Läs den officiella beskrivningen

Zabeel International Institute of Management & Technology Grundades 1988 är ett ledande utbildnings-och yrkesutbildningscenter i UAE med tio filialer över hela landet. Det är ackrediterat av KHDA (Kunskap och mänsklig utveckling) och Utbildningsdepartementet i Dubai samt av University of Cambridge International Examination Board, Storbritannien; American Institute of Business & Management (AIBM), USA; Project Management Institute (PMI), USA; IATA / UFTAA, Montreal, Kanada; CIPS-UK; ACCA; CIMA etc. Vi erbjuder ett brett utbud av kurser från våra åtta akademier, inklusive teknik, flygbolag, finans, språk, IT, logistik, ledning och mjuka färdigheter. Zabeel-institutet har också en fullfjädrad företagsavdelning för att tillgodose företagens behov av träning.

Zabeels fördelar:

 • Mer än 26 års erfarenhet av att utbilda professionella chefer
 • Mottagare av många kvalitetsutmärkelser för utbildning sedan 1988
 • Kvalificerade och certifierade tränare
 • Sofistikerade laboratorier med avancerade maskiner och licensierad programvara
 • Certifikat intygade av utbildningsdepartementet, UAE
 • Huvudresurs och kursmaterial för referens
 • Gratis online support för vidare inlärning och hjälp
 • Gratis uppföljningsorienteringsseminarier, workshops med placeringshjälp
 • Företagsrådgivning - expertis som tillhandahålls inom något område eller bransch
 • Speciella högnivå 1-2 dagars träningsprogram för toppledning

VISION:

Förena människor och yrkesverksamma på alla nivåer genom utbildning i syfte att främja kreativt och kritiskt tänkande. Vi skapar grund för hållbar företagsbildning och selektiv inriktning för att förbättra företagets unika styrkor och fördelar.

UPPDRAGSBESKRIVNING:

Zabeel-institutets uppdrag är att skapa en hållbar pool av högkvalitativa yrkesverksamma inom företag, administration, ledning, teknik och ekonomi.

Dessutom lär det analytiskt, tydligt och kreativt tänkande, främja intellektuell medvetenhet, anpassad till kulturell, social och professionell utveckling.

Stora milstolpar:

 • 1988 - Erkänt av utbildningsdepartementet, UAE och godkänd intyg för kursbevis
 • 1992 - Främst med "RÄTT FÖR BÄSTA UTBILDNINGSINSTITUTEN"
 • 2000 - Utveckling och start av rekryteringsklubben
 • 2001 - Introduktion av Management kurser, skräddarsydd för den livliga företagsamhället i UAE.
 • 2006 - Global och registrerad utbildningsleverantör, certifierad av Project Management Institute, USA
 • 2007 - Anknytning till akademiska högskolan i London, Storbritannien, vilket möjliggör vidare avancerad examen i olika kurser.
 • 2008 - Auktoriserad utbildningscenter för IATA, Montreal, Kanada
 • 2009 - Autoriserat träningscenter för EC Council, USA
 • 2014 - Öppnande av den 10: e filialen i UAE i Dubai Media City

grenar:

Zabeel har 10 centra över UAE, som är centralt belägna och väl förbundna med kollektivtrafik. För mer information om våra platser, vänligen klicka här.

Våra klienter

Vi erbjuder utbildning för både individer och företag.

Företags:

Vi arbetar med organisationer för att utveckla skräddarsydda träningslösningar för att minska prestandaklyftan. För mer information om våra företags kurser, klicka här.

individer:

Vi hjälper individer att få ytterligare kunskaper och färdigheter för att öka deras konkurrenskraft på arbetsmarknaden och i deras karriärutveckling.

Vi välkomnar delegater från alla branscher, inklusive bank-, olje-, petrokemisk-, läkemedels-, telekommunikations-, statssektorn, hamnar, transport, handel, import och export och många andra.

Våra studenter sträcker sig från receptionist till revisorer, administratörer till VD och seniorchefer till företagsledare. Utbildningsnivån hos våra studenter sträcker sig från matrikulering till akademiker, sedan ingenjörer till projektledning, doktorander till doktorer och doktorand. Åldern för eleverna varierar mellan 16 och 60 år.

Våra tränare och personal:

Kurser levereras av högt professionella och erfarna utbildare. Deras kompetens ger delegaterna överlägsen up-to-date träning, blandad med praktiska och vanliga fallstudier. Zabeel sysselsätter mer än 100 akademiker och supportpersonal.

Programmen undervisas på:
Engelska

Skolan erbjuder också:

Certifikat

Zabeel International Institute of Management and Technology

Detta program gör att du kan förbättra din kunskap i professionella ledarskapsförmåga och därigenom leda till framtida möjligheter. ... [+]

Detta program gör att du kan förbättra din kunskap i professionella ledarskapsförmåga och därigenom leda till framtida möjligheter.

Vem behöver programmet

Endast kandidater med två års erfarenhet av redovisning (kan skicka in det senare också) kan bedriva CMA-kvalifikationer. Detta gör den idealisk för proffs som redan är verksamma inom redovisning och människor som är angelägna om en karriärbyte.

lärandemål Beskriv den roll som budgetering spelar i den övergripande planerings- och prestationsbedömningsprocessen för en organisation Identifiera den roll som budgetering spelar för att utforma kortsiktiga mål och planera och styra verksamheten för att möta dessa mål. Identifiera användningen av känslighetsanalysen förbereda en kontantbudget Rekommendera resultatåtgärder och en periodisk rapporteringsmetod med angivna operativa mål och faktiska resultat Förstå fullständigt om Planering, budgetering, prognoser, resultathantering, kostnadshantering, strategisk planering, professionell kontroll och intern etik. Programinnehåll Del 1: Finansiell planering och kontroll ... [-]
Förenade arabemiraten Dubai
September 2019
Engelska
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska

Diplom

Zabeel International Institute of Management and Technology

Om du vill starta en karriär inom flygbolag, resor och tur, för att förstå rollen som Global Distribution System, är detta en ögonkontakt. ... [+]

Om du vill starta en karriär inom flygbolag, resor och tur, för att förstå rollen som Global Distribution System, är detta en ögonkontakt.

Vem behöver programmet Studenter som vill ha karriär inom resebranschen Junior resekonsulter Flygpersonal Turoperatörer som regelbundet handlar med resebyråer lärandemål Gör lämpliga researrangemang och bokningar Beräkna och citera lämpliga flygpriser Kompletta internationella resedokument i enlighet med gällande IATA-regler och förfaranden Var på framkanten för 2007 e-ticketing globalt genomförande Svar kundens frågor, citera priser och sälja turnéprodukter Förstå rollen som informationstek... [-]
Förenade arabemiraten Dubai
September 2019
Engelska
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska

Kurser

Zabeel International Institute of Management and Technology

CIPS erbjuder en branschstandardkvalificering som visar att arbetsgivare har avancerade färdigheter inom upphandling och leverans. Det formaliserar dina befintliga färdig ... [+]

CIPS erbjuder en branschstandardkvalificering som visar att arbetsgivare har avancerade färdigheter inom upphandling och leverans. Det formaliserar dina befintliga färdigheter och bygger på dem så att du kan tillämpa grunden för detta fascinerande yrke på jobb i upphandling och leverans i praktiskt taget alla företag eller branscher.

Studenter utvecklar avancerade färdigheter i förhandlingar, och förstår komplexiteten i kontrakt och andra kommersiella arrangemang. Du lär dig att mäta effektiviteten i försörjningskedjorna och analysera deras inverkan på ditt företag, och dyka djupare in i komplexiteten hos dina köpare / leverantörsrelationer. Anskaffningsprinciper tillämpas i ett antal olika sammanhang, som privat och offentlig sektor, icke-vinstdrivande och regering: du kommer att undersöka dessa och lära dig hur du hanterar de olika.... [-]

Förenade arabemiraten Dubai
September 2019
Engelska
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska
Zabeel International Institute of Management and Technology

Detta program bidrar till att utveckla en grundlig förståelse för HR Management. Du lär dig att implementera bästa praxis vid rekrytering och hur du utvecklar och antar e ... [+]

Detta program hjälper till att utveckla en grundlig förståelse av Human Resource (HR) Management. Du lär dig att implementera bästa praxis vid rekrytering och hur du utvecklar och antar effektiva HR-policies och rutiner.

Vem behöver programmet HR-chefer Utbildningspersonal och Supervisorer Administratörer Manpower Planning Officers Alla anställda som behöver en bred förståelse för HR-frågor lärandemål Förstå HR: s roll i belöningshantering Upptäck vikten av träning och utveckling och dess imp act på bottenlinjen Utforska successionsplaneringsmodeller och upptäck hur du ser till att dina affärskritiska roller inte äventyras Undersök ... [-]
Förenade arabemiraten Dubai
September 2019
Engelska
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska
Zabeel International Institute of Management and Technology

Projektledning Professionellt program som erbjuds av PMI som introducerar grunder och strategier för modern projektledning. ... [+]

Projektledning Professionellt program Erbjuds av PMI som introducerar grunder och strategier för modern projektledning.

Vem behöver programmet

Projektledare, programledare, QA: s, affärsanalyser, ingenjörer, konsulter och yrkesverksamma inom läkemedels-, finans-, bank- och telekomområdet som arbetar med levande projekt.

lärandemål

Man kommer att lära sig om Project Management Framework Work, Project Life Cycle Management, Tid, Kostnad, Risk, Kommunikationshantering, Kvalitetshantering, Kostnadsförvaltning involverad i ett projekt.

Programinnehåll Modul 1: Projektledning Modul 2: Projektlivscykel och organisation Modul 3: Projektledningsprocesser Mo... [-]
Förenade arabemiraten Dubai
September 2019
Engelska
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska