Cours d'Eté Nancy (Summer Courses for Foreign Students)

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

I sommar, lära sig franska i Frankrike!

Sedan 1930, sommarkurser för utländska studenter välkomna Nancy varje år under sommaren utlänningar från alla samhällsskikt för språkstudier från en till fyra veckor.

En möjlighet att kombinera studier och nöje i en universitetsstad besöks av över 45.000 studenter. Lär dig franska samtidigt upptäcka Frankrike och dess kultur.

BANOR

Kurser undervisas av universitetsprofessorer specialiserat sig på att undervisa det franska språket till utlänningar. Innehållet i kursen anpassas till din nivå, oavsett om du är nybörjare eller franska lärare utomlands.

Delta, bland de många alternativ som erbjuds på eftermiddagen, konferenser, seminarier eller språkteaterverkstad. Alla kommunikationsverktyg är tillgängliga på plats datorrum och wifi-anslutningar).

VERKSAMHET

Utanför klassrummet, är många utflykter planeras för din vistelse, såsom en helg i Paris, Frankrikes huvudstad, upptäckten av en typisk fransk område. 2016: Reims, Champagne vingård och Ardennerna i fotspåren av Arthur Rimbaud.

Entertainment finns under kvällar och helger. Du kan delta i grillar, filmvisningar eller promenader i vår vackra franska regioner.

STADEN NANCY

Upptäck en stad med ett rikt arkitektoniskt arv av sjuttonhundratalet på listan över världsarv av mänskligheten av Unesco.

Nancy är också en av huvudstäderna i jugendstil, som kan ses eller ett gathörn eller i något av de många museer i staden.

Men det är framför allt en modern stad, känd som en av de stora franska kulturella centra med sina festivaler, dess Opera och dess Choreographic Center.

Platser

Nancy

Summer Courses for Foreign Students

Address
35, Cours Léopold
F-54000 Nancy, Grand Est, Frankrike
Telefon
+33 (0)6 03 76 42 68