Inledning
Läs den officiella beskrivningen
ECOLE DUCASSE-PARIS-KAMPUS
École Ducasses nya flaggskeppscampus upptar ett specialbyggt utrymme på 5 000 kvadratmeter i Meudon - en välbärgad parisisk förort som ligger bara 10 km från hjärtat av Frankrikes huvudstad. Inbäddat vid stranden av floden Seine har Meudon varit hem för ett antal berömda konstnärer, inklusive skulptören Auguste Rodin.
Som ett modernt centrum för kulinarisk utbildning innehåller det nya Meudon-campuset sex tekniska kök för individuell matlagning och brigaduppsättning, ett konditori, ett bagerilaboratorium, ett innovationslaboratorium och två signaturrestauranger som kommer att vara öppna till allmänheten. I överensstämmelse med kocken Alain Ducasses filosofi om lokal inköp, har campus också sina egna grönsaks- och örtträdgårdar.
Våra program:
Kandidatprogram:
- Bachelor i kulinariska konsten
- Bachelor i franska konditorier
Essentials-program:
- Culinary Arts Essentials
- Green Gastronomy Essentials
- Franska konditorivarer
diplom:
- Culinary Arts Diploma
- Expertexamen i kulinarisk konst
- Franska pastry Arts Diploma
Signaturprogram:
- Samtida program för undervisning av gastronomi
- Haute Cuisine och franska konditorier Signaturprogram
Platser
paris
41 rue de l'Abbé Ruellan
95100 paris, Île-de-France, Frankrike