Phoenix Educational Institute

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Phoenix Educational Institute

Slutet av 2005

Phoenix återuppfunnit det sätt på vilket arbetande vuxna skulle kunna uppnå en högre utbildning och gjorde akademisk innovation, kvalitet och ansvars dess signum. Det banade väg för en utbildnings- och servicemodell med särskild inriktning mot hur vuxna lär sig bäst och gjorde sina program allmänt tillgängliga för yrkesverksamma som använder sunt förnuft schemaläggning och fräscha nya metoder för akademisk leverans.

Institutet har fått allmänt erkännande för hög kvalitet inom inlärning utbildning av god kvalitet bedömning, god service och organisatorisk prestanda.

Phoenix är verkligen en annan typ av Institute, vars tid har kommit. Fråga bara dess fakulteter och personal som är passionerat ägnas åt undervisning och tjäna 1500 och fler studerande på institutet och på nätet hela Emirates.

Phoenix Educational Institute Startade 2005 november tillgodose arbetande vuxna som söker högre utbildning genom att erbjuda bekväma klass gånger. Driven av innovation inom utbildning, har vi banat väg för många av de bekvämligheter som professionella studenter nu njuta - kvällskurser, flexibel schemaläggning, kontinuerlig registrering, en elevcentrerad miljö, fredag ​​klasser, ett välutrustat bibliotek och datorsimuleringar.

Vad som väntar när du kommer igång

Vad kommer att vara annorlunda om du tjänat en certifiering från Phoenix? Du. Om du tror att du vill göra en förändring till det bättre i ditt liv, vad är det som hindrar dig? Kanske är det att gnagande röst som talar om, "det är för sent." Eller "Varför bry sig?" Eller "Det finns ingen tid." Listan är oändlig. Och vi vet att kan vara obevekliga tjat röst.

Du kan även undra vad skillnaden en certifiering kan göra i ditt liv. Denna förteckning är oändlig också: förtroende, kunskap och självtillfredsställelse. Om du tror att du vill göra en förändring till det bättre, nu är det dags.

På Phoenix, en Training Centre som är fokuserad på varje elevs framgång, vi ser till att du är i mitten av din utbildning. När du komma i kontakt med oss, får du tala om dessa tvivel som du kan ha. En Anmälan rådgivare kommer att lyssna på dig och diskutera hur du får från dag till i morgon. Du får tala om vad som är bäst för dig, vilken typ av lärande som fungerar för dig och hur du föreställa din framtid.

Oavsett om du vill lära dig på nätet bland studenter som kan ligger tvärs över gatan eller över hela världen eller vill gå till en lokal klassrum så att du kan få undervisning ansikte mot ansikte, kommer din instruktör vet vem du är. I själva verket, från den dag du registrerar, till den dag du går över scenen för att ta emot din certifiering ett team av rådgivare kommer att vara med dig förklara nästa steg. Fram till den nästa steg är helt på egen hand. Och är du redo.

Kontakta oss idag. Vi kommer att övervinna det gnagande röst tillsammans.

Platser

Dubai

Address
Karama Centre Building
Suite No 115, D Block
Karama

Dubai, Dubai, Förenade arabemiraten