SMEAG Global Education

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

SMEAG har verktyg för att förvandla din dröm om MASTERING engelska till verklighet

HÄLSNINGAR. Välkommen till SMEAG Philippines Training Center.

Engelska har snabbt tagit sin ställning som ett obligatoriskt krav att avancera i denna snabbt växande era av globalisering.

Ett betydande antal studenter börjar sina studier med en fast beslutsamhet och syftar till att förbättra sina engelska språkkunskaper. Men i verkligheten är det inte lätt att nå ett sådant mål. Ju mer du behandlar engelska som ett ämne att studera och ett hinder som du måste övervinna, desto längre glider du bort från dina ambitioner.

För att få den största prestationen måste du införliva användningen av engelska i din dagliga livsstil. Du måste göra det till en vana att leva och andas engelska för att få maximala resultat. Att lära sig engelska är aldrig en enkel väg, men med ett systematiskt utbildningsprogram specialiserat för att passa din lämpliga nivå kan drömmen bli en verklighet.

SMEAG Philippines Training Center har en strukturerad sovsal, så studenterna kan slutligen fokusera i sina studier under sin vistelse. Med certifieringen från British Council som ett auktoriserat IELTS examenscenter, som ett ETS-certifierat TOEIC-center med ett enastående utbildningssystem, och flera partnerskap med universitet, gör alla dessa SMEAG unik och dynamisk.

Genom vår professionella och övertygande läroplan och ackrediterade test- och certifieringsprogram kommer vi, vid SMEAG, att sträva efter att hjälpa dig att förbättra dina engelska färdigheter så att du kan springa fram som en global talang.

Med våra globalt godkända test- och undervisningsprogram arbetar vi hårt för att ge dig den bästa engelska utbildningen som någonsin är tillgänglig.

ENDAST PÅ SMEAG UTBILDNINGSUTVECKLINGSCENTER!

1. 850 elever, PHILIPPINES STÖRSTA ENGELSKA SPRÅKSKOLA

SMEAG Philippines Training Center har 3 campus i Cebu, Filippinerna. Med en kapacitet på 850 studenter är det den största engelska utbildningsinstitutionen på Filippinerna. Varje campus har ett eget specialiserat program och dess verksamhets- och ledningssystem erbjuder en unik upplevelse för alla studenter.

2. DIVERSE STUDENTKROPP 45% är kinesiska, japanska, vietnamesiska eller taiwanesiska

Vårt internationella utbildningscenter har den största befolkningen av studenter från olika länder. Vi tror att interaktion och kommunikation med olika kulturer kommer att stärka varje studerandes sociala och språkliga färdigheter. Dessutom kommer dessa studenter att kunna etablera ett bredare interpersonellt förhållande, inte bara i skoltiden utan även utanför deras studier.

3. IELTS TARGET SCORE GUARANTEE COURSE 98% SUCCESS RATE

Nittio och åttio procent av våra IELTS-examiner har nått sitt målresultat medan de studerar i vårt centrum. Alla elever kan träna sina färdigheter under den veckovisa IELTS Mock-examen. Studenter som är registrerade för IELTS-kursen i mer än 12 veckor (Pre-IELTS är uteslutna) får en gratis IELTS-examen. Våra högkvalificerade lärare går igenom en strikt sju steg urvalskriterier och tre månaders intensiv träning. Lärarnas regelbundna utvärderingar och seminarier genomförs för att säkerställa att de levererar utmärkta undervisningsmetoder för studenternas mest effektiva språkinlärning.

4. ÅRLIG ALUMNI MED 4000 STUDENTER

På grund av deras tillfredsställelse i den akademiska kompetensen och den höga utbildningen som erbjuds, har nyutexaminerade (i genomsnitt 4000 studenter examen från SMEAG varje år) rekommenderat SMEAG Networks Philippines Training Center till sina vänner och familjer. Genom att hålla kontakten med varandra och ha återföreningar med sina kolleger från olika länder bidrar akademiker till att bygga och utöka SMEAG-nätverket.

5. En bred utväljning av tillgängliga små och medelstora banbaneprojekt

SMEAG Philippines Training Center är det enda IELTS testcenter och resurscenter som är certifierat av British Council, och det enda GAC-lärocentret på Filippinerna. SMEAG Philippines Training Center driver en mängd olika college inträdesprogram och utbildningsprogram för studenter som vill studera utomlands. Genom associering av universitet och utbildningsinstitutioner i olika länder, till exempel USA, Australien, Kanada, Storbritannien, Singapore, bland andra länder.

IELTS testar plats

SMEAG Philippines Training Center är den första privata utbildningsinstitutionen som utsetts till ett IELTS testcenter av British Council. Sedan dess ackreditering i juli 2011 fortsätter SMEAG att sträva efter efterfrågan på excellens som ett auktoriserat testcenter.

IELTS Resurscenter

IELTS Resurscenter hanteras av både British Council och SMEAG Philippines Training Center. Den operativa inlärningsfaciliteten tillåter studenter att ha bekväm tillgång till läroböcker och prov av IELTS testmaterial och information om testet. Resurscenteret är välutrustat med övningstester, arbetsböcker, cd-skivor, dvd-skivor och tidskrifter för att hjälpa studenterna att förbereda sig för tentamen.

TOEIC testplats

I juli 2012 certifierade ETS certifierade SMEAG Philippines Training Center, Capital Campus som ett auktoriserat TOEIC testcenter. Capital Campus är erkänd i specialiseringen i TOEIC-programmet och erbjuder en utmanande studieplan för att hjälpa studenter att uppnå sina mål.

GAC-lärocentret

GAC-programmet är ett internationellt erkänt universitetspreparationsprogram som tillhandahålls av ACT Education Solutions Limited (ett helägt dotterbolag till ACT, Inc.). Studenterna får garanterad inträde i ett av 90 GAC-banhögskolorna i mer än 10 länder. SMEAG Philippines Training Center är det enda ackrediterade GAC-undervisningscentret i Cebu som är certifierat av ACT Education Solutions, Limited.

Prides of SMEAG

Godkänd testplats

1. British Council Approved IELTS Testing Venue, IELTS Resource Center

IELTS testar plats

 • Första privata läroanstalten som utsetts till ett IELTS-testcenter av British Council (ackrediterat i juli 2011).
 • SMEAG-studenter och lokala kandidater kan ta den officiella IELTS-examen i SMEAG: s andra. Campus - Classic.

IELTS Resurscenter

 • Det effektiva inlärningsutrymmet som hanteras av både British Council och SMEAG Education Center.
 • Resurscenteret är välutrustat med övningstester, arbetsböcker, CD-skivor, DVD-skivor och tidskrifter för att hjälpa studenterna att förbereda sig för provet.

2. ETS TOEIC Officiellt testcenter

 • Filippinas enda officiella testplats för TOEIC L / R, TOEIC S / W ackrediterad av ETS (ackrediterad i juli 2012).
 • SMEAG studenter och lokala kandidater kan ta den officiella TOEIC tentamen i SMEAGs 3: e. Campus - Kapital.

3. GAC-lärocentret i Filippinerna - Världens mest erkända universitetsberedningsprogram skapat av ACT ES

 • GAC-studenterna kommer att förbereda sig för ACT-testet och börja utveckla sina akademiska färdigheter som engelska / matematik / dator / vetenskap / samhällsvetenskap, allt som behövs i alla universitet. GAC-studenter kan tjäna upp till 39 högskolepoäng mot en universitetsexamen.
 • Studenter kan komma in på ett Pathway-universitet eller något annat universitet i engelsktalande länder med sina ACT-testpoäng, GAC GPA, IELTS-poäng och ett referensbrev från ACT Company.

En utmärkt pedagogisk miljö. Anerkänbart GAC-program av ACT ES

GAC är det mest internationellt erkända universitetets förberedelseprogram för inkommande utländska universitetsstudenter som är engelska som modersmål

SMEAG ger en ackumulering av praktisk akademisk kompetens och kompetens genom global kommunikation med internationella studenter bestående av koreaner, japanska, kinesiska, taiwanesiska och vietnamesiska. Genom detta program kommer GAC-kandidater att vara redo att studera i universitet i världsklass med självförtroende

4. CAMBRIDGE ESOL Officiellt testberedningscenter och officiell testplats

 • Cambridge ESOL är en ansluten organisation av Cambridge University som tillhandahåller internationellt kvalificerad bedömning av engelskkunnighet för icke-modersmål. Det är en av de mest kända engelskspråkiga bedömning och ESL-instruktörer i världen.
 • År 2008 firade Cambridge University sitt 150-årsjubileum.
 • På grund av sin högt standardiserade mätning av engelska kunskaper, över 4 miljoner individer som studerar engelska, särskilt instruktörer, tar Cambridge ESOL test varje år.
 • Det som gör Cambridge ESOL-certifikatet verkligen exceptionellt är att det är mycket erkänt och accepterat av mer än 12.000 multinationella företag, utbildningsinstitutioner och myndigheter över hela världen.
 • Således betraktas det som "Högkvalificerad internationell engelskkunnig certifiering". Studenter kan studera Cambridge Examens kurs och ta den officiella Cambridge examen här i SMEAG (Första officiella tentamen hölls i maj 2013).

Den största lärande institutionen

1. SMEAG fungerar som det största inlärningsinstitutet med tre campus i Filippinerna

 • Alla tre campuserna ligger 5 till 20 minuter från Cebu centrum och större köpcentrum.
 • SMEAG kan rymma totalt 865 studenter, vilket gör den till den största utbildningsorganisationen i Filippinerna. Dessutom försöker SMEAG: s 577 anställda alltid ge en optimal studiemiljö.
 • Baserat på den allmänna ESL-kursen, tillhandahåller SMEAG alltid en högkvalitativ engelsk utbildningskurs på varje campus.
 • SMEAG är förknippat med internationella officiella organisationer som British Council, ETS-Hopkins, International School och cirka 90 universitet runt om i världen.
 • SMEAG fortsätter att utvecklas i utomeuropeiska gruppspråksprogram med universitet och globala företag.
 • SMEAG-studenter kan överföra till en annan campus beroende på program och tillgänglighet för boende. (Första gången är gratis men följande överföring måste studenten betala serviceavgiften).

2. Största gruppen av professionella instruktörer

SMEAGs Specialized Instructor Training System

 • Steg 1 IELTS, TOEIC, Cambridge, ESL-utbildningsprogram utvecklat av SMEAGs FoU-team (8 veckors kurs)
 • Steg 2 Kvartalsvis British Council sponsrade IELTS instruktörsträning, ETS TOEIC seminarier och yrkesutbildning av CIA / CIE International Schools
 • Steg 3 Certifierad IELTS, TOEIC och Cambridge Exam efter SMEAGs självbedömningstest
 • Steg 4 Utfärdande av certifikat godkänt av SMEAGs FoU och Akademiska avdelning

SMEAG: s FoU (Forskning och Utveckling) Utbildningsutveckling

 • FoU-teamet fokuserar på att utveckla och förbättra utbildningsprogram genom olika förslag, idéer och forskningsaktiviteter
 • Utveckling / hantering av läroböcker
 • Periodisk studenthantering / tillfällig akademisk rådgivning och undersökningar
 • Tillfällig / regelbunden träning för filippinska lärare
 • Forskning / utveckla / tillämpa senaste engelska läromedel

Professional Instructor Training (organiserad av British Council)

 • SMEAG-lärare kommer att få den mest exakta kunskapen om IELTS från yrkesutbildning från IELTS-examinator
 • Det auktoriserade partnerskapet mellan internationella institutioner visar sig vara ett bra springbräda för att öka standarden på våra instruktörer

Specialiserad instruktörsträning och tilldelningsprogram

 • Administratör
  Främjad till FoU-tjänsteman, lärarledare, handledare
  Möjlighet att bidra till läroplanen för SMEAG efter processen att bedriva en mästare eller doktorsexamen
 • incitament
  Sjukförsäkringsförmåner för heltidsinstruktörer (MAXICARE Insurance)
  Utestående lärare tilldelas kvartalsvis, Tilldelade utländska semestrar till Hong Kong / Singapore / Sydkorea
 • Promotion (nivå)
  Systematisk hantering av instruktörer (arbete / utvärdering, anställning / HR, rättvisa system)
 • Periodisk träning
  Periodisk träning för lagledare, yrkesutbildning från ETS och IELTS British Council
 • Heltidsinstruktörer
  Förmåga att studera och undervisa en av de specialiserade kurserna efter att ha blivit en vanlig instruktör nio månader efter sin första anställningsprocess
  ESL L / S, ESL R / W, IELTS Listening, IELTS Reading, IELTS WRITING, IELTS Speaking, TOEIC, ACT GAC-klasserna är uppdelade bland alla specialiserade instruktörer av SMEAG som har erhållit motsvarande kursinstruktörskvalifikationer
 • Provperiod
  En provperiod på 6 månader efter 2 månaders träning, där lärare kommer att bedöma sin prestation genom ett analytiskt utvärderingssystem
  Deltagande, test, N-POST, studentbedömning, teamledare bedömningar, färdighetsbedömningar av tillsynsmyndigheter
 • Lärarrekrytering
  Anställning och personalledning av lärare efter att ha genomgått alla inledande utvärderingar i enlighet med SMEAGs anställningsprocess
  Inledande engelska nivåprov, inledande intervju, Demoundervisning, Talborrning, Slutintervju, Arbetsbud

3. En lärande nav med de flesta multinationella studenter

 • SMEAG har den största befolkningen av multinationella studenter bland nästan 300 engelska utbildningsinstitutioner i Filippinerna med studenter från Korea, Japan, Kina, Taiwan, Vietnam och Iran. (Korea 52%, Japan 43%, Kina, Taiwan, Vietnam och Iran 5%)
 • SMEAG är värd för en mängd extracurricular händelser för att uppmuntra studenter att aktivt delta, det här är att dynamiskt mingla och samarbeta med varandra, vilket känner en känsla av glädje att studera i SMEAG
 • Dessutom har SMEAG multinationella chefer från Korea, Japan, Amerika, Iran och Vietnam som är stationerade i olika lärosäten för att noggrant övervaka framstegen och ta hand om elevernas välfärd och därmed uppmuntra dem att studera med hjärtat

Engelska som ett sätt att leva + multinationell kulturserfarenhet + globalt konkurrenskraftiga kvalifikationer

 • Med vårt strikta genomförande av "English Only Policy" uppmanas SMB-studenterna starkt att formulera på engelska hela tiden så att de helt kan vänja sig att kommunicera på engelska 24/7 i det verkliga livet
 • Genom att utvidga sina horisonter får SMEAG-studenter exponering för olika kulturer och internationell etikett och formar dem för att vara öppet och globalt konkurrenskraftiga
 • När de bygger underbara minnen kan studenterna resa eller dela sina fritidsaktiviteter under fritiden. Efter sin examen kan de hålla kontakten med varandra via SMEAGs samhällssida

Vad kan SMEAG erbjuda till multinationella studenter för enkelhets skyld?

 • En härlig blandning av livsmedel från andra länder: På SMEAG erbjuder vi ett alternativ av icke-kryddig mat för internationella studenter från Japan, Kina, Taiwan, Vietnam, etc.
 • SMEAG hjälper gärna studenterna med sina VISA-tillägg, SSP-applikationer, ACR I-CARD och etc. Därför kan eleverna fullt ut koncentrera sig på att studera och stanna i Filippinerna lagligt, säkert och bekvämt.
 • Multinationella chefer: För studenternas bekvämlighet har vi multinationella chefer från olika länder, bestående av 28 koreanska staber, 1 från England, 2 från USA, 2 från Japan, 1 från Iran och 1 från Vietnam som är entusiastiskt dedikerade till att skydda välfärden av eleverna på olika campus.

