Cours de Civilisation Française de la Sorbonne

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Den Sorbonne är franska språket och Civilization kurser (CCFS), Som anordnades av Robert de Sorbon Foundation, är . Sedan 1919 har CCFS varit erkänna studenter från hela världen, från riktiga nybörjare till professorer i franska som främmande språk. De Sorbonne är franska språket och Civilization kurser förse Franska språkkurser med fonetik och franska civilisationen lektioner. De erbjuder även specialiserade moduler och (TCF, DELF, DALF), som underlätta inpasseringen franska universitet. Vårt utbildningscenter ligger på 214 Boulevard Raspail (Paris, 14: e arrondissementet), i hjärtat av det prestigefyllda montparnasse distrikt. Sekretariatet är redo att välkomna dig och svara på alla dina frågor.

Vi erbjuder också bostadsbidrag, administrativt stöd, kulturella tjänster, bibliotek, flera studiesalar, en bostad hall, och datorsalar.

Alla klassrum är utrustade med interaktiva whiteboards (IWB) och vår fonetik labs har avancerad IT-teknik. Internet-åtkomst tillhandahålls av en Wi-Fi-nätverk som spänner över hela byggnaden.

Testet Center

Sorbonne är franska språket och Civilization kurser har också en officiell examen centrum för att ta TCF, DELF och DALF franska nationella proven.

Vår examen centrum består av två hubbar: TCF (franska kunskapstest) navet och DELF-DALF (Diploma in franska studier - Examen i Advanced Franska) nav. Dessa tester är utformade för att bedöma den allmänna franska nivå som definieras av den gemensamma europeiska referensramen för språk (CEFR). De riktar sig till alla som vill utvärdera och validera sina kunskaper i franska för professionella, personliga eller akademiska skäl-i en enkel, tillförlitlig och snabbt sätt.

Platser

paris

Address
Cours de Civilisation Française de la Sorbonne
French Language and Civilization Courses at the Sorbonne
214 Boulevard Raspail

75014 paris, Île-de-France, Frankrike

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium