Läs den officiella beskrivningen

ESME SUDRIA : Innovationsandan utan gränser

ESME SUDRIA grundades 1905 och är en privat, ideell skola under överinseende av utbildningsministeriet. Skolan har en lång tradition av utbildningsingenjörer med en bred, välutvecklad grund som gör att de kan flytta in i alla aspekter av ingenjörsmarknaden utan svårigheter.

En erkänd teknikskola

ESME SUDRIA är medlem av konsortiet för de bästa franska skolorna inom teknik och verksamhet «Grandes Ecoles», som ESME SUDRIA är undertecknare av Erasmus-stadgan för högre utbildning 2014-2020 och en medlem av «ni» -nätverket, det internationella nätverket av tekniska skolor.

ESME SUDRIA uppgift är att utbilda ingenjörer genom toppmodern forskning. Vi strävar efter att bidra till utvecklingen av vetenskaplig kunskap och bredda vår undervisning genom industriella och internationella partnerskap.

Studentliv i Frankrike

Rekreation spelar också sin roll vid ESME med många studenter klubbar som spänner från sport till musik och vin. De många sociala aktiviteter som organiseras inom skolan representerar utmärkta tillfällen för att uppleva den franska livsstilen och träffa nya vänner.

Dessutom ökar skolans omfattande nätverk av alumner och kontakter i branschen internationella möjligheter till praktik och karriär utomlands.

Grundforskning

ESME SUDRIA ger möjligheter för alla studenter att vara nära inblandade i avancerad forskning. Fackföreningen på hög nivå arbetar faktiskt med tillämpad forskning genom industriella och grundläggande kontakter samt akademisk forskning inom vår grundläggande forskning. Forskningsområden omfattar exempelvis ett stort antal ämnen från energisystem till medicinsk bildbehandling eller kriminalteknik.

Partnerskap omfattar internationella grupper och nystartade företag, liksom prestigefyllda nationella institutioner som INSERM (National Institute for Health and Medical Research) eller CNRS (National Institute for Scientific Research). Eleverna är kopplade till dessa forskningsaktiviteter genom praktik och projekt. De flesta masterstudenterna utför en R

Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

Sommarkurser

ESME SUDRIA

Är du nyfiken, kreativ och en snabb lärare? Är DIY och digital teknik din sak? Letar du efter en unik internationell inlärningsupplevelse? Gå med i våra Paris och Lille D ... [+]

Bli en tillverkare: Bygg din egen robot och ta den hem!

Är du nyfiken, kreativ och en snabb lärare? Är DIY och digital teknik din sak? Letar du efter en unik internationell inlärningsupplevelse? Gå med i våra Paris och Lille Digital Manufacturing Labs och spela, hacka, skapa, designa, tänk ut ur lådan! Utveckla din egen robot och vara en del av Maker Movement!

NÄR?

Från 1 juli till 20 juli 2019

VAR?

Paris (Veckor 1

BESKRIVNING AV PROGRAMMET

Vårt sommarprogram omfattar intensiva vetenskapliga kurser och seminarier, samt praktiska verkstäder som leds av våra experter. Du kommer att kunna studera och arbeta i en kreativ och inspirerande miljö med fri tillgång till vår spetsteknik (3D-skrivare, laserskärare, CNC-fräsmaskiner mm) och programvara.... [-]

Frankrike Paris Lille
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
3 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska
Address
ESME Sudria 40 Rue du Docteur Roux
75015 Paris, Île-de-France, Frankrike
Webbplats