Accord Language Schools

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Accord Language School på Grands Boulevards i Paris

Grundades 1988, ACCORD Language School, ligger på den berömda Grands Boulevards i Paris, bara några minuters promenad från Louvren, Operan, Georges Pompidou Centre (Beaubourg) och den berömda Grands Magasins.

Oavsett om du deltar i en Intensive French kurs eller en Executive Program på ACCORD Language School, är du säker på att få bästa möjliga förutsättningar för att lära sig franska och bättre förstå den franska kulturen och livsstilen:

Beläget i en vacker, typisk parisisk byggnad i hjärtat av Paris 20 ljusa och rymliga klassrum fullt utrustade med audiovisuell utrustning En modern och dynamisk pedagogik integrera samtida kultur Kurser tillgängliga året runt 6 språkliga nivåer från nybörjare till avancerad 4 klassrum tillägnad proffs och en-till-en utbildning En varierad blandning av studenter: från universitetsstudenter till personal och chefer. Över 50 olika nationaliteter En gemytlig fransk atmosfär

En skola som utfärdas av det officiella franska Quality Label och anslutna till professionella organisationer som SOUFFLE och CAMPUSFRANCE.

Om ACCORD Manchester

Vi fokuserar på att ge General English språkkurser och Affärsengelska språkkurser för att ge dig de bästa verktygen för att kommunicera effektivt. Vår British Council ackrediterade skola är en liten språkskola där du kan lära dig och förbättra dina kunskaper i engelska snabbt i en trevlig miljö. Våra engelska utbildningar riktar sig vuxenstuderande som alla motiverade, som gärna vill förbättra sina språkkunskaper, lära sig om den brittiska kulturen och ta reda på om varandra. ACCORD Manchester välkomnar många olika nationaliteter, främst europeiska. Vi ser till att vi aldrig har en dominerande medborgarskap för att garantera att våra elever har tillgång till en mängd olika kulturer och lära sig om att studera och arbeta i en mångkulturell miljö.

Våra lärare är kvalificerade och erfarna i att undervisa General engelska och affärsengelska. De flesta har lärt engelska utomlands och / eller har arbetat i näringslivet. ACCORD Manchester ligger i hjärtat av Manchesters livliga affärs kvartal och ger en perfekt miljö för att studera General English och affärsengelska. ACCORD Manchesters specialist Engelska kurser äger rum på Brook House i Manchester. Brook House är en vacker, traditionell engelsk byggnad som ligger i den livliga och kosmopolitiska centrum med alla dess bekvämligheter.

British Council ackrediterade, ACCORD Manchester är en liten, vänlig och professionell engelsk skola. Våra klasserna är små, vilket ger våra elever varje möjlighet att delta och utveckla sin kompetens. Våra Business Kurser i engelska är skräddarsydda för att möta våra elevers särskilda behov. Om du behöver förbättra din förhandlingsteknik, kommer våra Business engelska lärare införliva detta ämne i lektionsplanen. Om du behöver arbeta på en viss färdighet, kommer våra engelska lärare ta upp denna fråga under kursen. Låt oss veta vad du behöver innan din affärsengelska kurs börjar och vi kommer att se till att din anpassade kursen uppfyller dina krav exakt. Oavsett om det är en allmän engelska språkkurs eller en affärsengelska språkkurs, våra engelska lärare fokusera på våra elevers särskilda behov, oavsett om det är att klara IELTS att delta i en brittisk universitet, främja sina internationella karriärer, eller utveckla sina språkkunskaper att tillgodose sitt jobb, etc. Vår personal är alltid tillgängliga för att hjälpa våra elever med eventuella frågor de kan ha, oavsett om det vara att hitta den bästa pub i Manchester eller ge detaljer om hur man bäst för att komma till historiska York. Under raster, kan eleverna besöka "Student Corner" för att kolla sin e-post på datorn eller titta på vad som händer i Manchester. Gratis wi-fi finns tillgänglig för alla våra elever i hela skolan. Vi gör vårt bästa för att eleverna känner sig bekväma med oss ​​på ACCORD Manchester och under hela sin vistelse i staden. Manchester är en fantastisk plats att besöka och det finns många aktiviteter som finns, från konstgallerier, museer och teatrar till jazzklubbar, festivaler och idrottsgrenar.

Manchesters köpcentrum, bara ett par minuter från ACCORD Manchester, är exceptionell, som erbjuder allt från lyxiga varuhus och designbutiker till de typiskt engelska butiker. Varje stil av mat finns i Manchester från thailändska till italienska men låt oss inte glömma de traditionella engelska pubar som ger dig möjlighet att fortsätta öva dina språkkunskaper och samtidigt provtagning en av Manchesters lokala öl och den ständigt berömda "fish and chips". Och om du är ett fotbollsfan, kan du inte undvika våra två berömda fotbollslag: Manchester United och Manchester City!

Platser

paris

Accord

Address
ACCORD ECOLE DE LANGUES
14, boulevard Poissonnière

75009 paris, Île-de-France, Frankrike
Telefon
+33 1 55 33 52 33

manchester

Address
ACCORD Manchester
Brook House
Spring Gardens

M2 2BQ manchester, england, Storbritannien