Läs den officiella beskrivningen

Om oss

Aalto University Executive Education Ltd erbjuder ledarutbildning, tjänster för professionell utveckling och utbildning med tre varumärken som har starka kopplingar till Aalto Community. Det är vårt uppdrag att bygga en bättre värld genom bättre ledarskap.

Varje år drar cirka 6 000 personer från 1 000 organisationer nytta av vår inverkan, målinriktade och omfattande inlärning. Vi vårdar och utvecklar kunskaper och färdigheter hos individer och främjar självförtroende. Vi bygger individuella inlärningsvägar och meningsfulla karriärer samt arkitekturer för kompetensutveckling i hela organisationer. Du skapar också de bästa affärsnätverken hos oss.

Aalto University Executive Education Ltd är helägt av Aalto University. Genom sitt samarbete med Aalto-universitetet ger Aalto University Executive Education Ltd ett tvärvetenskapligt tillvägagångssätt och nya, innovativa inlärningsmetoder till utvecklingen av experter och ledare.

Aalto University Executive Education har två fästen: vårt Helsingfors-kontor koordinerar vår verksamhet i Europa, medan Asien och Stillahavsområdet drivs från Singapore. Förutom Finland och Singapore erbjuder vi våra utbildningsprogram på flera platser över hela världen.

Vision och strategi

Vi strävar efter att vara den mest eftertraktade nordiska partneren för att stödja transformation i både privata och offentliga organisationer, särskilt i relation till tillväxt och digitalisering. Vi bygger en position som en etablerad tankeledare inom utvalda Aalto-universitetets fokusområden på utvalda marknader. Aalto-universitetet är en globalt unik tvärvetenskaplig institution där konst och vetenskap möter teknik och företag. Vidare kommer vi att befästa vår position som den oöverträffade ledande utvecklingsinstitutionen i Norden när det gäller rykte, omfattning och omfattning.

Vårt uppdrag är att bygga en bättre värld genom bättre ledarskap. Vi vill bli kända för våra slagfulla, målorienterade och omfattande inlärningsupplevelser under en individs karriär genom att vara deras föredragna plattform för livslångt lärande. Vi guidar individer på deras personliga utvecklingsresor genom kuraterat innehåll, identifiering av nya ämnesområden och genom att skapa ett sammanhang för utveckling av professionell identitet. I samband med livslångt lärande fokuserar vi på två strategiska huvudområden: digitalisering av lärande och lärande digitalisering. Dessutom är en viktig del av vår vision att skapa en solid och hållbar samhällseffekt genom organisationer och individer vi arbetar med.

Finansiella indikatorer

Verksamheten vid Aalto University Executive Education Ltd ger en betydande inkomst till universitetssamhället i olika former som utdelning, kursavgifter och hyror. År 2018 uppgick det ekonomiska fotavtrycket för Aalto University Executive Education i Aalto-samhället till cirka 3,7 miljoner euro (3,1 miljoner euro 2017).

119306_ScreenShot2019-08-05at10.34.13AM.png

Ackrediteringar och nätverk

Aalto University Executive Education Ltd är en internationellt erkänd ledarutbildning och ledarskapsutvecklingsorganisation. Som en del av Aalto-universitetet har vi "Triple Crown" av ackrediteringar, de tre mest respekterade handelsuniversitetsakkrediteringarna, beviljade endast 0,5% av världens handelshögskolor: AACSB, AMBA och EQUIS.

En av Aalto EEs styrkor är ett mångfaldigt internationellt nätverk genom vilket vi håller oss uppdaterade om de senaste internationella kunskaperna och trenderna: UNICON (International University Consortium for Executive Education), EFMD (The European Foundation for Management Development) och PIM ( Partnerskap i internationell ledning). Aalto University School of Business är också medlem i CEMS, ett nätverk förenat av de ledande europeiska universiteten och stora företag.

Financial Times Rankings

Aalto EE rankade 38 : e världen över i Financial Times Executive Education totala rankning 2019 och ligger därför inom den högsta procenten av leverantörerna av verkställande utbildning i världen. Financial Times-rankningen inkluderar endast de 50 bästa leverantörerna av utbildningsledare. Globalt erbjuds verkställande utbildning och MBA-program av cirka 4 000 institut.

År 2018 var Aalto Executive MBA återigen det enda finska programmet som höll fast vid sin plats bland de 100 bästa i Financial Times årliga globala ranking. Aalto EEs EMBA-program rankas 46: e i Europa och 93: e totalt . Över 3 000 EMBA-program erbjuds för närvarande runt om i världen, med bara de 100 bästa som kommer till Financial Times rankning.

Rangordningarna garanterar våra kunder världsklassens kvalitet på programmets innehåll, metoder och fakultet.

Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

Diplom

Aalto University Executive Education

Diplom i konstgjord intelligens ger dig en fördjupad förståelse av ämnet och hjälper dig att förstå och tillämpa modern AI-teknik. Programmet använder experterna på områd ... [+]

Diplom i konstgjord intelligensUtnyttja potentialen för konstgjord intelligens

Artificiell intelligens ger snabba förändringar i alla sektorer i samhället som öppnar möjligheter och behov för nya lösningar. För att lyckas i tävlingen behöver organisationer och individer nya tekniska färdigheter samt en tydlig förståelse av den stora bilden av AI. Vad är AI, vad är de nuvarande AI-teknologierna och hur kan de utvecklas och distribueras?

Diplom i konstgjord intelligens ger dig en fördjupad förståelse av ämnet och hjälper dig att förstå och tillämpa modern AI-teknik.

Programmet använder experterna på området och det är en gemensam insats av Aalto PRO, Helsingfors universitet och Finlands centrum för konstgjord intelligens FCAI.... [-]

Finland Helsinki
December 2019
Engelska
Heltid
6 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska

Graduate Diploma

Aalto University Executive Education

Programmet ger dig chansen att djupt dyka in i ny teknik genom verkliga applikationer och få en bättre förståelse för praxis, möjligheter och konsekvenser av att använda ... [+]

Graduate Diploma in TechnologyAnvänd värdet av nya tekniker

Graduate Diploma in Technology utrustar äldre beslutsfattare med de färdigheter och kompetenser som krävs för att använda nya tekniker, som konstgjord intelligens, robotik och cybersäkerhet, för att driva organisatorisk tillväxt.

Programmet ger dig möjlighet att dyka dyktigt in i ny teknik genom verkliga applikationer och få en bättre förståelse för övning, möjligheter och konsekvenser av att använda dessa teknologier som omvandlar din affärsmiljö.

Genom att delta i programmet kommer du också att vara bättre rustad för ledande team som arbetar med teknik och bättre kunna leda innovation i ditt företag nu och i framtiden.... [-]

Finland Helsinki
November 2019
Engelska
Heltid
1 år
Kombinerat online och på campus
Läs mer på svenska

Kurser

Aalto University Executive Education

För företagsledare och chefer kommer Design Thinking for Business Innovation-programmet från Aalto University Executive Education och ESADE Business School att ta dig på ... [+]

Designtänkande för affärsinnovationKom med ett problem - Lämna med en lösningFörbättra ditt affärspotential med designtänkande

Designtänkande är en strategi för innovation som drivs av djup användarförståelse, tidig prototyping och iterativ testning av de potentiella lösningarna. Det är en praktisk metodik och process som styr utvecklingen av nya, innovativa produkter och tjänster, processer, affärsmodeller och strategier.

För företagsledare och chefer kommer Design Thinking for Business Innovation-programmet från Aalto University Executive Education och ESADE Business School att ta dig på en sju dagars djupdykning i dess praktiska och handlingsbara metodik och visa dig hur du får den att fungera.... [-]

Finland Helsinki Spanien Barcelona
Maj 2020
Engelska
Heltid
7 dagar
Campusstudier
Läs mer på svenska
Aalto University Executive Education

Game Executive är ett känt program, uteslutande designat för spelföretag som söker exponentiell tillväxt. Det bekänner deltagarna till de grundläggande och strategier som ... [+]

SpelchefKom och lära dig från världens ledande spelnav!

Game Executive är ett känt program, uteslutande designat för spelföretag som söker exponentiell tillväxt. Det bekänner deltagarna till de grundläggande och strategier som ligger bakom att hantera och bygga ett framgångsrikt företag så att de kan sky-raket deras affärsutveckling. Game Executive har kört framgångsrikt i sex år, samlat deltagare från hela världen och erbjuder globala nätverksmöjligheter. Programmet levereras i samarbete mellan Finlands främsta universitet och industri, inklusive experter, investerare, partners, och viktigast av allt, det finska spelgemenskapen.

Genom ett långvarigt partnerskap med lokala och globala spelföretag inspirerar vi dig att skapa meningsfulla kontakter med veteraner i branschen, riskkapitalister och andra potentiella partners. Och vi tillhandahåller en säker, spännande och multikulturell inlärningsmiljö för att tillgodose dina utvecklingsbehov och karriärmål.... [-]

Finland Helsinki
Oktober 2019
Engelska
Heltid
6 dagar
Campusstudier
Läs mer på svenska

Join Us to Make a Better World through Better Leadership

Address
3C Mechelininkatu
00100 Helsinki, Finland