The College of Fashion & Design, Dubai

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

College of Fashion and Design har anpassat sina initiativ till UAE: s "Vision 2021 - Att bli ett globalt modecentrum" genom att främja pedagogisk excellens inom mode och design.

CFD är den enda omfattande Fashion Design och Fashion Business Management College i regionen som strävar efter att berika och bemyndiga kreativa och entreprenörsliga sinnen att anpassa sin framtid.

Med världsklass infrastruktur och anläggningar, state-of-the-art teknik, erfaren global fakultet, multikulturell studentbas, internationell läroplan och ambitiösa tillväxtplaner. CFD erbjuder studenter exceptionella karriärmöjligheter i den ständigt utvecklande och progressiva världen av mode och design. Det olika valet av fyra distinkta koncentrationer är skräddarsydd för att utveckla tekniska och intellektuella förmågor samtidigt som studenter hjälper till att behärska grunden för designen.

Vision

Att vara ett främsta mode- och designhögskolan som främjar en lärmiljö, främjar forskning och stimulerar innovation för att stärka studenter.

Mission

Att vara bland de ledande globala institutionerna inom ackrediterad mode och designutbildning genom forskning, innovation och excellens i mångkulturell kollegiala erfarenheter för studenter, personal och branschpartners.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se Diplom » Se Kandidatprogram »

Program

Skolan erbjuder också:

Diplom

Diplom I Mode Och Design

Campusstudier Heltid September 2018 Förenade arabemiraten Dubai

Diplom i mode och design är en 2-årig läroplan som är utformad för att ge studenterna en bred exponering för alla aspekter av mode. [+]

Diplom i mode och design är en 2-årig läroplan som är utformad för att ge studenterna en bred exponering för alla aspekter av mode. Undersökningsplanen för nedre divisionen uppmuntrar till integration av elevernas förväntad karriär inom större, mer omfattande och flera sammanhang.

Struktur

DFDs läroplanstruktur består av 33 högskolepoäng Core Fashion and Design kurser, 24 högskolepoäng Allmänna kurser och 6 studiepoäng Mode och Design Valfria kurser. Totalt krävs 63 högskolepoäng för examen.

Allmänna kurser ESCS1101 Väsentliga färdigheter för framgång i skolan ACWR 1102 akademisk skrivning MATH 1103 Matematik PRSK 1201 Presentationskunskaper PBSP 1202 Public speaking SOAP 1204 Software Applications for Fashion ENVS 2105 Miljövetenskap IWAR 2201 Art of Islamic World Grundläggande kurser SSFA 1104 Mode Sociala Studier DWFI 1105 Ritnings- och modeillustration I INMG 1203 Introduktion till ledning ACFI 1205 Grunderna för redovisning och finans PMGC 2101 Mönstertillverkning och plaggkonstruktion I INAC 2102 Internationell konstkultur MRKT 2103 Introduktion till marknadsföring HIFA 2104 Modehistoria DISK 2202 Digitala färdigheter INRM 2203 Introduktion till forskningsmetoder FUFD 2204 Fundamentals of Fashion Design Karriärmöjlighet ... [-]