Läs den officiella beskrivningen

Bättre värld genom bättre ledarskap

Vi erbjuder en unik och ledande miljö för lärande och en inspirerande plattform för utbyte av idéer och erfarenheter. Vi möjliggör meningsfull karriär och uppåtgående rörlighet för erfarna experter, erfarna chefer och framtida ledare.

Vi strävar efter att överträffa förväntningarna genom att underlätta organisatoriska omvandlingar och öka konkurrenskraften och är engagerade i att mäta effekterna av våra tjänster och lösningar både på kort och lång sikt.

- Dr Pekka Mattila, koncernchef, Aalto University Executive Education Ltd

Vår inverkan

Vårt uppdrag är att bygga en bättre värld genom bättre ledarskap. Vi drivs först och främst av de effekter vi kan få genom våra program - på deltagare, deras organisationer, det akademiska samhället och samhället som helhet.

Du kommer att dra nytta av våra program, som påverkar ditt arbete, dig själv som ledare, ditt tänkande och den organisation du ingår i. Vi vårdar och utvecklar individers kunskaper och färdigheter och främjar självförtroende. Du lär dig att känna igen din egen potential och få verktyg för att uppnå det.

Du kommer att dra nytta av Aalto-universitetets styrkor

Aalto University Executive Education slår in i Aalto Universitys unika styrkor och discipliner: entreprenörskap och intrapreneurship, innovationshantering, design business management och management innovationer som möjliggörs av tekniska framsteg.

Genom vårt samarbete med Aalto University tar vi ett tvärvetenskapligt tillvägagångssätt, senaste kunskaper och nya, innovativa inlärningsmetoder till utveckling av experter och ledare, och ger Aalto-fakulteten nätverk och utvecklingsmöjligheter.

Verksamheten vid Aalto University Executive Education Ltd ger en stor inkomst för universitetssamhället i olika former som utdelning, föreläsningsavgifter och hyror. År 2017 uppgick Aalto University Executive Education i Aalto-samhället till cirka 3,1 miljoner euro (2,6 miljoner euro år 2016).

Ranking och ackreditering Garanti Kvalitet

Övervakning av olika ackrediteringar och rankningar hjälper dig att välja ett program och en institution som har passerat hård granskning och bekräftats som en av världens högsta institutioner.

Som en del av Aalto-universitetet håller vi den "Triple Crown" av ackrediteringar, de tre mest respekterade högskolans ackrediteringar, som beviljas till endast 0,5% av världens handelshögskolor: AACSB, AMBA och EQUIS.

År 2018 rankades Aalto EE 39 i Financial Times världsrankning av handelshögskolor som ger ledande utbildning. Vi är därför i de översta procenten av världens leverantörer av ledarskap. Detta tjänar som en garanti för hög kvalitet för din organisation.

Aalto EE och Aalto University ingår varje år i en rad högskolor. De viktigaste av dessa är olika listor av Financial Times; European Business School Ranking, Executive Education Ranking och Executive MBA Ranking.

Fakultet och partner universitet

Vi kopplar vardagens verksamhet och tvärvetenskaplig forskning med hjälp av över 800 professorer och experter över hela världen. I Aalto EE kommer du att bli inspirerad av exceptionella professorer från Aalto University, vår egen personal och besökande fakultet. Förutom de akademiska kvalifikationerna är de båda utmärkta lärare och har stor erfarenhet av chefer på hög nivå i internationella organisationer och gör den senaste forskningen omvandlad till insiktsfulla modeller och ramar som deltagarna kan använda.

Programmen undervisas på:
Engelska

Skolan erbjuder också:

Graduate Diploma

Aalto University Executive Education

Graduate Diploma in Technology utrustar senior beslutsfattare med de färdigheter och kompetenser som behövs för att använda ny teknik, som artificiell intelligens, blockc ... [+]

Använd värdet av nya tekniker

Graduate Diploma in Technology utrustar senior beslutsfattare med de färdigheter och kompetenser som behövs för att använda ny teknik, som artificiell intelligens, blockchain och robotik, för att driva organisatorisk tillväxt.

Programmet ger dig möjlighet att dyka dyktigt in i ny teknik genom verkliga applikationer och få en bättre förståelse för övning, möjligheter och konsekvenser av att använda dessa teknologier som omvandlar din affärsmiljö.

