Ecole Lenôtre

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Genom att grunda École Lenôtre 1971 svarade Gaston Lenôtre utbildningsbehoven hos både franska och utländska yrkesverksamma. Idag kommer mer än 3000 praktikanter, män och kvinnor från hela Frankrike och mer än 100 länder, att öka sin kunskap och kompetens inom excellenskulturen.
Varje år skapas nya utvecklingsnivåer för att bättre kunna uppfylla förväntningarna hos proffs inom livsmedelsindustrin.I nästan 20 år erbjuder Ecole Lenôtre långvariga program som gör att du kan få en intensiv träning i franskt kök, bakverk:
Konditor Diplom: 7 månaderMatlagningskockdiplom: 7 månaderGrunderna i franska bakverk: 6 veckorGrunderna i det franska köket: 6 veckor

När du går med i dessa formationer får du chansen att vara omgiven av många yrkesverksamma som är från de bästa kockarna i världen.

Du lär dig och övar i ett klassrum med högst 12 studenter . På Ecole Lenôtre tror vi att arbeta i små grupper är det bästa sättet att få ut det mesta av våra kockar. Du kommer att öva på egen hand och även i grupper.

Vår professionella skola i Plaisir har 10 klassrum och högt professionella utrustning besättningar. Vi arbetar med leverantörer av hög kvalitet i både mat och professionella material som du hittar i de bästa kockens kök.

På Ecole Lenôtre tränar vi dig för att vara professionell och vi tror att vår kompetens kan göra att du blir en av morgondagens bästa kockar.

Ecole Lenôtre öppnade också en helt ny skola i centrala Paris, Quai Henri IV. Det ligger i en båt från Yachts de Paris med en vacker utsikt på Cathedrale Notre Dame de Paris.

Den består av ett 150 m² stort matrum med allt nytt material och faciliteter. På andra sidan kan du hitta ett vardagsrum för att organisera middagar, presentationer, ceremonier.

Under din formationer på Ecole Lenôtre Plaisir får du också chansen att få lektioner på den här nya platsen.

Kom och följ oss på vår Facebook-sida:

https://www.facebook.com/EcoleLenotre/

Eller på vår nya hemsida:

href = "https://www.ecole-lenotre.com/

Platser

Plaisir

Lenôtre Sa

Address
40 rue Pierre Curie
78370 Plaisir, Île-de-France, Frankrike
Telefon
+33 (0)1 30 81 46 34

paris

Address
Quai Henri IV
75004 paris, Île-de-France, Frankrike

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium