Aeropole Flight Training

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Aeropole

om Aeropole

Aeropole är en premie Flight Academy grundades 2010. Vi är specialister på pilotutbildningen för tekniskt avancerade flygplan. Vi driver en flotta av moderna diamanter med Helsingfors-Malm, Finland, som vår huvudsakliga bas. Vår godkända organisationen med sina högt kvalificerade och erfarna instruktörer är tillgängliga och redo att meed dina specifika behov, oavsett om du är ny på flyget eller en pilot.

Vårt mål

Vi på Aeropole är brinner för att ge dig utmärkt flygutbildning. Vårt mål är att vara nummer ett flygskola i Finland i fråga om kvalitet. Vårt löfte till dig är att ge högsta kvalitet i kundservice, utbildning, utrustning och personal.

1. Utmärkt kundservice

Vi kommer bara att göra löften som vi kan hålla. Detta innebär till-punkt och överenskommelser rättvis utbildning, lätt att förstå prissättning och öppen kommunikation när saker och ting förändras. Träningsscheman är individuellt anpassad efter dina behov, oavsett om det under ordinarie arbetstid eller kvällar och helger.

2. Kvalitet i utbildning

Vi har en mycket pedagogisk metod för utbildning. Vi är inte här för att visa upp våra flygande färdigheter och erfarenheter, men att utbilda våra elever att vara trygg och säker piloter, om deras flygande mål är professionella eller för fritiden. Vi har tagit en ny strategi med en utbildning och kvalitetssystem inte sett i någon annan finsk flygskola innan. Våra undervisningsmetoder är beprövade världsklass system, som vi har anpassat och förbättrat vidare på för den lokala nordiska miljö - och den uppfyller och överträffar regler europeiska luftfarten.

3. Moderna flygplan

Våra flygplan är state-of-the-art, perfekt för träning och har en mycket bra säkerhetsresultat (i själva verket den bästa i branschen.) Vi vågar anspråk för att driva den nyaste och modernaste utbildning flotta i Finland i vår prisklass . Alla våra elever uppmuntras att träna på glascockpit flygplan, och vi lär också på traditionella instrument, för att ge våra studenter alla de färdigheter de behöver.

4. professionella och duktiga instruktörer

Våra instruktörer har hundratals, om inte tusentals timmar av erfarenhet som lärare och de flesta har flygbolag eller charterflyg erfarenhet. De är med oss ​​eftersom de tycker att instruera givande och är passionerad om kvalitet - inte bara för att klocka upp fler flygtimmar. Som sagt, kvaliteten på uppdrags inte vilar på enskilda instruktör axlar, men vårdas av vår metodiskt tillvägagångssätt för kvalitet i vår organisation och lärande.

Vår övertygelse är att det enda sättet att hålla koll på är att erkänna det faktum att vi alla är på en ändlös resa för lärande - spetskompetens kommer genom uthållighet och ständig förbättring. Låt inte denna besatthet av vår hindra dig från att njuta av vad du kommer att uppleva med oss: spänning och nöje är en oskiljaktig del av flygning, oavsett om du är en blivande privata pilot eller starta ett nytt och givande karriär inom flyget. Låt oss guida dig till de erfarenheter säkert!

Vem är vi?

Vi är flyg- och affärsmän med kompletterande bakgrunder: flygbolag och charter piloter, karriär instruktörer, flygplan ingenjörer, företagsledare och entreprenörer. Vi var frustrerade över bristen på en flygskola verkligen intresserad av elevernas lärande och kundservice, så vi grundade en. Vi kanske inte är det billigaste flygskola runt, men vi verkligen strävar efter att hålla den bästa!

godkännanden

  • EASA ATO Certificate FI.ATO.2016 - finska CAA Godkännande för alla kurser enligt en godkänd utbildningsorganisation (ATO) enligt Europeiska byrån för luftfartssäkerhet (EASA) regler.

Platser

helsingfors

Aeropole Oy (Flight Training) at Helsinki-Malmi, EFHF

Address
Helsinki-Malmi Airport
Main terminal

00700 helsingfors, Finland
Telefon
+358 9 56274600