Läs den officiella beskrivningen

Från den prisbelönta culinary legend kommer Ducasse Utbildning, Den ledande globala organisationen av professionella och preprofessionella kulinariska och konditorivetenskapskolor, där passion och hängivenhet till gästfrihetens art understryker en rik historia av exceptionella standarder smidda genom årtionden av övning och erfarenhet.


Skapades 1999, Ducasse Utbildning sätter högsta standard kulinariska och bakverk industrin med sin omfattande HandsOn utbildningsprogram som betonar praktisk inlärning tekniker med precision, innovation och rigorös färdighets metodik.


"Jag har alltid strävat efter att förmedla min vision av kulinariska och bakverk konst. Jag delar min kunskap till alla människor som är villiga att stärka sina färdigheter med en enda motto i åtanke: excellens i praktiken "Alain Ducasse.

Excellence i praktiken


Två campus är nu etablerade i Frankrike: Centre de formation d'Alain Ducasse (cfaD), som specialiserat sig på kulinarisk konst och bakverk för restaurangen och Ecole Nationale Supérieure de Patisserie (ENSP), som har varit i över trettio år, referens skolan, I Frankrike och utomlands, för franska bakverk, bageri, choklad, konfektyr och glass proffs.


Våra konditori program erbjuds på Ecole Nationale Supérieure de Pâtisserie:

  • Kandidat i franska konditorier
  • Franska konditorier
  • Fransk Choklad & Konfektyr Konst
  • French Bakery Arts
  • French Pastry Campus: Winter & sommar sessioner
Ecole Nationale Supérieure de Pâtisserie, Château de Montbarnier
Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

Diplom

Ducasse Education - Ecole Nationale Supérieure de Pâtisserie

Har du alltid älskat att göra bakverk och undrade om det här är karriärändringen du letar efter? Ducasse Education ger dig möjlighet att ta ett intensivt 7,5-månaders pro ... [+]

Lyssna på grunden för traditionella franska konditorivaror med en 5,5 månaders intensiv yrkesutbildning. Från mottagning av produkter till produktion, konservering och förpackning av bakverk och viennoiseries, kommer du att lära dig och behärska professionella väsentliga tekniker. En 2 månaders obligatorisk praktik på en fransk institution kommer att slutföra din utbildning för att tillämpa din kunskap i en verklig miljö. Dra nytta av världsberömda undervisningsmetoder för små gruppinställningar och hög praxis för att optimera undervisning, uppnå effektiv lärande och leverera en personlig uppföljning.

Klass typ80% hands-on20% teorimodulerGrundläggande konditorivaror, tårtor och tårtorChoux bakverkSmördegLeavened bakverk degenSvampar och kexTeknisk förstärkningPetits-fours och kakorMELLANRÄTTViennoiseries och bageriPläterade desserterTema och bröllopstårtorChokladRevidering, slutprov och buffertberedning Programmet omfattar... [-]
Frankrike Yssingeaux
Mars 2020
Engelska
Heltid
7 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska
Ducasse Education - Ecole Nationale Supérieure de Pâtisserie

Uppgradera dina professionella färdigheter och förvärva komplexa och moderna bakverkstekniker genom en intensiv 2 månaders avancerad träning. Förbättra dina kunskaper gen ... [+]

Har du alltid älskat att göra bakverk och bara börjat undra om det här är karriärändringen du letar efter?

Uppgradera dina professionella färdigheter och förvärva komplexa och moderna bakverkstekniker genom en intensiv, 2 månaders avancerad träning. Förbättra dina kunskaper genom att mastera rätt kombination av smak, texturer och former för att skapa högkvalitativa bakverk med utarbetade tekniker. Slutför din träning med en 1 månaders valfri praktikplats på en fransk institution för att tillämpa dina kunskaper i en verklig miljö. Dra nytta av världsberömda undervisningsmetoder för små gruppinställningar och hög praxis för att optimera undervisning, uppnå effektiv lärande och leverera en personlig uppföljning.... [-]

Frankrike Yssingeaux
Maj 2020
Engelska
Heltid
3 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska

Kurser

Ducasse Education - Ecole Nationale Supérieure de Pâtisserie

Ett intensivt 2-månaders program för att lära sig alla grundläggande tekniker och hemligheter av traditionellt franskt bröd och viennoiseries. ... [+]

Behärda grunden för traditionell fransk bageri konst genom en 2-månaders intensiv yrkesutbildning. Från förberedelserna av vanliga, traditionella eller speciella bröd till skapandet av sura eller blöta viennoiserier, kommer du att lära dig professionella väsentliga tekniker. Slutföra din träning med en 1 månad valfri praktik på en fransk institution för att tillämpa din kunskap i en verklig miljö. Dra nytta av världsomspännande undervisningsmetoder för små gruppinställningar och hög praxis för att optimera undervisning, uppnå effektiv lärande och leverera en personlig uppföljning.

Klass typ85% hands-on15% teorimodulerBröd och viennoiseries (traditionella, regionala, speciella och garnerade bröd och viennoiseries)Regionala kakor och desserterSnacking och catering produceraMeilleur Ouvrier de France stilbrödBufféberedning och tentamenVaraktighet... [-]
Frankrike Yssingeaux
Maj 2020
Engelska
Heltid
2 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska
Ducasse Education - Ecole Nationale Supérieure de Pâtisserie

Har du alltid velat lära känna franska bakverk? Ducasse Education ger dig möjlighet att ta ett intensivt 2-månaders program för att lära sig alla grundläggande tekniker f ... [+]

Upptäck och lär grunden av traditionella franska konditorier genom en 2-månaders intensiv yrkesutbildning. Från förberedelsen av grundläggande degar och krämer till skapandet av desserter kommer du att lära dig professionellens väsentliga tekniker. Dra nytta av världsberömda undervisningsmetoder för små gruppinställningar och hög praxis för att optimera undervisning, uppnå effektiv lärande och leverera en personlig uppföljning.

Klass typ90% hands-on10% teorimodulerGrundläggande konditorivaror, tårtor och tårtor Choux bakverkSmördegLeavened bakverk degenBröd och viennoiseriesChokladModerna entremeterBufféberedning och tentamenVaraktighet

2-månaders intensiv praktisk träning... [-]

Frankrike Yssingeaux
Mars 2020
Engelska
Heltid
2 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska
Ducasse Education - Ecole Nationale Supérieure de Pâtisserie

Ett intensivt 2-månaders program för att lära sig alla grundläggande och utarbetade tekniker för choklad och konfektyrkonster. ... [+]

Lyssna på grunden för choklad och konfektkonster genom en 2-månaders intensiv yrkesutbildning. Du kommer att lära dig och tillämpa professionella väsentliga tekniker för att producera choklad, konfekt, chokladbaserade bakverk och konstnärliga bitar. Slutför din träning med en 1 månaders valfri praktikplats på en fransk institution för att tillämpa dina kunskaper i en verklig miljö. Dra nytta av världsberömda undervisningsmetoder för små gruppinställningar och hög praxis för att optimera undervisning, uppnå effektiv lärande och leverera en personlig uppföljning.

Klass typ80% hands-on20% teorimodulerChokladKonfektyrChokladbaserade bakverkKonstnärlig choklad och sockerbitarBufféberedning och tentamenVaraktighet... [-]
Frankrike Yssingeaux
Maj 2020
Engelska
Heltid
2 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska

Campus Insiders - Ecole Nationale Supérieure de Pâtisserie

Location address
Ecole Nationale Supérieure de Pâtisserie,
125, Allée du Château de Montbarnier

Yssingeaux, Auvergne-Rhône-Alpes, 43200 FR