Ecole Lenôtre

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Genom att grunda École Lenôtre 1971 svarade Gaston Lenôtre utbildningsbehoven hos både franska och utländska yrkesverksamma. Idag kommer mer än 3000 praktikanter, män och kvinnor från hela Frankrike och mer än 100 länder, att öka sin kunskap och kompetens inom excellenskulturen.
Varje år skapas nya utvecklingsnivåer för att bättre kunna uppfylla förväntningarna hos proffs inom livsmedelsindustrin.


I nästan 20 år erbjuder Ecole Lenôtre långvariga program som låter dig träna intensivt i franskt kök, bakverk eller båda:

Grand Master Class - CuisineMaster Class - CuisineGrand Bachelor - Pastry - 20 veckorBachelor - Pastry - 12 veckorKandidat - Kök - 12 veckor

När du går med i dessa formationer får du chansen att vara omgiven av många yrkesverksamma som är från de bästa kockarna i världen.

Du lär dig och övar i ett klassrum med högst 12 studenter . På Ecole Lenôtre tror vi att arbeta i små grupper är det bästa sättet att få ut det mesta av våra kockar. Du kommer att öva på egen hand och även i grupper.

Vår professionella skola i Plaisir har 9 klassrum och högt professionella utrustning besättningar. Vi arbetar med leverantörer av hög kvalitet i både mat och professionella material som du hittar i de bästa kockens kök.

På Ecole Lenôtre tränar vi dig för att vara professionell och vi tror att vår kompetens kan göra att du blir en av morgondagens bästa kockar.

Ecole Lenôtre öppnade också en helt ny skola i centrala Paris, Quai Henri IV. Det ligger i en båt från Yachts de Paris med en vacker utsikt på Cathedrale Notre Dame de Paris.

Den består av ett 150 m² stort matrum med allt nytt material och faciliteter. På andra sidan kan du hitta ett vardagsrum för att organisera middagar, presentationer, ceremonier.

Under din formationer på Ecole Lenôtre Plaisir får du också chansen att få lektioner på den här nya platsen.

Kom och följ oss på vår Facebook-sida:

href = "https://www.facebook.com/EcoleProfessionnelleLenotre/

Eller på vår nya hemsida:

href = "https://www.ecole-lenotre.com/

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska
  • Franska

Se Certifikater » Se Summer courses » Se Diplom »

Program

Skolan erbjuder också:

Certifikat

GRUNDLÄGGANDE AV FRANSK PASTRY - Certifikat L'ESSENTIEL - 7 veckor

Campusstudier Heltid 5 månader March 2019 Frankrike Plaisir Paris + 1 fler

GRUNDLÄGGANDE FRANSKA PASTRY - Certifikat L'ESSENTIEL - Ecole Lenôtre [+]

ECOLE LENÔTRE PASTRY CHEF TRAINING

Ecole Lenôtre ger sina elever och partners en avancerad träning för att underlätta, uppmuntra, kommunicera och bibehålla högpresterande standarder och excellens. "Bakverkskocken Ecole Lenôtre " -utbildningen riktar sig till vuxna som är passionerade om att laga mat, oavsett om de är på en omvandlingskurs och för yrkesverksamma som vill öka sitt kompetensområde.

Kvalifikationer för denna kurs har följande förutsättningar :

För att vara 18 år eller äldreFör att ha grundläggande kunskaper om språket där kursen lärs (nivå A2)För att kunna läsa och skrivaAtt veta grunderna för hygien och säkerhet i en livsmiljöAtt ha grundläggande kunskaper om grundläggande resonemang (beräkningar och logik)... [-]

Diplom

Kokkonst Diplom Ecole Lenôtre - 23 veckor

Campusstudier Heltid 23 veckor March 2019 Frankrike Plaisir Paris + 1 fler

Kockutbildningen har skapats för personer som är villiga att träna eller återuppfinna sig i matlagning. För dem som vill lära sig från grunden till den höga franska kökstekniken inom 23 veckor. [+]

ECOLE LENÔTRE COOKING CHEF TRAINING

Ecole Lenôtre ger sina elever och partners en avancerad träning för att underlätta, uppmuntra, kommunicera och behålla högpresterande standarder och excellens. "Cooking Chef Ecole Lenôtre " -utbildningen riktar sig till vuxna som är passionerade om att laga mat, oavsett om de är på en omvandlingskurs och för proffs som vill öka sitt kompetensområde.

