningen stöder den globala trenderna inom pedagogik.

... [-]

Förenade arabemiraten Dubai
September 2020
Engelska
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska

MECAT is here for you