Läs den officiella beskrivningen

OM SKOLAN

Skapat 1996 och erkänd av det franska kulturdepartementet är CEEA: s uppdrag att utbilda manusförfattare och förbereda dem för sin yrkesmiljö.

Författare lär sig att skapa och utveckla skript för kortfilmer, tv-serier, animerade serier och filmer (alla dessa format behandlas med lika höga krav).

CEEA erbjuder en selektiv tvåårig utbildningskurs som är certifierad av ett professionellt screenwriter-examensbevis.

Det erbjuder även praktikplatser och korta, professionella högkvalitativa kurser skriftligen för TV och film.

CEEA stöds av den franska nationella filmkommissionen (CNC) och samtliga franska audiovisuella nätverk, inklusive SACD och broadcasters som France Télévision, TF1, Canal + och Arte.

Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

Sommarkurser

CEEA European Sreenwriting School Of Paris

Om du älskar filmer och tv-serier och vill skriva skript (eller redan) Om du vill öva dina färdigheter i en vänlig men krävande atmosfär, i hjärtat av en av världens mest ... [+]

CEEA International Summer Class

Program

Om du älskar filmer och tv-serier och vill skriva skript (eller redan) Om du vill öva dina färdigheter i en vänlig men krävande atmosfär, i hjärtat av en av världens mest inspirerande och vackra städer ... Den här kursen är för dig!

Vår sommar klass är en intensiv 3-veckors workshop i en av de mest prestigefyllda och selektiva screenwriting skolorna i Frankrike: Conservatoire Européen d'écriture audiovisuelle (CEEA, European Writing School).

Denna sommarverkstad erbjuder en högkvalitativ, praktisk tillämpning till konsten för manusskrivning ... i en unik inlärningsmiljö.

Skolan ligger i det fantastiska 1700-talet Hôtel de Massa, i 14: e arrondissementet. Det ligger precis vid observatoriet och bara några gator bort från den ikoniska Luxemburg Gardens, det livliga Montparnasse-området och Latinerkvarteret där så många författare, filmskapare och artister har bott, arbetat och studerat.... [-]

Frankrike Paris
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
3 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska