Zeus Consulting

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Utnyttja på många års erfarenhet i Mellanöstern, hjälper Zeus Consulting företag i olika områden optimera sin prestanda genom skräddarsydda Governance, Risk och Compliance lösningar. Vi arbetar med internationell bästa praxis för att säkerställa en effektiv drift resultatet av verksamheter.

Vi levererar rådgivningstjänster och certifierad utbildning riktar affärsstrategi, projekt, kvalitet, risk och service management, teknikanvändning och internationella standarder efterlevnad och rapportering. Alla kurser är fullt ackrediterad, som levereras av ledande utbildare med global erfarenhet.

Zeus Consulting stannar up-to-date med nya trender och har ett nätverk av experter ständigt specialiserat och växande sina kunskaper för att bäst förse våra kunder med aktuella verktyg, tekniker, metoder och teknik. Dessutom har vi en grön kvist som dyker upp från dess kärna fokuserar på att hjälpa företag med hållbara initiativ och införa nya sätt att kapitalisera på medan kulturellt och miljömässigt upprätthålla själva och jorden.

Zeus modell bygger på internationellt erkända Best Practices som riktar tre områden av verksamheten igång: människor, processer och teknik. Genom att införliva bästa praxis inom dessa områden, har Zeus förbättrad serviceleverans, produktivitet och verksamhet för många välrenommerade organisationer.

Vi och våra partners är duktiga på att anpassa internationella ramar för företagens behov, särskilt i Mellanöstern. Vår expertkunskap och kompetens i SFIA, TIPA, ITIL, PMI, PRINCE2, EFQM, GRI, och tycker att det tillsammans med våra olika erfarenheter med arabiska personer och kultur har gjort oss en större marknadsandel i Mellanöstern under en kort tid .

Vår vision, mission och värderingar

Vision

Avail till företag, internationella bästa praxis med kunskap översättning köra dem genom 21-talet innovativt och hållbart

Mission

Bygga på våra styrkor i styrning, efterlevnad, projekt, kvalitet, risk och service management för att vara förstahandsvalet för företag för ledarskap, strategi, hållbar tillväxt, innovation och kunskap för morgondagen. Utveckla en samarbetskultur mellan klienter och Zeus yrkesverksamma att maximera effektiv coachning och lösning leverans. Hjälp företag att växa på ett hållbart sätt för långvarig förverkligandet av nytta. Rikta affärsverksamhet, strategi och mål för industriledare till internationella standarder och kompetens att positivt påverka deras verksamhet, kundbas, gemenskap, och planeten.

Värden

Kvalitet - Aldrig kompromissa med kvaliteten Excellence - Sträva efter att upprätthålla och vara ledare för excellens Integritet - bifalla öppenhet och etisk relation med all personal, kunder och partners Grow - Utöka på kunskapsbasen och utveckling genom individuella och organisatoriska utveckling Samarbete - Arbetet med kunderna och inte bara för kunderna Hållbarhet - Ingen verksamhet kan utvecklas om det inte integrera miljön, människorna, och huvudstaden helt i sin funktion. Vi är skyldiga våra kunder, allmänheten och moder jord.

Platser

Dubai

Zeus Consulting

Address
Zeus Consulting
Dubai, UAE Knowledge Village, Block 13, Office G13

Dubai, Dubai, Förenade arabemiraten
Telefon
+971 4 4211692