Läs den officiella beskrivningen

Genom att grunda École Lenôtre 1971 svarade Gaston Lenôtre utbildningsbehoven hos både franska och utländska yrkesverksamma. Idag kommer mer än 3000 praktikanter, män och kvinnor från hela Frankrike och mer än 100 länder, att öka sin kunskap och kompetens inom excellenskulturen.
Varje år skapas nya utvecklingsnivåer för att bättre kunna uppfylla förväntningarna hos proffs inom livsmedelsindustrin.


I nästan 20 år erbjuder Ecole Lenôtre långvariga program som gör att du kan få en intensiv träning i franskt kök, bakverk:

Pastry Chef Diploma: 23 veckor
https://www.academiccourses.com/Pastry-Chef-DiplomaEcole-Lenôtre-23-weeks/France/Ecole-Lenôtre/
  • Matlagningskockt Diplom: 23 veckor

https://www.academiccourses.com/Cooking-Chef-Diploma-ECOLE-Lenôtre-23-weeks/France/Ecole-Lenôtre/

När du går med i dessa formationer får du chansen att vara omgiven av många yrkesverksamma som är från de bästa kockarna i världen.

Du lär dig och övar i ett klassrum med högst 12 studenter . På Ecole Lenôtre tror vi att arbeta i små grupper är det bästa sättet att få ut det mesta av våra kockar. Du kommer att öva på egen hand och även i grupper.

Vår professionella skola i Plaisir har 10 klassrum och högt professionella utrustning besättningar. Vi arbetar med leverantörer av hög kvalitet i både mat och professionella material som du hittar i de bästa kockens kök.

På Ecole Lenôtre tränar vi dig för att vara professionell och vi tror att vår kompetens kan göra att du blir en av morgondagens bästa kockar.

Ecole Lenôtre öppnade också en helt ny skola i centrala Paris, Quai Henri IV. Det ligger i en båt från Yachts de Paris med en vacker utsikt på Cathedrale Notre Dame de Paris.

Den består av ett 150 m² stort matrum med allt nytt material och faciliteter. På andra sidan kan du hitta ett vardagsrum för att organisera middagar, presentationer, ceremonier.

Under din formationer på Ecole Lenôtre Plaisir får du också chansen att få lektioner på den här nya platsen.

Kom och följ oss på vår Facebook-sida:

https://www.facebook.com/EcoleLenotre/

Eller på vår nya hemsida:

href = "https://www.ecole-lenotre.com/

Programmen undervisas på:
  • Engelska
  • Franska

Skolan erbjuder också:

Diplom

Ecole Lenôtre

Matlagningskockens träning har skapats för personer som är villiga att träna eller återuppfinna sig i matlagning. För dem som vill lära sig från grunden till den höga fra ... [+]

ECOLE LENÔTRE COOKING CHEF TRAINING

Ecole Lenôtre ger sina elever och partners en avancerad träning för att underlätta, uppmuntra, kommunicera och behålla högpresterande standarder och excellens. "Cooking Chef Ecole Lenôtre " -utbildningen riktar sig till vuxna som är passionerade om att laga mat, oavsett om de är på en omvandlingskurs och för proffs som vill öka sitt kompetensområde.

Kvalifikationer för denna kurs har följande förutsättningar :

För att vara 18 år eller äldreFör att ha grundläggande kunskaper om språket där kursen lärs (nivå B1)För att kunna läsa och skrivaAtt veta grunderna för hygien och säkerhet i en livsmiljöAtt ha grundläggande kunskaper om grundläggande resonemang (beräkningar och logik)STRUKTUR FÖR ECOLE LENÔTRE CHEF TRAINING... [-]
Frankrike Plaisir paris
Mars 2020
Engelska
Heltid
25 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska
Ecole Lenôtre

Pastry Chef Training har skapats för personer som är villiga att träna eller återuppfinna sig i Pastry, från basen till den högsta tekniken på bakverk. ... [+]

ECOLE LENÔTRE PASTRY CHEF TRAINING

Ecole Lenôtre ger sina elever och partners en avancerad träning för att underlätta, uppmuntra, kommunicera och behålla högpresterande standarder och excellens. "Bakverkskocken Ecole Lenôtre " -utbildningen riktar sig till vuxna som är passionerade om att laga mat, oavsett om de är på en omvandlingskurs och för yrkesverksamma som vill öka sitt kompetensområde.

Kvalifikationer för denna kurs har följande förutsättningar :

För att vara 18 år eller äldreFör att ha grundläggande kunskaper om språket där kursen lärs (nivå B1)För att kunna läsa och skrivaAtt veta grunderna för hygien och säkerhet i en livsmiljöAtt ha grundläggande kunskaper om grundläggande resonemang (beräkningar och logik)STRUKTUR FÖR EKOLE LENÔTRE PASTRY CHEF TRAINING... [-]
Frankrike Plaisir paris
Mars 2020
Engelska,Franska
Heltid
25 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska

School Introduction

School visit

Lenôtre Sa
Address
40 rue Pierre Curie
78370 Plaisir, Île-de-France, Frankrike
Webbplats
Telefon
+33 (0)1 30 81 46 34
Address
Quai Henri IV
75004 paris, Île-de-France, Frankrike
Webbplats