Kvalifikationer för denna kurs har följande förutsättningar :

För att vara 18 år eller äldreFör att ha grundläggande kunskaper i språket där kursen lärs (nivå A1)För att kunna läsa och skrivaAtt veta grunderna för hygien och säkerhet i en livsmiljöAtt ha grundläggande kunskaper om grundläggande resonemang (beräkningar och logik)STRUKTUR FÖR ECOLE LENÔTRE CHEF TRAINING... [-]

Pastry Chef Diploma Ecole Lenôtre - 23 veckor

Campusstudier Heltid 23 veckor January 2019 Frankrike Plaisir Paris + 1 fler

Pastry Chef Training har skapats för personer som är villiga att träna eller återuppfinna sig i Pastry, från basen till den högsta tekniken på bakverk. [+]

ECOLE LENÔTRE PASTRY CHEF TRAINING

Ecole Lenôtre ger sina elever och partners en avancerad träning för att underlätta, uppmuntra, kommunicera och behålla högpresterande standarder och excellens. "Bakverkskocken Ecole Lenôtre " -utbildningen riktar sig till vuxna som är passionerade om att laga mat, oavsett om de är på en omvandlingskurs och för yrkesverksamma som vill öka sitt kompetensområde.

Kvalifikationer för denna kurs har följande förutsättningar :

För att vara 18 år eller äldreFör att ha grundläggande kunskaper om språket där kursen lärs (nivå A2)För att kunna läsa och skrivaAtt veta grunderna för hygien och säkerhet i en livsmiljöAtt ha grundläggande kunskaper om grundläggande resonemang (beräkningar och logik)STRUKTUR FÖR EKOLE LENÔTRE PASTRY CHEF TRAINING... [-]

Sommarkurser

Grunderna för fransk matutbildning - 7 veckor

Campusstudier Heltid Deltid 7 veckor June 2019 Frankrike Plaisir Paris + 2 fler

Grunderna för franska köket har skapats för personer som är villiga att träna eller återuppfinna sig i matlagning. För dem som vill lära av grunderna i 7 veckor. [+]

L'ESSENTIEL: Grunderna i franska köket

Syftet med denna utbildning är att låta studenter lära sig grunderna i matlagning och att behärska skapandet av grundelementen .

Praktiska lektioner: 6 veckor

Gör grundläggande recept : såser, vinaigrettes, majoneser, bestånd, etc.Gör grundläggande förrätter : soppor, quiches, sallader, etc.Gör fisk och skaldjur : moules marinières, whiting à l'Anglaise, sole bonne-femme, etc.Gör kötträtter: rostade fjäderfä, sauterade kalvkött, köttgryta, grytor, grillat kött, etc.Gör vegetabiliska sidrätter i linje med brännköttet eller fiskenGör klassiska efterrätter : frukttårtor, fyllda chouxbullar, skiktade efterrätter, moka, bavarois, etc.Bedömning av framsteg... [-]

Videoklipp

Ecole Lenôtre

Ecole Lenôtre backstage

Kontakt

Lenôtre Sa

Adress, rad 1 40 rue Pierre Curie
78370 Plaisir, Île-de-France, Frankrike
Hemsida http://www.lenotre.com/cours-et-ecoles/les-ecoles-et-formations/les-ecoles/plaisir.html
Telefonnummer +33 (0)1 30 81 46 34

Adress, rad 1 Quai Henri IV
75004 Paris, Île-de-France, Frankrike
Hemsida https://www.ecole-lenotre.com/