Akatem Learning

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Real World Learning för en bättre framtid

Akatem Learning ger lärande till framtida designers som vill förändra sin värld och vet att design kan vara en kraftfull kraft för gott.

Vi tror på att lära sig genom att göra det; Till skillnad från andra skolor ber vi dig inte sitta i ett klassrums inlärningsteori i 10 veckor; Att bli skicklig tar mer än bara klassrumsinlärning.

Under våra kurser kommer du att tillämpa de färdigheter du lär dig till verkliga projekt så att du får praktisk erfarenhet av att lösa problem som är viktiga för människor. När du lär dig med oss kommer vi inte bara att ge dig en gedigen utbildning i design utan också inblick i hur dina kunder tycker.


Lärande i designens hjärta. Finland.

Finland är känt för sitt designarv och sin omsorg för samhället, så det är en fantastisk plats att starta din strålande karriär i design och börja göra en skillnad för din värld! Alla våra kurser presenteras på engelska för att säkerställa maximal tillgänglighet för studenter från hela världen.

Utövare, inte bara lärare

Våra instruktörer lär inte bara teori; alla har lång erfarenhet av sitt yrke både i Finland och utomlands och är aktiva utövare snarare än bara heltidslärare. Vårt fokus är alltid på praktisk förmåga i stället för teori så att du avslutar din kurs med förmågan att arbeta i den verkliga världen.

Designen av Design

Design händer aldrig i vakuum; Att ge dig en praktisk designutbildning innebär att du lär dig hur designen fungerar. När du har avslutat din kurs förstår du hur designers interagerar med utvecklare, chefer och annan organisationspersonal och hur design påverkar process och risk.

109807_helsinki-finland-view-of-pohjoisranta-street-N2H5PA7-01.jpg

Mer än en kurs

När du går på en Akatem Learning kurs får du mer än en plats i ett klassrum; Att arbeta med verkliga projekt innebär att du har möjlighet att bygga din portfölj från dag ett och arbeta med att lösa problem både i team och på egen hand. Du lär dig också att kommunicera designbeslut till företagare och icke-designers


Bygg din karriär

En professionell lärarutbildning bör hjälpa till att utveckla din karriär. Nätverk med personer i branschen under våra extra-curriculära evenemang och workshops och få tillgång till gratis karriärbyggnadsrådgivning för att hjälpa dig positionera din portfölj, bygga ett fantastiskt CV, bygga ditt professionella varumärke och blitz intervjun! Och när du jobbar, stanna en del av Akatem-samhället genom gratis inbjudningar till våra pågående workshops och nätverkskvällar.


En rad lärande alternativ

Du borde inte behöva gå till universitetet för att få en bra utbildning. Akatem Learning erbjuder en rad olika kursformat för studenter som vill lära sig heltid, deltid, på kvällarna eller till och med på helgerna. Varför ska inte ditt lärande passa runt ditt liv?

Tillgängligt lärande

Dina drömmar om att göra skillnad bör inte avskräckas av kostnaden för högre utbildning. Vi erbjuder utvalda studenter tillgång till Akatem Foundation-programmet; ett initiativ som syftar till att ge missgynnade kandidater tillgång till våra kurser för reducerade kostnader eller fullt stipendier. Fråga nu för mer information.

Platser

helsingfors

Address
Mannerheimintie 20B
helsingfors, Finland

Program

För tillfället finns inga program att visa

Vänligen förfina sökningen ovan, kolla in våra populära kategorier nedan eller gör en sökning på nyckelord.


... or simply by choosing your degree: