Ecole Ducasse - Ecole Nationale Supérieure de pâtisserie

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

ECOLE DUCASSE - ENSP

École Nationale Supérieure de Pâtisserie ligger i Yssingeaux, i Frankrikes Auvergne-region. Grundades 1984 och är referensskolan i Frankrike - och globalt - för proffs inom bakverk, bageri, choklad, konfektyr och glass.

Skolan ligger i Château de Montbarnier och kombinerar framgångsrikt arv och modernitet och erbjuder en unik familjär atmosfär. Det är värd för ett antal prestigefyllda kulinariska evenemang varje år, inklusive urvalet för tävlingen Un des Meilleurs Ouvriers de France och Festival National des Croquembouches.

Våra bakverksprogram:

Essentials-program:

  • Franska konditorivarer
  • Fransk choklad
  • French Bakery Essentials

diplom:

  • Franska pastry Arts Diploma
  • Expertdiplom i franska konditorier

Platser

Yssingeaux

Address
Ecole Nationale Supérieure de Pâtisserie,
125, Allée du Château de Montbarnier

43200 Yssingeaux, Auvergne-Rhône-Alpes, Frankrike

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium