Ducasse Education - Ecole Nationale Supérieure de Pâtisserie

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Från den prisbelönta culinary legend kommer Ducasse Utbildning, Den ledande globala organisationen av professionella och preprofessionella kulinariska och konditorivetenskapskolor, där passion och hängivenhet till gästfrihetens art understryker en rik historia av exceptionella standarder smidda genom årtionden av övning och erfarenhet.


Skapades 1999, Ducasse Utbildning sätter högsta standard kulinariska och bakverk industrin med sin omfattande HandsOn utbildningsprogram som betonar praktisk inlärning tekniker med precision, innovation och rigorös färdighets metodik.


"Jag har alltid strävat efter att förmedla min vision av kulinariska och bakverk konst. Jag delar min kunskap till alla människor som är villiga att stärka sina färdigheter med en enda motto i åtanke: excellens i praktiken "Alain Ducasse.

Excellence i praktiken


Två campus är nu etablerade i Frankrike: Centre de formation d'Alain Ducasse (cfaD), som specialiserat sig på kulinarisk konst och bakverk för restaurangen och Ecole Nationale Supérieure de Patisserie (ENSP), som har varit i över trettio år, referens skolan, I Frankrike och utomlands, för franska bakverk, bageri, choklad, konfektyr och glass proffs.


Våra konditori program erbjuds på Ecole Nationale Supérieure de Pâtisserie:

  • Kandidat i franska konditorier
  • Franska konditorier
  • Fransk Choklad & Konfektyr Konst
  • French Bakery Arts
  • French Pastry Campus: Winter & sommar sessioner
Ecole Nationale Supérieure de Pâtisserie, Château de Montbarnier
Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se Diplomas » Se Diplom » Se Certifikat » Visa kurser » Se Kandidatprogram »

Program

Skolan erbjuder också:

Certificate

Fransk Bakverk Campus

Campusstudier Heltid 2 månader May 2018 Frankrike Yssingeaux

Har du alltid velat lära sig hemligheterna bakom French Pastry? Ducasse Education ger dig möjlighet att ta ett intensivt 2-månaders program för att lära sig alla grundläggande tekniker för franska konditorier. [+]

Upptäck och lär grunden av traditionella franska konditorivaror genom en 2-månaders intensiv yrkesutbildning. Från förberedelsen av grundläggande degar och krämer till skapandet av desserter kommer du att lära dig professionellens väsentliga tekniker. Slutföra din träning med en 1 månad valfri praktik på en fransk institution för att tillämpa din kunskap i en verklig miljö. Dra nytta av världsomspännande undervisningsmetoder för små gruppinställningar och hög praxis för att optimera undervisning, uppnå effektiv lärande och leverera en personlig uppföljning.

KLASS TYP • 90% hands-on • 10% teori

MODULER • Grundlagade degar, tårtor och tårtor • Choux bakverk • Puff bakverk • Leavened pastry degar • Bröd och viennoiseries • Choklad • Moderna entremeter • Förberedelser för buffé och tentamen... [-]


Diplom

överlägsen Fransk Pastry Arts Diplom

Campusstudier Heltid 3 månader May 2018 Frankrike Yssingeaux

Uppgradera dina professionella färdigheter och förvärva komplexa och moderna bakverkstekniker genom en intensiv 2 månaders avancerad träning. Förbättra dina kunskaper genom att mastera rätt kombination av smak, texturer och former för att skapa högkvalitativa bakverk med utarbetade tekniker. [+]

Har du alltid älskat att göra bakverk och bara börjat undra om det här är karriärändringen du letar efter?

Uppgradera dina professionella färdigheter och förvärva komplexa och moderna bakverkstekniker genom en intensiv 2 månaders avancerad träning. Förbättra dina kunskaper genom att mastera rätt kombination av smak, texturer och former för att skapa högkvalitativa bakverk med utarbetade tekniker. Slutföra din träning med en 1 månaders valfri praktikplats på en fransk institution för att tillämpa dina kunskaper i en reallife-miljö. Dra nytta av världsomspännande undervisningsmetoder för små gruppinställningar och hög praxis för att optimera undervisning, uppnå effektiv lärande och leverera en personlig uppföljning.... [-]


Diploma

Fransk Pastry Arts Diplom

Campusstudier Heltid 7 månader November 2018 Frankrike Yssingeaux

Har du alltid älskat att göra bakverk och undrade om detta är karriär förändring du letar efter? Ducasse Education ger dig möjlighet att ta ett intensivt 7,5-månaders program för att lära dig alla grundläggande och utarbetade tekniker för franska konditorier. [+]

Lyssna på grunden för traditionella franska konditorier med en 5,5-månaders intensiv yrkesutbildning. Från mottagning av produktionen till produktion, konservering och förpackning av bakverk och viennoiserier, kommer du att lära dig och behärska professionella väsentliga tekniker. En 2 månaders obligatorisk praktik på en fransk institution kommer att slutföra din utbildning för att tillämpa din kunskap i en verklig miljö. Dra nytta av världsomspännande undervisningsmetoder för små gruppinställningar och hög praxis för att optimera undervisning, uppnå effektiv lärande och leverera en personlig uppföljning.

KLASSTYP • 80% hands-on • 20% teori

MODULER • Grönsakssegar , tårtor och tårtor • Choux bakverk • Puffkakor • Smörgåsar • Svampar och kex • Teknisk förstärkning • Petits-fours and cakes • Entremets • Viennoiseries och bageri • Pläterade desserter • Tema och bröllopstårtor • Choklad • Revision , slutprov och buffertberedning... [-]


Kurser

Fransk Choklad & Konfektyr Konst

Campusstudier Heltid 2 månader May 2018 Frankrike Yssingeaux

Ett intensivt 2-månaders program för att lära sig alla grundläggande och utarbetade tekniker för choklad och konfektyrkonster. [+]

Behärskar grunden för choklad och konfektkonster genom en 2-månaders intensiv yrkesutbildning. Du kommer att lära dig och tillämpa professionella väsentliga tekniker för att tillverka choklad, konfekt, chokladbaserade bakverk och konstnärliga bitar. Slutföra din träning med en 1 månad valfri praktik på en fransk institution för att tillämpa din kunskap i en verklig miljö. Dra nytta av världsberömda undervisningsmetoder för små gruppinställningar och hög praxis för att optimera undervisning, uppnå effektiv lärande och leverera en personlig uppföljning. KLASSTYP • 80% hands-on • 20% teori MODULER • Choklad • konfektyr • Chokladbaserade bakverk • Konstnärlig choklad och sockerbitar • Förberedelser för buffé och tentamen... [-]


French Bakery Arts

Campusstudier Heltid 2 månader May 2018 Frankrike Yssingeaux

En intensiv 2-månaders program för att lära sig alla de grundläggande principerna och hemligheter traditionell fransk bröd och viennoiseries. [+]

Behärda grunden för traditionell fransk bageri konst genom en 2-månaders intensiv yrkesutbildning. Från förberedelserna av vanliga, traditionella eller speciella bröd till skapandet av sura eller blöta viennoiserier, kommer du att lära dig professionella väsentliga tekniker. Slutföra din träning med en 1 månad valfri praktik på en fransk institution för att tillämpa din kunskap i en verklig miljö. Dra nytta av världsomspännande undervisningsmetoder för små gruppinställningar och hög praxis för att optimera undervisning, uppnå effektiv lärande och leverera en personlig uppföljning.

KLASSTYP • 85% hands-on • 15% teori

MODULER • Bröd och viennoiseries (traditionella, regionala, speciella och garnerade bröd och viennoiseries) • Regionala kakor och desserter • Snacking och catering producera • Meilleur Ouvrier de France stilbröd • Förberedelser för buffé och tentamen... [-]


Kontakt
Postadress
Ecole Nationale Supérieure de Pâtisserie,
Château de Montbarnier,
Allée de Montbarnier

Yssingeaux, 43200 FR
Besöksadress
Ecole Nationale Supérieure de Pâtisserie,
Château de Montbarnier,
Allée de Montbarnier

Yssingeaux, Auvergne, 43200 FR