UNIVERSITY FRAMSTÄLLNING

1. GAC

GAC-lärocentret i Filippinerna - Världens mest erkända universitetspreparationsprogram skapat av ACT ES

2. EAP

Välformulerade, lärorika engelska studieprogram som i hög grad kan hjälpa studenterna att skriva in ett världsberömt universitet utan officiell engelska kvalifikation eller poäng

Efter genomförandet av SMEAG EAP-programmet kan EAP-kandidater gå in i ett college eller universitet utan en IELTS-poäng

3. Svetsfärdighetsprogram

Ett välutvecklat program med dubbla användningsområden som kan bidra till att få en inlärning får en IELTS-poäng för sysselsättning och invandring i Kanada och ett svetskvalificeringscertifikat samtidigt

SMEAG, en officiell testplats för IELTS, erbjuder jobbberedskapsprogram för studenter som är intresserade av att arbeta utomlands

Student Management System

1. OSM (Online Student Management) System

Student Academic Record System

 • Snabb granskning av studentinformation (namn, kön, nationalitet, studieperiod, kursens startdatum, examensdatum, nivå, studiebelastning)
 • Förvaltning av klassschema, närvaro, poäng och annan akademisk information

Poänghanteringssystem

 • Kontrolleras av Academic Office
 • Kontrollerad av On-line SMEAG webbplats (www.smenglish.com)

2. SMEAG RED RÖDDAG (Daglig Skrivning, Lyssnande Aktivitet)

Studenter som går in i SMEAG Philippines Training Center får en "RED DIARY". Detta är ett utmärkt verktyg för eleverna att öva sina skrivförmåga eftersom det kommer att kontrolleras av sina enskilda lärare. Eleverna kommer att motiveras med "Skrivande" och "Lyssna" ämnen som kan leda dem till att förbättra sina allmänna engelska färdigheter.

Hur man skriver på den röda dagboken?

1. Minsta antal ord (150_ESL / 250_IELTS) begärs per uppgift

2. Studerande som är färdiga med alla uppgifter kan få en SMEAG-freebie från akademiska kontoret

3. "Red Diary" Listening Dictation ska göras och kontrolleras av L / S lärare

4. Studerande som är klara med alla uppgifter kan få en SMEAG freebie från akademiska kontoret. (T-shirts, Tumbler, Pillow, etc)

3. SMEAG: s kraftfulla officiella examensförberedelsessystem SMEAG WEEKLY TEST

Studenter kan öva på att ta IELTS-provet med de senaste materialen i den officiella IELTS-testplatsen. Varje elev är skyldig att ta IELTS / TOEIC / CAMBRIDGE ESOL mock examen varje vecka. Studerande som är utbildade i en strikt tentamenstema kan få sin målscore inom studietiden och 98% av SMB-studenterna lyckas få sina målresultat under den verkliga IELTS-tentamen. (Veckans testresultat laddas upp på SMEAGs utbildningssida)

4. STEG UPP PROGRAM för låga nybörjare (SMEAG nivå 1L ~ 1H) / h4>

Även om du bara känner till ABC, kan du bygga upp ditt förtroende för engelska från SMEAG: s Step-Up Program

Kursen erbjuds endast på Sparta Campus för lågbörjare som inte har grundläggande färdigheter på engelska. Ord, idiom, hur man formulerar meningar, upprepade ordförråd och memorisering ökar studentens förtroende för engelska inom en kort tidsperiod. Studenterna kommer att ha bättre kommunikationsförmåga med en rad olika ordförråd och meningar.

 • Mål studenter
  Studenter som omfattas av ett av SMEAG: s tre stegs nivåer (1L / 1M / 1H) är skyldiga att anmäla sig
  Elever som inte har grundläggande färdigheter att bilda engelska meningar
  Studenter som har svårigheter på grund av sin brist på självförtroende
 • förordning
  90% under närvaro om 4 veckor kommer att få 1 varning
  3 på varandra följande frånvaro resulterar i 1 varning
  Att misslyckas veckotestet på fredag ​​kommer att resultera i en följd av att inte kunna gå ut på helgen
 • Programinnehåll
  musik
  memorering
  Ordförråd
  Idiom
  Upprepning
  Tala upp högt
  Testa

5. Försiktighet från olycka, säkerhetsutbildning

SMEAG erbjuder säkerhetsutbildning varje vecka. Chefer kommer att presentera sätt på hur eleverna kan skydda sig från akuta situationer och hur man kontrollerar problemet med lokala bostäder. Eleverna kommer att bli informerade om eventuella fall som kan hända och kan bygga upp sin säkerhetsmedvetenhet

Denna skola erbjuder program i:
 • Engelska

Visa kurser »

Program

Skolan erbjuder också:

Kurser

Cambridge kurser

Campusstudier Heltid 4 - 52 veckor November 2019 Filippinerna Cebu City Sydkorea Seoul Busan Jeju-si + 4 fler

ESOL-kvalifikationer accepteras i mer än 12 000 företag, inlärningscenter och offentliga institutioner över hela världen. Cambridge-undersökningar är acceptabelt överens med standarderna för språkanvändning av gemensam europeisk referensram som består av 6 nivåer från en nybörjarnivå som är märkt som A1 medan C2 som den högsta nivån. Testet har fem nivåer och resultaten kommer metodiskt att utvärderas

[+]

ESOL-kvalifikationer accepteras i mer än 12 000 företag, inlärningscenter och statliga institutioner över hela världen

Cambridge-undersökningar uppfyller acceptabelt överensstämmelse med normerna för språkanvändning av gemensam europeisk referensram bestående av 6 nivåer från en nybörjarnivå som är märkt som A1 medan C2 är den högsta nivån. Testet har fem nivåer, och resultaten kommer att utvärderas metodologiskt

EXAMBERBEREDNING

Punkt 1. Professionella lärare för varje modul

SMEAG tilldelar omsorgsfullt utbildade och högkvalificerade lärare för varje modul (läsning, talande, lyssnande, skrivning, användning av engelska) och rigidt utbildar dem för sin specialmodul så att de kan lära, instruera och leverera grundläggande färdigheter och viktig information om ESOL-undersökningarna till studenterna ... [-]

ESL kurser

Campusstudier Heltid 4 - 52 veckor November 2019 Filippinerna Cebu City

ESL-klasserna fokuserar på elevernas intresse och förbättrar deras engelska förmåga. ESL-klasser bedriver engelska lärande på olika nivåer och koncentrerar sig på konversation, grammatik, läsning, lyssnande, skrivning och ordförråd. [+]

ESL-klasserna fokuserar på elevernas intresse och förbättrar deras engelska förmåga. ESL-klasser bedriver engelska lärande på olika nivåer och koncentrerar sig på konversation, grammatik, läsning, lyssnande, skrivning och ordförråd.

Specialfunktioner ESL-kursen kan göra den största effekten inom en kort period (620 minuter klasstid varje dag) Fokusera på de fyra modulerna [Lyssna / läsa / skriva / tala], talförmåga kommer att utvecklas genom en balanserad träning ESL-kursen kan vara en steg-stone innan du tar en avancerad kurs [ex: TOEIC, IELTS, EPP etc.]

Punkt 1. Systematisk curriculum & tight schedule

Obligatorisk närvaro av Morning & Evening Sparta klasser (620 minuter klass om dagen) Ett stramt schema kan införa en bra studievanor för studenter. Studenter kan också öka sin engelska förmåga genom att studera på egen hand. ... [-]

IELTS Kurser

Online Campusstudier Heltid 4 - 52 veckor November 2019 Filippinerna Cebu City Sydkorea Seoul Busan Jeju-si + 5 fler

SMEAG Education har en officiell IELTS Testplats där eleverna både kan studera och ta den officiella IELTS Exam samtidigt. Regelbundna utbildade professionella SMEAG-lärare Undervisning och officiell TEST-examenavgift finns i SMEAG: s garanterade program. [+]

IELTS ägs av tre välrenommerade internationella organisationer: British Council, IDP: IELTS Australia och Cambridge ESOL Examinations University (Cambridge ESOL). / Över 3000 institutioner och program i USA accepterar IELTS-poäng som bevis på engelska språkkunskaper IELTS har utvecklats i nära samråd med invandringsmyndigheter från Australien, Kanada, Nya Zeeland, Storbritannien och många andra länder Specialfunktioner SMEAG Education har en officiell IELTS Testplats där eleverna både kan studera och ta den officiella IELTS Exam samtidigt Regelbundna utbildade professionella SMEAG-lärare Undervisning och officiell TEST-examenavgift finns i SMEAG: s garanterade program

