Paradise English Boracay

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Paradise engelska är ett kanadensiskt familjeägt engelska språkcenter som erbjuder kurser i engelska i Filippinerna på ön Boracay. Det grundades 2005 och har vuxit i snabb takt sedan starten. Studenter från över 50 länder har deltagit i våra program och mer fortsätta att ansluta sig till oss varje år. Vi är övertygade om att med våra kanadensiska, brittiska och amerikanska lärare, erbjuder vi överlägsna engelska kurser till våra studenter är lägre än någon annan språkskola i Kanada, Australien eller USA pris, och på en högre utbildningsnivå än någon språkskola i Filippinerna.

Vi är en ackrediterad skola med Bureau of Immigration, Association of skolor i Filippinerna och är anslutna med British Council och Ascentis. Paradise English är stolta över att ha fått 2013 Student Choice Award från LanguageBookings.com och Customer Satisfaction Excellence Award av LanguageCourse.net.

Ta kurser i engelska i Filippinerna särskilt på en tropisk ö gör oss som ingen annan språkskola någon annanstans i världen. Förekomsten av en stark internationella samfundet och ett brett utbud av intressanta off-campus aktiviteter kompletterar vår insats för roligt att lära sig på en plats som var rankad världens bästa ö i 2012, och röstade världens bästa asiatiska stranden 2013.

Framtida

Paradise English bedriver noga utvalda engelska kurser med kvalitetsfrågor i realtid och verkliga livet. Vi sätter scenen för dig att lära idag så att du är beredda att använda din nya engelska språket när du lämnar klassrummet. Paradise engelska har många möjligheter för dig att studera på: grupp klasser, en-mot-en handledning, aqua sport, kulturella föreställningar och många inomhus- och utomhusaktiviteter. Använd språkkunskaper du lär dig i klassrummet när man möter människor från olika länder samma dag!

familj

Paradise English erbjuder kurser i engelska i en familj-liknande miljö. Vi bryr oss om våra studenter som familj. Känna sig hemmastadda i närvaro av administratörer, lärare och stödpersonal som levererar utmärkt service för att göra din lärande. Vi försäkrar er att lära i en miljö som är rättvis, fast och vänlig.

Vän

Paradise English erbjuder engelska kurser som främjar kollaborativt lärande. Öka din inlärning inte bara genom att lyssna på lektionerna eller svara boken övningar, men också genom att upprätta rapport genom klassrummet och social interaktion med dina klasskamrater och mentorer. Få nya vänner från alla delar av världen i ett av de mest fängslande platserna på jorden!

Kul

Paradise English integrerar roligt att lära. Vårt läge ger oss möjlighet att erbjuda det bästa klimatet främjar inlärning, där språkkunskaper förvärvas och förbättras som tropisk ö äventyr och interkulturella aktiviteter helt kompletterar inlärningsprocessen. In Paradise English, engelska kurser är aldrig tråkigt.

Platser

Malay

Address
Boracay Language Institute
Cagban, Manoc Manoc
Boracay Island,
Malay, Aklan
Philippine Islands

Malay, Western Visayas, Filippinerna