Läs den officiella beskrivningen

I sommar, lära sig franska i Frankrike!

Sedan 1930, sommarkurser för utländska studenter välkomna Nancy varje år under sommaren utlänningar från alla samhällsskikt för språkstudier från en till fyra veckor.

En möjlighet att kombinera studier och nöje i en universitetsstad besöks av över 45.000 studenter. Lär dig franska samtidigt upptäcka Frankrike och dess kultur.

BANOR

Kurser undervisas av universitetsprofessorer specialiserat sig på att undervisa det franska språket till utlänningar. Innehållet i kursen anpassas till din nivå, oavsett om du är nybörjare eller franska lärare utomlands.

Delta, bland de många alternativ som erbjuds på eftermiddagen, konferenser, seminarier eller språkteaterverkstad. Alla kommunikationsverktyg är tillgängliga på plats datorrum och wifi-anslutningar).

VERKSAMHET

Utanför klassrummet, är många utflykter planeras för din vistelse, såsom en helg i Paris, Frankrikes huvudstad, upptäckten av en typisk fransk område. 2016: Reims, Champagne vingård och Ardennerna i fotspåren av Arthur Rimbaud.

Entertainment finns under kvällar och helger. Du kan delta i grillar, filmvisningar eller promenader i vår vackra franska regioner.

STADEN NANCY

Upptäck en stad med ett rikt arkitektoniskt arv av sjuttonhundratalet på listan över världsarv av mänskligheten av Unesco.

Nancy är också en av huvudstäderna i jugendstil, som kan ses eller ett gathörn eller i något av de många museer i staden.

Men det är framför allt en modern stad, känd som en av de stora franska kulturella centra med sina festivaler, dess Opera och dess Choreographic Center.

Programmen undervisas på:
  • Franska

Skolan erbjuder också:

Sommarkurser

Cours d'Eté Nancy (Summer Courses for Foreign Students)

Sommarkurser för utländska studenter erbjuder program anpassade till alla nivåer, från nybörjare till avancerad, student, lärare eller andra professionella. ... [+]

Organisationen av Kurser Sommarkurser för utländska studenter erbjuder program anpassade till alla nivåer, från nybörjare till avancerad, student, lärare eller andra professionella.

Det är därför en placeringstest anordnas måndagen för din ankomst. Efter detta kommer du att tilldelas en gruppnivå. Varje grupp består av högst 15 personer.

En slutlig examensprov anordnas i slutet av 3: e och 4: e vecka (stannar A och endast B). Resultaten kan valideras i kursplanerna för studenter som vi har ett samarbetsavtal. I det här fallet är en redogörelse för enskilda toner etablerade på begäran på franska och / eller engelska. För alla deltagare, är ett diplom utfärdas.... [-]

Frankrike Nancy
September 2020
Franska
Heltid
2 - 4 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska

Clip Cours d’Eté Nancy 2015

Cours d’Eté Nancy - Testimonials