Punkt 1. Utnämnd som ett auktoriserat IELTS testcenter av British Council... [-]


Toefl kurser

Campusstudier Heltid 4 - 52 veckor November 2019 Filippinerna Cebu City Sydkorea Seoul Busan Jeju-si + 4 fler

ETS organiserar denna testning. Speciellt kan icke-engelska inhemska studenter använda TOEFL i världen, erkända av mer än 9000 högskolor, universitet och byråer i mer än 130 länder, däribland Australien, Kanada, Storbritannien och USA

[+]

ETS organiserar denna testning. Speciellt kan icke-engelska inhemska studenter använda TOEFL i världen, erkända av mer än 9000 högskolor, universitet och byråer i mer än 130 länder, däribland Australien, Kanada, Storbritannien och USA.

Specialfunktioner SMEAG är den exklusivt godkända TOEFL Testplatsen i Cebu, Filippinerna som är certifierad av ETS SMEAG har våra egna officiellt godkända testproctors utbildade av ETS Steg för steg garantiprogram

Punkt 1. Officiell iBT TOEFL Testplats som ackrediterats av ETS

Exklusiv auktoriserad TOEFL Testplats i Cebu, Filippinerna Officiellt iBT TOEFL-test fortskrider i SMEAG: s tredje kampanjkapital genom SMEAG Global Education och ETS Går på Weekly Mock TEST som ligger under samma miljö som officiell TEST ... [-]

Tåliga kurser

Campusstudier Heltid 4 - 52  November 2019 Filippinerna Cebu City Sydkorea Seoul Busan Jeju-si + 4 fler

Över 10 000 organisationer i 120 länder använder TOEIC-testet för att avgöra vilka kandidater som är kvalificerade för arbetstillfällen eller att välja representanter att resa utomlands. Årligen finns det över 600 miljoner människor över hela världen som tar denna examen. [+]

Över 10 000 organisationer i 120 länder använder TOEIC-testet för att avgöra vilka kandidater som är kvalificerade för arbetstillfällen eller att välja representanter att resa utomlands. Årligen finns det över 600 miljoner människor över hela världen som tar denna examen Specialfunktioner SMEAG är den första auktoriserade TOEIC testplatsen i Cebu, Filippinerna som är certifierad av ETS Systematisk lärarhantering Steg för steg garantiprogram

Punkt 1. SMEAG är den första auktoriserade TOEIC testplatsen i Cebu, Filippinerna som är certifierad av ETS

Det officiella godkännandet gavs genom att genomföra de rigorösa certifieringsprocesserna från ETS-Hopkins SMEAG kan ta emot och ge de senaste nyheterna om TOEIC TEST snabbt från ETS-Hopkins, Inc ... [-]

Videoklipp

SMEAG HISTORY 2017

Kontakt

1st. Campus - Sparta

Adress, rad 1 Minoza St., Brgy, Tigbao, Talamban, Cebu City
6000 Cebu City, Central Visayas, Filippinerna
Telefonnummer 63-32-346-7297

2nd. Campus - Classic

Adress, rad 1 2851, S.Cabahug Corner, F.Gochan St., Mabolo
6000 Cebu City, Central Visayas, Filippinerna
Telefonnummer 63-32-231-4832

3rd. Campus - Capital

Adress, rad 1 E.Osmena St. Cor. Bataan., Guadalupe, Cebu City
6000 Cebu City, Central Visayas, Filippinerna
Telefonnummer 63-32-520-9208

Adress, rad 1 Seocho-daero78-gil 52 Seocho-gu
06626 Seoul, Seoul, Sydkorea

Adress, rad 1 29-2, Myeongjang-dong Dongrae-gu
47752 Busan, Busan, Sydkorea

Adress, rad 1 Nohyeong-dong, Jeju-si
690-744 Jeju-si, Jeju-do, Sydkorea