Genom att delta i programmet kommer du också att vara bättre rustad för ledande team som arbetar med teknik och bättre kunna leda innovation i ditt företag nu och i framtiden.

... [-]

Finland Helsinki
November 2019
Heltid
1 år
Kombinerat online och på campus
Läs mer på svenska

Kurser

Aalto University Executive Education

Design Att tänka på Business Innovation är ett intensivt program som ger dig färdigheter att designa nya lösningar som skapar värde för kunden och ditt företag. Detta 7-d ... [+]

Från idé till marknad - Ta din innovation till nästa nivå med designtänkande

Design Att tänka på Business Innovation är ett intensivt program som ger dig färdigheter att designa nya lösningar som skapar värde för kunden och ditt företag. Detta 7-dagarsprogram täcker alla kritiska stadier av innovation från idé till marknadstillträde.

Du kommer att utforska och förstå ramen för designtänkande, se den i aktion och lär dig hur man praktiskt tillämpar den på affärsmodeller i din organisation.

Design Tänkande på Business Innovation är ett gemensamt verkställande program skapat av Aalto EE och ESADE Business School.

NyckelfaktaBörja: 22 maj 2019Inskrivning: Senast den 22 april 2019Programschema: 22-30 maj 2019Plats: Helsingfors, Finland och Barcelona, ​​SpanienAvgift: 7 200 (moms)Vi erbjuder en Early Bird-avgift på € 6 500 (moms), gäller till 28 februari 2019. Från och med den 1 mars 2019 är avgiften 7 200 € (moms).Programavgiften för Aalto EE och ESADE alumni är € 6 500 (moms).fördelar... [-]
Finland Helsinki Spanien Barcelona
Maj 2019
Heltid
7 dagar
Kombinerat online och på campus
Läs mer på svenska
Aalto University Executive Education

I en mycket konkurrenskraftig affärsmiljö kommer din förmåga att skapa bästa möjliga resultat i en förhandlingsinställning att avgöra framgången för ditt företag. ... [+]

Skapa framgångsrika resultat i kommersiella förhandlingar

I en mycket konkurrenskraftig affärsmiljö kommer din förmåga att skapa bästa möjliga resultat i en förhandlingsinställning att avgöra framgången för ditt företag. Oavsett din nuvarande roll kan de bästa förhandlarna strategiskt påverka de andra spelarna, förstå alla vinklar samtidigt som du säkerställer robusta avtal och bygger professionella relationer i processen.

Programmet för förhandlingskunskap är ett praktiskt, praktisk och effektivt tvådagsprogram som ger dig en djup erfarenhet som stöds av de senaste affärsmetoderna och levande fallstudier för att få dina förhandlings- och övertalningsförmågor till nästa nivå.... [-]

Finland Helsinki
Oktober 2019
Heltid
2 dagar
Campusstudier
Läs mer på svenska
Aalto University Executive Education

Game Executive utforskar spel universum och förbereder dig att hantera de globala utmaningarna för att hantera och bygga ett framgångsrikt företag. Programmet ger dig möj ... [+]

Där spel universum möter globala hjältar - John Romero som VIP-gäst.

Game Executive utforskar spel universum och förbereder dig att hantera de globala utmaningarna för att hantera och bygga ett framgångsrikt företag. Programmet ger dig möjlighet att skapa meningsfulla kontakter med experter, kamrater och potentiella partners i spelbranschen. Det är ett unikt 6-dagars lägerläger, superintensivt men extremt fördelaktigt för enskilda och företag - stora eller små - söker hög tillväxt och utvecklingsmöjligheter.

Deltagarna lär sig av högklassiga högtalare, akademiska professorer och inspirerande företagsbesök. Vi samarbetar med de bästa människorna - lokal och global - för att leverera en verkligt oförglömlig inlärningsupplevelse. Och vi tillhandahåller en säker, spännande och mångkulturell inlärningsmiljö som tillgodoser dina utvecklingsbehov och karriärmål.... [-]

Finland Helsinki
Oktober 2019
Heltid
6 dagar
Campusstudier
Läs mer på svenska
Address
Mechelininkatu 3 C
00100 Helsinki, Finland